Komentari na vest

Tuhel: Iste stvari rade svakom protivniku, iz dve šanse dali su dva gola

B

Brko

pre 18 dana

Dijeli ih gol, ili možda penali, do Wembleya. Nema razloga da ne ginu na Bernabeu. Bit će teško, i Real je u istoj prilici. Jedva čekam susret. Šanse su 50-50%
a

ae

pre 18 dana

Sutnu dva puta daju 4 gola samo real moze
D

Dejani

pre 18 dana

I da je tako onda svaka čast igračima i treneru sto su našli savršen način da dadnu golove. Ne može to svako. Nije sve posjed lopte, golovi se racunaju. Svako traži način da daje golove, Anceloti je imao svoju taktiku, Tuchel svoju… Priča gluposti Tuchel kao i svako ko kritikuje bilo kojeg trenera koji odigra lošu utakmicu, a postigne dobar rezultat za njegov tim..
P

PD

pre 18 dana

A gde si ti pročitao da on kritikuje nekog? Rekao čovek ono što svi već znaju, Ančeloti čim proceni da je neki tim u egalu sa njegovim ili malo bolji po kvalitetu igrača odmah igra na ovaj način što je legitimno ali svakako bžnije savršeno niti dopadljivo za oko. Sportski pozdrav
S

Sf

pre 18 dana

"Nismo imali jasnu sliku skrivili smo penal.* Kako? Zar nije sidija kriv, zar ne mrze Bajern i žele svi da ih unište, zavera. Da je igrao partizan kukali bi lelekali, kmečali, optuživali svakokog : uefu, ciu, biu, masone, vatikan, vanzemaljce. Ali oni od svojih frustracija i kompleksa zadojeni mržnjom ne mogu kao trener Bajerna da priznaju da su sami krivi što nisu pobedili. Bilo bi im lakše na duši možda da su kmečali i lažno optuživali sve oko sebe a nisu sagledali gde su sami pogrešili. Eto to je razlika izmedju velikih i istinskih šampiona i klubova i malih klubića kao što je nk partizanček.
P

PD

pre 18 dana

Šta ti dečko šta se uzrujavaš? Tekst je o Bajernu i Realu, nije ti dobro čim misliš o Partizanu.
C

Cupakabra

pre 19 dana

Cuj dve sanse, svasta. Zaboravlja Nojerove odbrane Vinisijusu i Krosu. Sta je to pa Bajern imao od sansi, na pocetku utakmice Sane i to je to. Sve ostalo neke poluprilike.
Š

Šarane

pre 18 dana

Polako sine što si se uzbudio toliko, bolje brini o školi, približava se polako kraj školske godine, treba popravljati ocene a ti se brineš o milionerima. Da nisi ti možda Španac pa navijaš za Real. Koja je to moda danas da navijaš za klubove iz tudje države. Najbolje da u fudbalu navijaš za prvaka evrope ko god to bio i u košarci ko osvoji NBA ligu i tako u vim sportovima. Onda si uvek na pobedničkpj strani. Nahranio si svoju sujetu i komplekse. Kad ne možeš da budeš pobednik u stvarnom životu bar da budeš u virtuelnom kao navijač pobednika.
H

Hyypia

pre 18 dana

Pored 2 gola imali su jos 2 sanse. Za bunker ekipu to je i previse. Da je realno bajern bi trebao imati 2 gola prednosti.samleo ih je juce.
T

TAKOO JEEE

pre 19 dana

Tako je , sve si rekao kao sto i jeste...Verujem da ce Bajern dobiti u Madridu...Mozda i Pavlovic zaigra, neki igraci da igraju na svojim prirodnim pozicijama i Bajern moze do finala...Konpaktnija i bolja ekipa i red bi bio da Kejn proradi iz igre i nadam se da hoce...Protiv Lajpciga su se uz pomoc sudija provukli, protiv Sitija imali puno srece a i veceras su je imali itekako puno...
P

Postic

pre 19 dana

Haha ma hoce kako da nece u Madridu
P

PDK

pre 18 dana

Ja kao neutralni posmatrac ovog dvoboja se slazem sa izjavom don Karleta. Bajern je odigrao odlicnu utakmicu, a Real koliko mu treba i mogu bolje. Naravno sve je moguce, ali objektivno Real je u svakom segmentu kvalitetniji i male su sanse Bajernu.
q

qw

pre 18 dana

Bice da se sve sreća