Rukometaši Srbije (MN Press)
Rukometaši Srbije (MN Press)

Zakazane dve provere rukometaša Srbije: Rusi stižu u Kragujevac i Beograd

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.02.22. | 18:19

Dve prijateljske utakmice zakazane za 18. i 19. mart

Reprezentacija Rusije za manje od mesec dana stiže u Srbiju. Rukometaši Zbornaje testiraće Đeronine momke tokom EHF nedelje, tačnije 18. marta u Kragujevcu i dan kasnije u Beogradu. Uvertira za okršaj seniorskih selekcija na Banjici biće prijateljski susret kadetskih reprezentacija Srbije i Španije.

Našim igračima će dobro doći provera sa Rusijom, pred važne utakmice baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo 2023. godine. Orlovi će se sastati sa boljim iz duela Slovenija - Italija, prvi mečevi su na programu na gostujućem terenu 13. ili 14. aprila, a revanš će se igrati 16. aprila u Kragujevcu.

Izabrane vesti

Srbi će zahvaljujući plasmanu na Evropskom prvenstvu preskočiti prvi krug kvalifikacija u martu. Svetsko prvenstvo se održava od 11. do 29. januara 2023. godine u Poljskoj i Švedskoj. Pored dve domaće reprezentacije, aktuelnog svetskog prvaka Danske, zahvaljujući plasmanu na EHF EURO 2022 učešće su obezbedile i selekcije Španije, Francuske i Norveške.

Nakon martovskih i aprilskih kvalifikacija biće poznato još devet evropskih timova koje će se naći na Svetskom prvenstvu 2023. godine.


tagovi

rukometaši Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara