Milan se rešio Paragvajca

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.08.18. | 15:59

Promašena investicija

Milan je konačno dogovorio i prvi odlazni transfer ovog leta. Posle odlazaka nekih nebitnih oigrača bez ugovora i novca koja se u kasu slio unapred dogovorenim otkupima Nijanga i Lapadule, Milan je uspeo da se reši i Gustava Gomeza.

Paragvajski štoper posle dve godine napušta San Siro i seli se u brazilski Plameiras. Pre nekoliko nedelja je imao dogovoren transfer u Boku Juniors, ali je posao propao u poslednjem trenutku, potom su se za njega interesovali Udineze, Kaljari i Flamengo, a završio je u velikanu iz Sao Paula.

Izabrane vesti

Palmeiras će Milanu platiti 1.500.000 evra za pozajmicu Gomeza plus 5.500.000 evra ako se pozajmica pretvpori u obavezan otkup ugovora na osnovu broja odigranih mečeva. Podsetimo, Milan ga je doveo pre dve godine iz argentinskog Lanusa za 8.500.000 evra, ali Paragvajac nikada nije iskoristio šansu u Italiji.

Gomez dolazi u Palmeiras da reuzem funkciju komandanta odbrane koja je upržanjenja otkako je Džeri Mina zimus prešao u Barselonu i ostavio veliku rupu u defanzivnoj liniji brazilskog velikana.

(FOTO: Action images)


tagovi

Gustavo GomezLetnji prelazni rok 2018Palmeiras

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara