Kostić: Mogli smo da damo gol...

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.06.18. | 22:12

"Nismo se obrukali", dodaje Rukavina

Deset minuta kvalitetnog fudbala, nekoliko stvorenih šansi i bez prave realizacije. Kada je na drugoj strani tim poput Brazila, to je premalo da bi se došlo do pozitivnog rezultata, kamoli tri boda...

Izabrane vesti

Srbija je završila učešće na ovogodišnjem Mundijalu u Rusiji, a Filip Kostić smatra da smo mogli da se oprostimo od elite bar uz još jedan gol.
"Rekao sam i pre utakmice da su favoriti za osvajanje, suvišno je pričati o njima. Imali smo tih 10 minuta dobre igre, sjajno smo igrali, mogli smo da damo gol... Dali smo svoj maksimum, igrali smo dobro, nismo imali srećeŠta da se radi, idemo dalje", kaže Kostić.

Uveren je levokrilni ofanzivac da je Srbija svoju šansu ispustila protiv Švajcarske.
"Imali smo bod u rukama, a pokušali smo da uzmemo tri. Šta da se radi...", ostao je nedorečen Kostić.

Antonio Rukavina je dodao da je ceo tim dao sve od sebe za pozitivan rezultat, ali...
"Bolji su od nas za ta dva gola. Imali su nekoliko dobrih šansi. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Ponavljali smo i pre utakmice da moramo skupo da prodamo kožu, ako ne možemo da pobedimo. Nismo se obrukali. Ne znači ni za nas, ni za naciju, ali možda znači ovim mladim momcima. Svaka čast svima. Ostaje žal što nismo uspeli da se kvalifikujemo. Protiv Brazila nismo imali sreće. Sad ne treba traćiti vreme i pričati o tome šta je bilo pre sedam dana. Okrenuli smo novi list. Želja je bila da osvojimo šest boda, ali", objasnio je Rukavina.

Vladimir Stojković je bio kratak.
Znali smo da udaramo na silu. Borili smo se. Imali smo dve šanse. Išli smo srcem. Jednostavno... Ne može dalje“.

Foto: MN Press


tagovi

Rusija2018Filip KostićAntonio Rukavina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara