Komentari na vest

Džejms odbio pokor žutom grotlu, Vilbekin promašio fajnal-for! Sad Monako ima sve u svojim rukama

s

spiritus movens

pre 15 dana

Monako je odigrao bolju odbranu, Fener izgubio vise lopti. Takodje su timski delovali zrelije u kljucnim trenutcima susreta. Najbolji srpski trener u ovom trenutku je bez premca Obradovic, ali Sasa.
G

Gorostas

pre 16 dana

Izgubio mi Fenerbahče. To isto kao kada mi izgubi Dinamo Zagreb pa placem ko pravi Us.aša pored zeleznicke zgrade
a

ako i treba

pre 16 dana

da je fener pobedio onu poslednju protiv efesa imao bi prednost domaceg terena, tako da drago mi je sad, znas kad cete da pobedite u monaku, hahahaahah
D

Dokle

pre 16 dana

Ovaj Vilbekin opet me obara. Mnogo promašuje,neverovatno da dve utakmice zaredom igram u plusu i on nmz da predje granicu.
T

Turkish

pre 16 dana

Najjaci su oni navijaci iz prvog reda a narocito onaj celavi sto pokazuje igracima Monaka noz ispod grla posle utakmice a na kraju kada je Dialo pokazao ko je pobedio i slavio onda ulecu na teren. Bagra turska
G

GLAVATI

pre 16 dana

Ima jedan gla.onja srednjih godina sa naočarima ispod kosa na utakmicama Partizanu. Mnogo je jak nema sta. Mnogo je pametan cikica.
G

Gost9

pre 16 dana

Vilbekin,veciti luzer.
P

Pfc

pre 16 dana

Meč viner donta hol blokadom nad gudurom koji je požurio na koš.
E

Eskobar

pre 16 dana

da su fer igraci i klub kako treba da pruze ruku i da odbiju da idu na 5 utakmicu da kazu idite i svakako monako ima da ih otrese
N

Najgora utakmica

pre 16 dana

Ove godine u Evroligi. Ovi stu pisu da je ovo prava kosarka su naduvani. Manje vutre, ne prija vam.
K

Krme

pre 15 dana

Kaži mi da si srednja škola bez da mi kažeš da si srednja škola...
e

e

pre 16 dana

Sudjenje odlicno,ali ono brojanje pet sekundi je trajalo tri.
E

Eskobar

pre 16 dana

vilbekin glumi slukasa jos trreba da ucis da igras košarku
P

Pa da

pre 16 dana

Kako glup poraz Fenera i Sarunasa koji nije mogao ili umeo da im nacrta napad za pobedu. Imali su 18 sekundi za poslednji napad. Onako Vilbekin na silu sam iz nekog ishitrenog suta.Onda 5 sekundi Fenerovi igraci ne prave faul cirkus zivi. Bravo za Sasu Obradovica texko je dobiti u prepunoj areni u Istanbulu. Bice svasta u 5 mecu ali blagu prednost dajem Monaku da odu u Berlin na f4
Z

Zigalo

pre 16 dana

Najlakse je nacrtati napad, al je najteze to sprovesti. Ja sam gledao od druge cetvrtine, obe ekipe nisu imale po 2 akcije da su prosle za celu utakmicu. Kolko samo suteva u zadnjoj sekundi, kolko preko ruku, kolko bacenih bombi. Prava play off utakmica dve ekipe koje su odigrale 4 utakmicu u zadnjih nedelju dana i tu retko ima nobih specijala. Mozes ti crtati i sigurno je Saras crtao, al dzabe kad svako svakog zna u prste. Proba se, ako ne prodje onda jedan na jedan pa sta bude.
E

Eskobar

pre 16 dana

oduvace ih Monako kao Olimpijakos barsu juce nece. znati sta ih snašlo idemo monako sve paree dajem ulazem nw tebe
N

NR

pre 16 dana

Cuvaj tih 100 rsd trebace ti za uzinu u utorak.
G

Grobar NBG

pre 16 dana

Sve je meni jasno...Ali gledam tekmu i razmišljam, "ovog Gudurića konstantno svi pljuju, a lik igra, ubija...I stalno je jedan od top 3 igrača u FENERBAHČEU, i to godinama". A hvale se razni Nedović najbolju košarku imao u Lijetvusu, Marinković gde svaku desetu dobar u BASKONIJI, Avramović koji može da za*ere mnogo, Luka Mitrović najbolje partije u Zvezdi, itd, itd...E moji stručnjaci. Da ne računam momke iz NBA, uz Milutinova naš najbolji igrač, definitivno!!! A vi pljujte!
L

Lik ubija?

pre 16 dana

1.Napad gazi aut linu 2. Napad dobija blokadu od Holla Sledeci napad Monaka, James mu sipa trojku u facu. Rodjeni gubitnik.
P

Potpisujem, ali...

pre 16 dana

Slazem se s vasim komentarom mada kod Gudurica je uvek isti problem. Odigra utakmicu dobro ili vrlo dobro i ako selomi rezultat mozes biti siguran da ce on nesto da zezne. U reprezentacijije to vise puta pokazao, veceras isto. U zadnja dva minuta, gazi liniju u napadu, dobija rampu i ispada u odbrani kod odlucujuce trojke. Stvarno mi ga zao, jer da nema tu neku psihicku blokadu bio bi odlican igrac. Pozdrav
L

Lično ja

pre 15 dana

Videli smo protiv Nemaca na svetskom, naročito onaj otvoren šut za tri, koji prelama utakmicu, okreće momentum na našu stranu, sam kao duh je bio. I na svim ostalim važnim utakmicama, kako za klub, tako i za reprezentaciju. Samo neka nastavi da se loži u nebitnim utakmicama. Da ne bude zabune, svim srcem uz njega i ekipu na Olimpijadi.
A

A u reprezentaciji

pre 15 dana

Kao drugi čovek, nesiguran, smotan..
6

62626

pre 16 dana

Vrhunska kosarka, cestitke za obe ekipe,bukvalno je trunka srece odlucila pobednika.. I dalje je sve otvoreno jer Monako nema domacu publiku ni blizu Fenerovoj... Treba kazniti one navijace koji su usli na teren na kraju utakmice.
М

Мали Алек

pre 16 dana

Најдраже ми је због литванског Калимера на клупи Фенера.
E

Eskobar

pre 16 dana

oduvace ih monako nemaju blage veze fener je los mnogo 15 koseva za 10 min idemooooo ovo je bilo očekivano
a

a nije

pre 16 dana

Citajuci medije u Srbiji zadnjih mjeseci rekao bih da je Partizan uz Real jedini klub koji je plej-of zavrsio u 3 utakmice i plasirao se na F4.
L

Lično ja

pre 15 dana

Nije lepo da se laže, jer, preduslov za to jeste da znaš da čitaš, beraču kartona.
I

Ivan OL 91

pre 16 dana

Onaj bradati iz publike prijeti Dialou klanjem, a onda on i još nekoliko navijača ulaze u teren jer obezbjeđenja nema i napadaju igrače Monaka. Da vidimo reakciju Turkish Airlines Euroleague.
M

Marrxx

pre 15 dana

Bravo za kom! I mene to sad interesuje, jer da su ovo uradili nasi, bilo navijaci zvezde ili partizana, apsolutno nebitno, verovatno bi mogli da se pozdravimo sa evroligom, a sada cemo po milioniti put da vidimo te dvostruke arsine!
6

6161

pre 16 dana

Ovo je plej of. Prava plej of kosarka, svaka cast i sudijama sto su pustile grublju igru, ovako treba da bude u svakoj utakmici u plej ofu.
g

glupost

pre 16 dana

ovo nije plej of ovo je anti kosarka.
M

Mister M

pre 16 dana

Kada su procenti suta katastrofalni, kada dominiraju izgubljene lopte i promasaji na sve strane... To je onda plej of kosarka. Ne zna se ko je gori bio veceras.