I Sinđelić cilja Superligu

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.03.18. | 16:55

Minimalac na Sinđi i dva puta 2:2

Dinamo i Metalac posustaju, Proleter, a sada i Sinđelić uskaču u igru iz drugog plana. Novosadski prvoligaš već je preuzeo drugo mesto na tabeli, a sada se i Sinđa opasno primakla mestu koje znači promociju, pošto je na svom terenu savladala Jagodinu sa 1:0.

Sinđelić sada ima tri boda manje od Metalca, pet od Proletera i osam od Dinama, ali kako je Prva liga Srbije poznata po tome što klubovi ponekad na proleće izgledaju sasvim drugačije nego na jesen nije nemoguće da dođe do veleobrta. Iako se jesenas činilo da su Dinamo i Metalac maltene sigurni superligaši.

Izabrane vesti

TSK Bačka tu ideju ima za narednu sezonu, mada je utisak da je možda mogla i ove, da nije sebi dozvolila da gubi bodove tamo gde ne bi smeo kanidat za promociju. Danas u Pirotu 2:2 na gostovanju kod Radničkog, kome i dalje preti povratak u Srpsku ligu. Takva budućnost je maltene izvesna za Jagodinu, a ni Teleoptik, pa ni Budućnost iz Dobanovaca, koji su u trećem današnjem meču odigrali 2:2, biće pod velikim pritiskom u finišu sezone.

Prva liga Srbije, 17. kolo:

Petak:

Sloboda - Bežanija 0:0

Subota:

Temnić - Proleter 0:1 (0:1)
Inđija - Dinamo 2:1 (1:0)
Novi Pazar - ČSK 1:0 (0:0)

Nedelja:

Teleoptik - Budućnost 2:2 (1:2)
Radnički Pirot - TSK Bačka 2:2 (1:1)
Sinđelić - Jagodina 1:0 (1:0)

Ponedeljak:

14.00‚: (3,05) Radnički Kragujevac (2,90) Metalac (2,45)


tagovi

TSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara