Komentari na vest

Rupture, frakture i ostale rane smrskale Nikse, prvo finale Indijane posle 10 godina

n

nikola 1818

pre 13 dana

Svaka čast Niksima, lepo je što su se vratili u PO, osakaćeni povredama čak i da su prošli ispali bi od Bostona, Tibodo će ih spržiti kao onda Bulse i DRosa, po mom mišljenju trebalo bi da trejduju Rendla, bolje igraju bez njega, a verujem da mogu dobro da prođu u tom trejdu.
s

stigli gosti

pre 13 dana

i bar pola povreda prouzrkoovano fenomenalnim rotacijom Tibedoua
T

Trpke

pre 14 dana

Da ne umanjujem Indianu Ali dugo nisam vidio da ovoliko nezasluzeno ekipa prodje 2 serije. Bukvalno 2 serije zaredom protivnicima dva glavna igraca povrede..
М

Мали Алек

pre 14 dana

Свака част за Никсе што су овакви успели да догурају до 7. утакмице. Људима фали буквално читава прва петорка због повреда.
G

Ghostic

pre 14 dana

Samo pokazuje koliko je Filadelfija sr od ekipe dok igra Embid u playoff-u. Ne mogu proći drugo kolo...
D

Djape45║

pre 13 dana

Anunobi je njima najveci nedostatak zbog dobre odbrane. Niksima bi najbolje bilo da pokusaju da trejduju Rendla jer evidentno igraju bolje bez njega.
М

Мали Алек

pre 14 dana

Свака част за Никсе што су овакви успели да догурају до 7. утакмице. Људима фали буквално читава прва петорка због повреда.
k

kidalicaa

pre 14 dana

Boston se prosetao do finala... sa druge strane Denver nije mogao da dobije teze protivnike... cak i ako prodje Vulfse i onda Dalas, sacekace ih kvalitetni i odmorni Boston koji ce pregaiziti Indijanu kao plitak potok. Tesko ce Jokara ovo odbraniti, pogotovu ako brat Marej nastavi da igra kao Pander u aba ligi...
F

Farisej

pre 13 dana

Ne bih se slozio sa ovom konstatacijom da ce Boston da uleti u finale. Indijana nema previse kvalitetan sastav, ali nije za podcjenjivanje. Titule osvajaju oni koji su kvalitetni a uz to imaju petlju da se potuku ako treba to vidim kod igraca Indijane. Oni nemaju sta da izgube, Boston svi vide u finalu. Sijakam je podigao kvalitet Indijane. Uz to vec ima prsten sa Torontom. Vidjecemo, ocekujem da Prozingis ponovo ode u out ubrzo, onda Indijana ima jace centarske pozicije. Znao sam da ce Denver ici u 7 utakmica, isto sam mislio da ce biti sa Dalasom. Finale istoka vidim bar sa 6 utakmica.