REZZIME DANA (ponedeljak): Napeto na svim frontovima

Vreme čitanja: 3min | pon. 06.05.24. | 23:00

Pročitajte ko vam je doneo novac 6. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

SALERNITANA - ATALANTA (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 1:2

Zicer koji je imala Boginja je iskoristila mada su njeni navijači više od sat vremena drhtali od straha da će njihov tim propustiti priliku kakvu je mogao samo da sanja. Prežaljena Salernitana je od 18. minuta imala prednost, koju je uprkos snažnom pritisku uspevala da odbrani, ali je u nastavku Đan Pjero Gasperini na teren poslao tešku artiljeriju.

Opširnije OVDE

PIRAMIDS - FUTURE (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 2:1

Lider i najubedljivi tim ovogodišnjeg egipatskog šampionata je uz malo muke, golom u zaustavnom vremenu ipak stigao do nova tri boda u trci za tron na Nilu.

TUSKER - NZOIA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0

Retko kada se među deset najigranijih tipova dana u Mozzartu nađe afrički fudbal, a posebno podsaharski kao što je ovaj kenijski par. S obzirom da je gost praktično već drugoligaš, dok se domaćin bori pri samom vrhu, ovo je bio logičan izbor.

POGON Š. - P. NJEPOTOMICE (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:0

Jedan od najpopularnijih tipova u Mozzartu, pogotovu u prvom delu. Pogon se bori za još kakvu-takvu nadu da bi mogao do pozicija koja vode u Evropu, dok je klub iz Njepotomica sada u još težoj situaciji i na ivici crvene zone na tabeli.

PRECRTANO

UDINEZE - NAPOLI (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 1:1

Napoli je od 51. minuta imao prednost zahvaljujući Viktoru Osimenu, koji ne propušta priliku da zagorča život Zebrama, ali je pogotkom u nadoknadi Ajzak Sakses sprečio četvrti uzastopni poraz ekipe Fabija Kanavara u Udinama...

Opširnije OVDE

KRISTAL P. - MAN. JUN. (tip 2, kvota 2,65) - rezultat 4:0

Klub postoji i postojaće, ali će ga pratiti sramota pretrpljena u završnom susretu 36. premijerligaškog kola. Da zvoni kao opomena onima koji ga vode. Ako znaju kuda ga vode.

Opširnije OVDE

LIL - LION (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 3:4

U samo 10 minuta, od 82. do 92. minuta palo je čak četiri gola. Upravo u tom periodu gost je stigao do velikog preokreta nakon što je gubio posle samo 37. minuta 0:2. Lil je tako ugrozio plasman u Ligu šampiona

FAKEL - ZENIT (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Neshvatljivo je šta tim Sergeja Semaka dozvoljava sebi ovog proleća. Posle poraza od Dinama u prošlom kolu, (koji je automatski uključio Moskovljane u borbu za titulu) Zenit je pretrpeo novi šok protiv tima iz zone ispadanja.

Opširnije OVDE

ŠAMROK - VOTERFORD (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:3

Iznenadio je nezgodni gost daleko uspešnijeg i poznatijeg domaćina (i nemali broj kladilaca). Roversi su tako izgubili tri značajna boda u borbi za prvo mesto koju trenutno gubi od Šelburna.

KONJA - FENERBAHČE (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 0:0

Patnja se nastavlja. Traje deset godina i opet Fenerbahče neće biti prvak države. Na tronu će ostati Galatasaraj, jer ima šest bodova više tri kola pre kraja prvenstva Turske i prednost će izvesno sačuvati, možda i uvećati 19. maja kad bude sačekao gradskog rivala.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara