Korkov kompleks od Dandalka

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.03.19. | 08:59

Otkako mu je Kork 2017. preoteo titulu, Dandalk se baš naljutio i u poslednja četiri međusobna duela, od kojih je tri odigrao u gostima, ima sve četiri pobede

Jedino je Kork Siti u prethodnih pet godina uspeo da 2017. na kratko prekine surovu dominaciju Dandalka (šampiona 2014, 2015, 2016. i 2018), a isti klub je u pomenuta četiri navrata bio prvi pratilac šampiona. Dakle, stvar je jasna: u pitanju su dva najveća favorita za titulu i ove sezone.

A nije baš sve krenulo u tom duhu, pošto su i jedni i drugi vrlo slabo počeli sezonu, uglavnom s porazima (Kork) i remijima (Dandalk), da bi se u poslednje vreme stabilizovali. Oba tima imaju po dve uzastopne pobede i kreću u napad na Šamrok koji trenutno drži čelnu poziciju, i namerava da ove sezone pomrsi račune Dandalku i Korku.

Izabrane vesti

Upravo zbog zalihe koju je Šamrok napravio na startu, ovaj meč veoma je bitan i jednima i drugima.

Otkako mu je Kork 2017. preoteo titulu, Dandalk se baš naljutio i u poslednja četiri međusobna duela, od kojih je tri odigrao u gostima, ima sve četiri pobede. Može se reći da je ova ekipa Korka „navukla“ kompleks, pa je to razlog što verujemo da kec neće izostati. Ali kako je derbi, prilično smo sigurni da će i gosti bar jednom zatresti mrežu, pa se kombinazzija 1&GG nameće kao dobar izbor. Ako vam se ne rizikuje toliko, probajte s čistim kecom.

REPUBLIKA IRSKA 1 - OSMO KOLO:

Petak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Kad komentator tipuje, ne može bez golova

 


tagovi

Republika Irska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara