Kako sam zbog Totija ostao sedam dana duže u zatvoru

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.09.18. | 13:34

Zanimljiva priča iz autobiografije Princa Rima

Frančesko Toti je ikona Rome i Rima, od pre godinu dana na funkciji u klubu, ali njegove priče i doživljaji iz igračkih dana i dalje interesuju italijansku javnost. A pogotovo sada kada se očekuje objavljivanje njegove autobiografije pod nazivom “Un Kapitano”. Ta knjiga trebalo bi da bude objavljena ove nedelje, a u medije su već “procurili” određeni delove. Malo je reći da su veoma zanimljivi.

Tako je recimo u italijanskoj štampi objavljen deo u kojem se navodi da je u decembru 2006. godine Toti najavio da će u sklopu humanitarne akcije posetiti rimski zatvor Rebibija. Jedan od zatvorenika koji je odslužio kaznu, zatražio je od upravnika da ostane sedam dana duže iza rešetaka jer je veliki navijače Rome i želeo je da upozna Totija.
“Da živim još 100 godina, ne bi ponovo dobio ovakvu šansu da se slikam pored Totija”, napisao je taj zatvorenik u zahtevu upravniku zatvoru.

Izabrane vesti

Toti je za prvi tim Rome debitovao u martu 1993. i za 25 godina u dresu Vučice odigrao je 786 utakmica, postigao 307 golova. Osvojio je titulu prvaka Italije, po dva kupa i superkupa, a sa Azurima je bio šampion sveta.

Foto: Action images


tagovi

Frančesko Toti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara