Komentari na vest

Poslednji ekser u Ten Hagovom kovčegu: Ovaj tim nema trenera, ovo je haos! Na šta liči onaj aut?

A

Aleksejko

pre 12 dana

Da li je moguce da samo trener ne valja, uloziti dve milijarde i promeniti, ne znam, 5-6 trenera koliko vec, za 10 godina, nijedan ne zna nista, igraci ne znaju nista, a dve milijarde bacene, iskreno briga me za mancester i jedan i drugi, ali gledam ovako sa strane i pomislim da nije samo ni do trenera i igraca. Da ne znam da je ovo Mancester i da su vlasnici ameri i ovaj lord blabla, zakleo bi se da njima rukovodi FSS ili uprava Partizana.
i

igor978

pre 12 dana

Real Madrid ne volim, ali onom Perezu treba skinuti kapu i poljubiti ruku. Kakvu organizaciju je on napravio, kakav je to osećaj kada treba prodati top igrača, neverovatno..Kazemiro posle Real Madrida bleda senka - razlog jesu i godine, i tempo fudbala u PL ali i kvalitet saigrača. Loši saigrači otkriju sve tvoje mane…Kazemiro je pokrivao prostor u Madridu a nije trčao za protivničkim igračima jer je spor, a koliko je spor videlo se pri ovom golu kada su ga ostavili potpuno samog u centru terena…Fudbal je timski sport, brani se i napada timski, ali u slučaju Junajteda ovo ne može da se nazive timom… Eto kako završiš kada kreneš da bacaš pare na gluposti kao pijani milioner…klub bez glave i repa
G

Gost999

pre 12 dana

Neka dovedu Milojevica, aka Klark Kenta. Covek dominira gde god da ode. Dobro, ne racuna se inostranstvo, to je nebitno.
S

Savo iz Kikinde

pre 12 dana

Klasično englesko puvakanje i omalovažavanje svih koji nisu njihovog plemenitog porekla. Što bi neko pametan rekao, da nije Nemaca, Englezi bi bili najgori narod na svetu. Da je kojim slučajem njihov čovek glavni trener a stranac pomoćni, pomoćnik bi bio kriv za sve jer sabotira šefa i nema dobru komunikaciju sa igračima. Junajted igra loše i na osmom je mestu, ali realno ima bar sedam ako ne i više boljih timova u ligi od njih. Druga je stvar što mnogi pamte dominaciju za vreme Fergusona ali se vremena menjaju. Ko još pamti vreme Foresta i njihovu dominaciju.
G

GeOs

pre 12 dana

Vidi, sve postujem, ali ne razumem kako za "ceo" narod moze da se kaze "najgori". Kako se to generalizuje ? Kada stranci generalizuju i kazu "Srbi su primitivci", zar ti to ne smeta ? Jedno je sta radi vlada drzave, drugo je narod. Ljude treba deliti na dobre i lose. Nije bitna ni vera, ni nacija, ni boja koze.... nista. Prosto je. Kad sam bio na zapadu, jedini ko me je zajebo je nas zemljak, Srbin. Sta sad da kazemo ? Kakvi smo "mi" ? Ovde ljudi po nekom rezonu mrze Englesku i Engleze.Kad ih pitas zasto, kazu bombardovali su nas , i imperijalisti su. Isto to ih pitas za Spance / Italijane... njih ne mrzimo, a isto su radeli sto i Englezi. Mozda cak i veca sr... su pravili po juznoj americi. Poenta price je da ne generalizujes, besmisleno je. Budala ne bira ni naciju, ni veru, ni boju. Nista. Imate iskrivljenu sliku realnosti, i ti i tebi slicnima. Ne postoji bolji ili gori narod, postoje bolji ili gori pojedinci. Pogledaj "nas" daleko smo od idealnog. A to sa strane vide, pa generalizuju, isto kao ti... a onda se ti "drvis" jer nismo svi isti.
s

srka

pre 12 dana

Imperije, kada se jednom uruše, teško se oporavljaju. Potrebno je puno vremena i strpljenja. Ser Aleks Ferguson je od Junajteda napravio imperiju, koja nije bila ista, ma ni blizu, ni pre, a pogotovo ne može da bude posle njega. Slična je priča i sa Arsenalom posle Vengera. Tek se sad polako oporavljaju. Isto će biti i sa Liverpulom i Sitijem, kada odu Klop i Gvardiola. Naročito se to odnosi na Siti, koji posle Gvardiole više nikada neće biti ovo što je sada. Jednostavno, nemoguće je. To su lideri, ikone, tih klubova, mnogo veći od igrača koje vode, ma u svakom smislu jedinstveni. Nešto što je Valerij Lobanovski napravio od kijevskog Dinama. Carstvo i imperiju. Posle njegovog povlačenja, to više nikada nije bila ta priča.

Bojank91

pre 12 dana

Ništa dok Vidić ne dođe u klub
P

Paa

pre 12 dana

Nadam se da neće u raspali United.
S

Seoul

pre 12 dana

Paaaa gde će?
g

gvardiola

pre 12 dana

Dzabe je smenjivati trenere, problem su uprava i vlasnici tako da mogu da menjajui trenere koliko god nema njima pomoci.
D

Dejan Savićević

pre 12 dana

Teh Hag je jedan jako loš trener koji zaslužuje sve ovo što mu se dešava ako ništa drugo onda zbog toga što je insistirao da se dovede jedan cirkuzant antoni za sto miliona eura i da mu taj i takav cirkuzant bude standardan. Siguran sam da bih ja dao veći doprinos od tog idiota. Dao bih bar gol više od njega. Pa kažem, ako ne zbog stotinu drugih grešaka koje je napravio i pravi taj lažni trener onda zbog tog antonija zaslužuje sve najgore i sva poniženja koja mu se dešavaju.
S

Seoul

pre 12 dana

Taj loši trener je od Ajaksa napravio super tim koji je 2 sezone šamarao po Evropi i igrao polufinale LŠ I pritom izbacio igrače na kojima je Ajax ooozbiljno zaradio. A Mančester koga kod je doveo počeo je lagano da propada, pa su nam pokazali da su Kasemiro, Varan, Švajni, Di Marija ....... loši igrači. Sančo ih demantivao za 3 meseca , Bruno polako postaje sve lošiji i lošiji a Rašford je nestao. Čini mi se da je tu nešto loše u klubu a ne u igračima
E

Elekserou

pre 12 dana

Aj što Entoni ne valja, nego su Rašford, Bruno, Kasemiro, Varan, Lisandro Martinez, sve neki loši igrači a uprava i vlasnik kluba su jedino u pravu sve sami znalci. Murinjo im ne valja, T Hag isto tako, sledeći koji bude došao će za par meseci isto postati predmet sprdnje, samo je uprava ok. I onaj Sanco, igra polufinale LŠ a i on je loš igrac.

T.I. aka The KING

pre 12 dana

Junajted se vratio tamo gde je bio pre Fergusona, tako da je to sve zdravo i normalno.
P

Piero

pre 12 dana

Nauči malo istoriju fudbala pa se vrati, ne brukaj se.
P

Pazi

pre 12 dana

@Piero Koju istoriju? Koji klub je bio ubedljivo najtrofejniji pre ulaska Fergusona (čitaj:para) u United i u fudbal generalno? Ako misliš da je United varaš se.
T

Trololo

pre 12 dana

Kakve veze ima koji klub je bio trofejniji sa cinjenicom da je Junajted bio veliki klub i pre Fergusona? Pritom "para"? Da li si uopste svestan u kakav klub je tada dosao Ferguson i koliko mu je trebalo da napravi nesto? Nemojte se sramotiti ovakvim komentarima.
Б

Блок

pre 12 dana

Ово кад неко напише ...тај фудбалер је играо под њим ,био му селектор ...
V

Vinegar

pre 12 dana

A samo pratite kako ce bas ovaj nikakav Junajted da saplete Arsenal i ostavi ih bez titule.
F

FM

pre 12 dana

Isto kao sto su i Liverpulu unistili sezonu.
S

Stelt

pre 12 dana

Ćuti i ne baksuziraj džabe 😃
L

Liliout

pre 12 dana

Nema potrebe da iko sapliće Arsenal da bi ostali bez titule.Arsenal ne zavisi samo od sebe nego od klubova koji igraju protiv Sitija. Potrebno je pre svega da neko saplete Siti da bi Arsenal uopće bio u prilici da uzme titulu.
1

1912

pre 12 dana

Siti će dobiti tri utakmice do kraja tako da će Arsenal zbog toga ostati bez titule, ne zbog eventualnog neuspeha protiv Junajteda.
Б

Блок

pre 12 dana

Палас са новим тренером је опасан! То сам мислио и пре овог меча. Јуче оно је нереално како стоје играчи МЈ.У свакој ситуацији на метар од играча Паласа .Играчи КП кад приме лопту једноставно имају времена да размисле шта да ураде ...и није битно да л голман даје дугу или је пас од метар .Играчи МЈ стоје далеко од домаћих. Клуб који има нечастивог на грбу и треба да пропадне. Сећам се меча Вулверхемптон МЈ ...гледам састав гостију ,сви се вратили из повреда ,свађа тј скоро сви.По мени фина екипа и добар напад,али шта из нападачког дела кад се неко повреди или картони? Нема ко да игра,а парадокс је да су у тај део уложили много .Санчо,Ентони,Марсијал. Онај ко је одлучио да да 100 м за Ентонија тај је уништитељ МЈ . Њима је спас са зову нпр Ћаби Алонса и да му дају папир и да напише услове и све да му одобре и да му дају уговор на пет сезона . Ако је истина да Вилијамс млађи из Билбаа има клаузулу 50м ...па он је бољи од Марсијала,Рашфорда и оног циркузанта Ентонија ...дупло. Тен Хаг .... Морају неког тренера типа Алонсо,можда чак и Конте да размрда ,тренер Паласа исто ...опасан тренер.