Tuhel (©Reuters)
Tuhel (©Reuters)

Tuhel: Iste stvari rade svakom protivniku, iz dve šanse dali su dva gola

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.05.24. | 01:14

“Sada je bio red na nas”, razočarano konstatuje Tuhel

Najsmrtonosniji tim u Evropi – Real Madrid. Nikom ne prašta. Šanse gotovo da ne promašuje. Što je utakmica bitnija, to je Kraljevski klub opakiji.

Na svojoj koži je to osetio Bajern, koji je maltene iz dve Realove šanse primio dva gola (2:2). Konstatovao je to posle meča i Tomas Tuhel, trener nemačkog giganta.

Izabrane vesti

“Igrali smo dobro u prvih 15 minuta, stvarali šanse, imali tečnu igru… A, onda više nije bila tako tečna. Oni su stvorili jednu šansu i iz nje dali gol. Onda smo mi igrali bolje u drugom delu, poveli 2:1, imali šansu za treći gol… Onda se ukazala prilika u našem šesnaestercu i oni su dali gol. To rade svakom protivniku, da iz dve šanse daju dva gola i sada je red bio na nas. Sve će biti odlučeno na Bernabeu”, opisao je meč Tuhel.

Nemački stručnjak i pored pohvala na račun Španaca, veruje da njegov tim može da prođe u finale.

“Ne želim da mnogo trošim vremena razmišljajući o rezultatu. Real je radio ovakve stvari i ranije, da iz dve šanse postigne dva gola. Imaju kvalitet, efikasni su, a imaju i strpljenje da čekaju svoje prilike. Nedostajao nam je treći gol, nismo imali jasnu sliku na terenu i skrivili smo penal. Nerešeno je pred revanš. Idemo u Madrid, pobednik nosi sve! Borićemo se. Ići ćemo u Španiju puni vere u sebe”, poručio je Tuhel.

 



tagovi

Tomas TuhelBajern MinhenLiga šampiona

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara