Komentari na vest

Kristijano je u Juventusu hteo da pokaže da je jači od kompletnog Reala

P

Pobeda je resenje

pre 16 dana

Ronaldo je jedan od najvecih i najboljih fudbalera svih vremena i pored toga sto ima toliko godina u Juventusu i generalno Italijanskoj ligi je bio medju najboljima.
G

GOAT bre!

pre 16 dana

Najbolji svih vremena! Vidim da su se mesiljupci već probudili, ali takav pobednički mentalitet i takve liderske spossobnosti Mesi može samo da sanja. Nje se libio da menja klubove, zemlje, da se iznova i iznova dokazuje, a i sad igra na visokom nivou. Mesijevo zaveštanje će biti zvižduci u Parizu, i neverovatni preokreti Rome i Liverpula protiv Barselone, i naravno, namešteno svetsko prvenstvo i poklon individualne nagrade, i naravno, hodanje na terenu već nekoliko godina, jer je odavno već penzos pa ne može da trči.
G

Gost99

pre 16 dana

FIFA namestila da Kolo Muani promasi 1 na 1 i da Koman i Cuameni promase penale
G

GOAT bre!

pre 16 dana

To o čemu ti pričaš je ono "kako mali Đokica zamišlja nameštanje utakmica."
D

Duljaje odlazi

pre 16 dana

Sunovrat Juventusa je počeo sa Ronaldom.
j

johanes15

pre 16 dana

pa evropski tesko pored krojfa koji je u dosta zahtevnijoj eri sa mnogo manjim klubom napravio cudo, a da ne pricamo da je odigrao mozda i najbolje svetsko ikad ‘74, posle maradoninog. ali svakako i ronaldo je tu, i zidan, platini, puskas, bekenbauer, svi imaju svoje argumente
P

Pele, Maradona, Mesi, Ronaldo, Ronaldinjo

pre 16 dana

Nije samo Krojf veci od njega nego i Maldini, Zidan, MVB, Bekenbauer, mozda cak i Platini, Mateus, Roberto Badjo i jos neki igraci.
L

Lfc

pre 16 dana

Nikad nije bio broj 1 ,ni blizu,nikad.tacka
G

Gost1991

pre 16 dana

Najveci igrac svih vremena!!!
O

Objektivac

pre 16 dana

Jos nisam sreo coveka koji je aktivan igrac fudbala ili koji je igrao fudbal i poznaje ga da to kaze!Uglavnom likovi sto nikad nisu ni trenirali fudbal ili su rukometasi,kosarkasi pricaju da je Kristijano Ronaldo taj a oni koji znaju fudbal cene sve sto je on uradio ali ipak znaju ko je dosta kompletniji i magicniji fudbaler od njega.
N

Nije cak ni evropski

pre 16 dana

*portugalski
J

Juventino10

pre 16 dana

Nisi sreo jer ne zelis da sretnes. To su mnogi rekli. Poenta sto vise njih bira mesija je sto su mnogo ljubomorni. Cr ne da je najbolji nego je lijep i zgodan, pa zbog toga govore da je to messi jer je ovaj kepec i ni nasta ne lici. Ljubomora kod fudbalera je kao kod zena
A

Aebre

pre 16 dana

Cuj ovoga lijep i zgodan pa zato se i lozite na njega vi latentni
V

Veljko9

pre 16 dana

Daleko ispod Mesija.