Komentari na vest

Bolje da se brčkam sa ženom u Dubaiju, nego da igram za Englesku

J

Jagg86

pre 28 dana

Beli (White) za preCednika !

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

A šta ova poslednja rečenica, "tvoja odluka, pusti momke da igraju", treba da znači? Pa je l' ih on "drži" time što je odbio da igra, remeti tako što objavljuje slike sa odmora? Remete jedino oni njemu odmor pišući gluposti, i tražeći opravdanja za onaj jad od igre. U nečemu što se još uvek samo zove sport, a odavno je biznis i magnet svega nemoralnog što se lepi na bubamaru, našla se engleska dama sa pločnika da izigrava opaticu i grdi koleginicu.
B

BanjaLuka88

pre oko 1 mesec

naravno da ce odbiti poziv kad vidi da je pozvan Mekgvajer 😂😂😂
R

R9 Fenomeno

pre oko 1 mesec

To vam je današnji fudbal. Samo treba lagano okrenuti glavu od toga i posvetiti se korisnim stvarima u životu. Nikako ne gledati neke Vajte koji zarađuju milione a ne znaju i ne prate fudbal, a isti igraju. Nikako ne treba trošiti vreme a i novac i gurati u džep tim imbecilima. Nekada je sve to oko fudbala imalo smisla ali više ne. Savetujem svim pronicljivim ljudima da se okrenu svojim porodicama i nekim drugim vrednostima i da se okanu ovog besmisla. Verujte mi, ja prvi pa onda svi ostali koji prate fudbal i sport i troše novac i vreme, a vreme je jedini resurs koji se ne obnavlja, svi smo mi idioti. Više neću komentarisati ništa na ovom sajtu niti ga uopšte čitati. Sramota me jednostavno da pola kugle zemaljske nema pijeću vodu a da neki idioti uzimaju tolike milione u nečemu što je društveno nekorisno. To važi za svaki sport a najviše za fudbal. U današnje vreme. Za prošlo vreme se ograđujem jer je sve to imali smisla i draži i sreću i dobar uticaj na decu. Veliki pozdrav i pamet u glavu.
p

prijatelji sporta

pre oko 1 mesec

Nećemo Dubai u ABA ligi.
H

Hahahahaha

pre oko 1 mesec

Uno u dvoje najgluplja stvar na svijet, nema poente…
S

Srbue

pre oko 1 mesec

Kontam da fudbaleri imaju zivot i van fudbala samog, kao da ne covek ne moze da uziva u parama koje zaradjuje a sama pozadina cele price je isto drugacija, sto da sedi na klupi Megvajeru i drugim panjevima kad moze da uziva sa zenom a pisalo se da ima nesuglasice sa trenerom.
S

Spodoba1

pre oko 1 mesec

Evo bas ce tebe, ne Vajt nego bilo ko drugi da te pita sto ce objaviti na svom profilu