(Star sport)
(Star sport)

Incident u Solunu: Navijač PAOK-a pljunuo Matijasa Lesora (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.05.24. | 10:59

Velika gužva na kraju meča

Napeto na terenu, još vrelije pored njega. Meč PAOK – Panatinaikos, rešen tek posle produžetka, imao je neslavan nastavak posle plasmana Zelenih u polufinale plej-ofa prvenstva Grčke. Sve zbog incidenta u kome je učestovao i Matijas Lesor.

Do gužve je došlo kad je francuski centar preskočio reklame i došao do prvog reda tribina, kako bi pozdravio jednog navijača. Pretpostavlja se, Partizana, jer su Grobari u bratskim odnosima sa pristalicama PAOK-a, pa je jedan fan beogradskih crno-belih to iskoristio da pozdravi nekadašnjeg miljenika. Ispostavilo se da je to izazvalo reakciju drugog navijača koji je pljunuo Matijasa, zbog čega je ovaj pobesneo i želeo sa njim fizički da se razračuna.

Izabrane vesti

Veći incident sprečili su Joanis Papapetru i Kostas Sklukas i nekako ugurali Lesora u tunel. Mada, ni to nije doprinelo smirivanju strasti. Deo publike u hali smatrao je da nije ni bilo razloga da se ovako reaguje ka Lesoru, jer je bivši košarkaš Partizana, dok su drugi procenil da su ovim gestom ugroženi interesi PAOK-a, zbog čega je nastao opšti metež.

Verovatno i usled činjenice da je tim iz Soluna eliminisan iz plej-ofa, dok se Panatinaikos pobedom 99:96 probio i polufinale.



tagovi

KK PanatinaikosMatijas Lesorkošarka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara