Komentari na vest

Đoković možda nastavi sam, bez trenera

g

gjokaj

pre oko 1 mesec

uje se posvadjale
F

Fontana9

pre oko 1 mesec

Samo jedan covek moze da napravi kod njega ogroman korak na bolje,a to je njegov prijatelj,brat, kum, Oskar.On cini cuda samo sto jos nije bio teniski trener,a sve zna.
D

Drndule

pre oko 1 mesec

Federer 20, Nadal 22, Djokovic 24. Dakle 20+22+24= 66. Fali jos jedna sestica. Dakle GS vise nece uzimati. Siner ce biti prvi na listi jer njegovo ime na engleskom znaci gresnik.
H

Hladni đakuzi

pre oko 1 mesec

Jelenu za trenera, pa da joj istrese na meču ono sve što ne sme kod kuće
N

Nolo

pre oko 1 mesec

Stara podmukla lisica
q

qjsjkslsmxmcm

pre oko 1 mesec

Kako mi deluje i sve do sad vidjeno Nole je digao ruke od tenisa,da nisu olimpijske igre u Parizu ove godine verovatno bi već bio penzioner.Najveći znaju da prepoznaju trenutak kad je kraj,ja prvi svim srcem želim da nole završi karijeru u parizu sa zlatom oko vrata ali.......
R

Runi

pre oko 1 mesec

Rodik. Da zaokruzite pricu.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Pa i šta će mu trener kad je već u godinama, dovoljno je sposoban da sam nastavi gde je stao. Napred Nole !!!
k

kln9

pre oko 1 mesec

uvek sam se pitao koja je poenta trenera kad si veci od svih
J

Jer ne vidiš svaki detalj

pre oko 1 mesec

A u tenisu ima 1000 sitnih detalja. Isto tako je važna i analiza protivnika da se i kod njega vide ti detalji i šta da radiš da imaš najveću prednost.
I

Idiokratija

pre oko 1 mesec

Da ima na koga da se dere tokom meča.
И

И

pre oko 1 mesec

Uvek od nekoga ima nešto da se nauči. Jako je važno imati takav stav generalno u životu, a ne misliti ja sve znam, najbolji sam. Bez obzira što je Djoković najbolji ikad, ne znači da je u svakom detalju najbolji ikad. Na primer Ivanišević je bio bolji server. Tu je moglo mnogo da se nauči od njega i Novak je koliko-toliko poboljšao servis. Možda je neki igrač van top 100 koga bi Djoković razbio, ipak u nekom segmentu bolji od Novaka. Tijeri Anri je 5 puta bolji špic od Mitrovića, ali to ne znači da Mitrović ne bi mogao da mu drži časove kako se udara lopta glavom na primer.