Srđan Spiridonović (©AFP)
Srđan Spiridonović (©AFP)

AZIJA: Spiridonović bezbrižan, Al Vahda i Al Nasr jure Nikolića

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.05.24. | 09:07

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

Hongkongu se "crta" peti vezani poraz. Ovaj tim je osmoplasiran u prvenstvu Hongkonga sa 14 sakupljenih poena posle 15 mečeva i zona kontinentalnih kvalifikacija mu je daleko čak 26 poena. Hongkong je poražen u četiri minula okršaja, tokom čega je postigao samo jedan gol i primio 11. Danas Hongkong gostuje četvrtoplasiranom Vofu Tai Pou, koji je osvojio 39 bodova i samo poen je daleko od mesta koje garantuje izlazak na međuznarodnu scenu. Tai Po je neporažen u 11 poslednjih mečeva u ligi.

AL VAHDA - AL NASR, 18.45

(Fudbal, UAE 1)

Al Vahda će u utorak biti domaćin Al Nasru, dok oba tima Pro lige nastavljaju svoje pokušaje da se kvalifikuju za kvalifikacije za AFC Ligu šampiona. Al Vahda je na četvrtom mestu sa 35 bodova, dok je Al Nasr izjednačen po broju poena na petom mestu. Sa pet mečeva do kraja, i Al Vahda i Al Nasr zaostaju za drugoplasiranim Šabab Al Ahlijem Marka Nikolića osam bodova za mesto u kvalifikacijama za AFC Ligu šampiona. Al Vahda je odigrala nerešeno 0:0 u poslednjem meču protiv Emirejtsa, produživši niz bez pobeda na tri. Al Nasr je remizirao 2:2 protiv Kalbe u prethodnom kolu neporažen je na osam proteklih okršaja, uz šest trijumfa i dva iksa.

AL SALMIJA - AL KADISIJA, 20.15

(Fudbal, Kuvajt 1)

Na polovini plej-ofa u Kuvajtu je jasno da Kuvajt SC hita ka osvajanju titule prvaka jer ima šest poena više ispred Al Arabija. Al Kadisija je na trećem mestu sa 49 bodova, osam manje od lidera i meč zaostatka, koji danas igra sa Al Salmijom. Al Kadisija je poražena samo jednom u sedam prethodnih kola i postiže dva gola u proseku. U prošlom meču je savladala Al Nasar sa 2:0. Al Salmija, za koju igra Srđan Spiridonović, nalazi se na četvrtom mestu sa 31 bodom, daleko je od vrha, mada je popravila formu. Pobedila je na dva minula susreta posle niza od šest sušnih duela.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara