Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Đoković i Belingem pričali o Klasiku i Luki Modriću: Ima 38, deluje kao da mu je 20

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.05.24. | 19:11

Dvojica asova su podelili i reči divljenja jedan prema drugom

Pre nepune dve sedmice Novak Đoković je već prebogatu riznicu pehara dopunio petim Laureus priznanjem za najboljeg sportistu godine, a iako neki pokušavaju da ospore gotovo sve što je uradio (čitaj: Toni Nadal) ipak se pokazuje da je u pitanju veličina kakva se retko rađa...

Kamere madridske Marke snimile su zanimljiv detalj iza scene svečane ceremonije, odnosno razgovor Novaka Đokovića sa Džudom Belingemom. U kratkom ćaskanju dotakli su se Klasika koji je Real Madrid dobio rezultatom 3:2, kao i igri Novakovog prijatelja Luke Modrića, da bi takođe podelili i reči dubokog poštovanja jedan prema drugom.

Izabrane vesti

“Srećno, svaka čast za sve što si uradio, samo tako nastavi“, bile su neke od reči koje su Novak i Džud izgovorili jedan drugom posle pozdrava.

Đoković se dotakao Belingema i pre nego što su se upoznali...

“Nisam fudbalski ekspert ali kada vidim njegovo ponašanje na terenu vidim elemente mentalne stabilnosti, preciznosti i vrhunske reakcije. Uvek je pokušavao da trči i kada nešto ne bi uspeo da izvede, videlo bi se da mu smeta. Ima samo 20 godina, ali ima sve elemente velikog šampiona“, rekao je Novak.

Pričali su malo o Klasiku.

“Bio sam na utakmici i baš je bio dobar Klasiko“, počeo je Đoković, da bi Džud odgovorio:

“Da, najbolja utakmica na svetu, zar ne“.

“Držao si se sjajno na utakmici. Pratio sam te baš tokom meča i komentarisao kako se dobro krećeš i koliko si bio uključen u dešavanja. Jako si bio fokusiran“, rekao je prvi reket sveta, da bi mladi vezista Reala dodao:

“Čekali smo samo još jednu šansu u finišu i iskoristili smo je“.

Potom su prešli na Luku Modrića.

“Luka je moj veliki prijatelj, neverovatan je, čak i u svojim godinama“, poručio je Srbin, na šta se nadovezao Belingem:

“Ne znam kako može da igra tako sa 38. Izgleda kao da je moje godište, zar ne“.

“Trči mnogo. Igra poziciju koja zahteva mnogo kretnji“, dodao je Đoković, da bi se ubrzo dvojica asova pozdravili i otišli svako svojim putem.



tagovi

EXTRA TIMENovak ĐokovićDžud Belingem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara