TREĆA SMENA: Poslednje kolo u Kolumbiji, Independijente se nada porazu neke od tri ekipe

Vreme čitanja: 3min | ned. 28.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

U toku je poslednje kolo ligaškog dela kolumbijske Aperture, noćas ćemo dobiti sve učesnike Kvadrangulara. Pet ekipa je sigurno u doigravanju za titulu: Tolima, Bukaramanga, Santa Fe, Ekidad i Pereira. Još tri će im se pridružiti, a trenutno su iznad crte Miljonarios, Junior i Onse Kaldas. Sva tri tima se pitaju za sve, ako trijumfuju noćas igraće u Kvadrangularu. Ako neko od njih kiksne, Independijente Medeljin će imati priliku da pobedom nad Envigadom preskoči crtu. Zbog loše gol-razlike Independijentea neophodno mu je da neko izgubi, remi najverovatnije neće biti dovoljan. Tu je najkritičniji Onse Kaldas, koji je propustio već tri prilike da overi Kvadrangular. Na poslednja tri meča je izgubio od Fortaleze (0:2), Santa Fea (0:1) i Juniora (0:1). Poslednji rival mu je Amerika iz Kalija, koja je takođe bez pobede u poslednja tri meča (dva remija i poraz), zbog čega je ostala bez doigravanja. Deseta je na tabeli sa četiri poena manje od Onse Kaldasa.


KOLO KOLO – UNION LA KALERA, 23.55

(Fudbal, Čile 1)

Meč 10. kola čileanske Primere. Union La Kalera pokušava da popravi utisak iz prve trećine sezone, pošto je do sada sakupila samo šest poena i u zoni je ispadanja. Kolo Kolo je 10. sa 13 bodova, očigledno je da se čileanski velikan na početku sezone više koncentrisao na međunarodnu scenu, gde posle tri kola Kopa Libertadoresa ima četiri poena i na poziciji je koja vodi u osminu finala. Kolo Kolo je pobedio Union na poslednja dva susreta, sa po 6:1 i 2:0.

INTERNASIONAL – ATLETIKO GOJANIJENSE, 01.00

(Fudbal, Brazil 1)

Posle prva tri kola brazilske Serije A Atletiko Gojanijense još uvek nema nijedan bod. Bolji od njega redom su bili Flamengo (2:1), Botafogo (1:0) i Sao Paulo (3:0). Taj niz probaće da mu produbi Internasional, koji je u prva dva kola savladao Baiju (2:1) i Palmeiras (1:0), ali je potom poražen na gostovanju Atletiko Paranaenseu (0:1). Poslednji put su se Atletiko i Inter sastali u septembru 2022. godine, tim iz Porto Alegrea je tada slavio sa 2:1.

EMELEK – BARSELONA GVAJAKIL, 01.00

(Fudbal, Emelek 1)

Derbi Gvajakila, dva velikana ekvadorskog fudbala. Emelek je trenutno bolji na tabeli, peti je sa 16 bodova iz devet utakmica. Međutim, Barselona je odigrala dva meča manje, trenutno je šesta sa 14 bodova, ali ako pobedi svoje zaostale utakmice probiće se najmanje do trećeg mesta. Prošle sezone Barselona nije uspela da savlada svog gradskog rivala, kod kuće je izgubila sa 3:1, na terenu Emeleka bilo je 0:0.

SERO PORTENJO – GENERAL KABALJERO, 02.00

(Fudbal, Paragvaj 1)

Posle slabog početka sezone Sero Portenjo je ušao u pobedničku seriju. Probio se do drugog mesta na tabeli i smanjio zaostatak za Libertadom na šest bodova. Sero ima sve pobede u ligi na poslednjih pet mečeva, dok je njegov noćašnji rival General Kabaljero u tom istom periodu osvojio samo jedan bod. Deveti je na tabeli sa 14 poena iz isto toliko utakmica, skoro pa duplo manje od Sera. Prvi njihov ovosezonski susret, početkom februara, završen je 2:2. Sero se izvukao golom Domingeza iz penala u 98. minutu.


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Romu na Olimpiku, Arsenal na Emirejtsu ili možda Marselj na Velodromu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara