Komentari na vest

Seniorke počinju sa radom u nedelju, Gvideti stiže sledećeg petka

s

smejurija

pre 4 dana

Gvideti osvaja titule u Turskoj jer klub ima para i dovodi dobre igrace ove godine nema dobrog korektora, ne moze da sastavi tim cele sezone. Jos pored toga ima samo dva solidna tima koji se smenjuju za drugo i trece mesto, a ovi ostali uzasni. Devojkama srecno i ako mogu nek gledaju da odu bez njega jer je gospodin tezak maler...
s

smejurija

pre 4 dana

On dobro prolazi samo u Evropi unisti svaku reprezentaciju koju preuzme...
B

Brundo

pre 10 dana

Zlato na OI vrlo tesko.Bilo koja medalja i to tesko.E sad bas da cemo u grupi da ispadnemo u to ne verujem.Ali ako se desi to bila katastrofa za svetskog sampiona i evropskog vicesampiona.Za jedan broj odbojkasica ce ovo da bude zadnje takmicenje za reprezentaciju.Za Maju sigurno.Mozda i za Drcu i Stevanovic.Prema tome, ova neverovatna generacija imace u Parizu poslednju sansu da osvoji zlato.Bice teze nego ikad najvise zbog selektora.
K

Kud koji mili moji

pre 10 dana

I gde su sad ove iz Pazove i TENTa?! Širi spisak za uzimanje procenta
P

Pitaj brale

pre 10 dana

Gvidu on zna možda...Komedija od trenera za 27 godina nema medalju na OI i SP.I mi ga dovedemo.Komedija...
B

Brundo

pre 10 dana

Pet puta bio u finalima EP i sve ih izgubio.Tog dana kad je objavljeno da je on novi selektor meni se bukvalno smrklo pred ocima.Bilo ko samo ne on.
B

Brundo

pre 10 dana

Ovaj covek je tezak maler barem sto se tice reptezentacija.Trenirao je Nemacku, Holandiju, Tursku i Srbiju i jos nije osvojio zlato.Na OI 2016. je vodio Holandiju i osvojio 4.mesto.Na OI 2020. je vodio Tursku i cudnim spletom okolnosti ispao u cetvrtfinalu od Juzne Koreje.Izgubio je i 5 finala na EP - 2011, 2013, 2015, 2019, 2023.
t

terzacar

pre 10 dana

sve same odbojkaske velesile pre nas, pretplaćene na zlata
G

Gost 33339999

pre 10 dana

Moze do medalje u evropi ali na SP i OI ne.Nema znanja.Nema od nas ništa sa njim u Parizu.Ne zna i kraj.Neka osvaja ligu sampiona sa 2 i po kluba i Tursku ligu.
t

terzacar gostu

pre 10 dana

pod znanjem mislis vrhunski korektor...koje su to uspehe imali nemacka i holandija pre i posle njega, i turska pre njega ???
G

Gora Mokra

pre 10 dana

terzacar gostu Turska cim je otisao uzela ligu nacija i evropsko.Dovoljno?
N

Neznalica teška

pre 10 dana

Dzaɓe mu i Tijana u timu kad ne zna.Idemo kući ekspresno iz Pariza.Žao mi devojaka samo.
M

Medo Beli

pre 10 dana

Brundo sve se slažemMaler teški nema šanse da sa njim uzmemo medalju u Parizu.Bolje bilo koji naš trener da vodi tim u Pariz.Cirkus u najavi je sa njim.Nit je uzeo niti ce ikada medalju na olimpijadi.Kako čujem i devojke razmišljaju isto.Tuga pregolema.
G

Gostovanje na 1

pre 10 dana

Naš Terza je u odbojci za Gvidetija ono što je Mesi u fudbalu za Severinu iz FK Partizan.
t

terzacar mokroj gori

pre 10 dana

jesu uzeli kad su doveli vrhunskog korektora Vargas i santarelija, ipak za nijansu boljeg trenera
M

Medo Beli

pre 10 dana

@terza care Vodio je Tursku 6 godina .Dva svetska 2022 i 2018 bio 7 Na OI nije uradio ništa Mi očekujemo od trenera koji je bio dva puta 7 da vodi tim koji je bio 2 puta prvak sveta .Na istom takmicenju smo bili.Ocekujemo 3 medalju uzastopno sa najveceg takmicemja OI 2024 i to sa trenerom koji je u zivotu za skoro 30 godina rada nije osvojio. Ja mu zelim da nam donese zlato ali nije realno.Ni sada ni na svetskom nije realno da sa njim uzmemo medalje.Na evropskom da.Tu osvajamo sa njim medalju.Tu se dokazao i to je njegov maksimum.
t

terzacar medi

pre 10 dana

pa ja mogu opet ko papagaj da ponavljam nije imao svetsku klasu korektora - Ebrar je nivo ispod Bošković i Vargas...napravio je od Vakifbanka odbojkaski Real Madrid
M

Medo Beli

pre 10 dana

terzacar medi Nema trofej više ni sa klubom. Kakvog korektora je imala Kina kad je bila OI 2016.Amerika 2021?Mani se korektora.Imaš ceo tim.Mi sa Luburicem kao 2 korektorom uzeli sv ligu 2016.Tako isto mozes reci da mi bez primaca uzesmo zlato 2022.Prva ta Busa kod njega ne igra.Lozo i Lazovic putanje u Pazovi da li bi donele ikakav napredak u igri.Nista on nije napravio u Vakifu.Uprava mu dovede i plati igrace i glumi nekog trenera.Evo ima sada korektora u Srbiji sa kojim su i Terza i Santareli postali prvaci sveta.On nece uzeti ni medalju.Ko ce onda biti kriv?Srednji bloker neki možda..
o

odg medi

pre 10 dana

Kineskinje su imale Zu Ting, amerikanke su bile pokrivene na svim pozicijama...obe ekipe su iskoristile nase slabosti, 2016 nasu emotivnu ispraznjenost i neiskustvo , 21 je falila brankica kao podrska Tijani. A znaci uprava osvoja trofeje, dovede igrače i to je to, nista selekcija, uklopiti igrače u tim, odrediti taktike, uzeti 6 LŠ - to moze svako
M

Medo Beli

pre 10 dana

odg medi Znaci mi emotivno ispražnjeni a imamo naiboljeg korektora al zato gubimo.Drugi eto nisu emotivno prazni.Zasto je to sad tako.Prethodni odgovori su bili nije imao Gvideti korektora pa nije imao rezultat.Sad i Brankica se pojavi .Pa igrala je 2016 najbolje u karijeri Brankica.Trener se ne pita ništa.Oko taktike da al to znaju svi i u 5 ligi da nameste U ODBOJCI LOSIJI TESKO DOBIJA BOLJEG.Imas igrače imaš titule.Nemaš ćao.Pogledaj Santarelija pa zasto sa Hrvatskom nije uradio nista.Nije imao tim.Sa Srbijom odmah zlato.Gvideti imao najaci tim osvajao sve.Sada ga nema i ćao.Zašto sada nije uzeo titulu u Turskoj i ligi šampiona?Jer nema tim.Da ga ima opet bi bio prvi.Uprava placa određuje budzet i dovodi igrace.Sve ostalo je manje vise nebitno.Kakva taktika ako imaš losije igrace.U odbojci se tako ne osvaja nista.Imas tim imas rezultat.Nemas tim dzabe sve nemas rezultat.Neka Terza Santareli i Gvido zajedno vode napr Bugarsku nista nece uraditi za 30 godina.Trener Bugarske sada da sedne na klupu Poljske u muskpj odbojci uzima medalju.Sve najbolje i pozdrav
t

terzacar

pre 9 dana

Idi pogledaj kraj polufinala protiv USA u riju 2016, nase su plakale i valjale se po podu od sreće nakon pobede, a kinu smo rutinirali u grupi trebalo je već tu da uzmemo zlato - tijana je imala 19 godina i tek je postajala zver od igrača, falilo joj je iskustva da tuče preko nizeg u bloku
P

Pozivnica

pre 11 dana

Za Pušić koja bez odmora dolazi 5 maja a nema mesta za Bušu koja do tog 5 maja odmara mesec dana.Poredim jer obe su sedele na klupi cele godine.Bez utakmica su i trebala je i Buša da oseti teren jer grejala je klupu cele godine.Željna je igre što je normalno.Ima li nade da se napiše zvanično status Mijahlović i Drče za OI 2024?
B

Bianka Busa

pre 11 dana

Bianka Busa je jedina odbojkasica koja bez odmora nastupa za reprezentaciju od kako je usla u nju. Nije propustila ni jedan turnir, a njeno ne dolazenje na VNL nece se ni osetiti jer isti posao koji ona ima u reprezentaciji mogu odraditi Bojana Milenkovic i Katarina Lazovic, isti tip igraca su. One dok budu na VNL, prva postava koja ce igrati na OI ce poceti pripreme za OI, a te pripreme i prijateljske utakmice sa Rusijom su bitnije nego VNL. Oni imaju plan i program priprema koji je napravljen davno, na nama je da to postujemo i podrzimo. Neko tu Busu treba da nasledi, tako da pravo vreme je na VNL da se pokazu one koje su pozvane a ne da posle kao Brazil pozivamo Dani Lins (39godina), Adeniziju i koje kakve zene od 40 godina
P

Pusic

pre 11 dana

Kako bez odmora? Zena je drugi libero Vero Volleja, nije se ni naigrala a kako je igrala finale EP i dobro je da nece odmarati nego igrati pa ko bude bolji ona ili Jegdic ice na OI
P

Pozivnica

pre 11 dana

Pusic Pa nije imala aktivni odmor.Znaci bez paze trening utakmice putovanja itd.Na utakmicama je ali je na klupi.To nije odmor.Isto važi i za Busu ona je odmorila i nju je trebao pozvati.Kakve utakmice sa Rusijom su bitnije od lige nacija gde 80 posto ekipa igra sa najacim sasravom ove sezone.Nije mu isti kriterijum definitivno.Dve starije igračice i obe na klupi cele sezone.Moj Gvideti šta ti radis.Nema od nas ništa .Sve zavisi od Mihajlović ove sezone.Pošzo nece biti u timu tesko da mozemo uraditi nesto u Parizu.Nije relno da dođemo do polufinala.Imamo jednog igraca koji moze da zavrsi i spusti loptu na protivnicki deo terena.Sa Brankicom bi uzeli medalju ovako....kud koji mili moji.
G

Gost 373828

pre 11 dana

Nema nista od nas leta 2024. Sa Gvidetijem samo u evropi ima uspeha.Nije trener za velika takmicenja-dokazano.
T

Treneru

pre 11 dana

Pa prijavi se ti za selektora bicemo uspesniji sigurno
M

More plavo

pre 11 dana

Nemamo mi trenera za velika dela to svi znamo.Santareli bi uzeo medalju sa ovim timom a Gvideti nema znanje. Tako da bez velikih smo očekivanja na olimpijadi.Kosarkasi uzimaju medalju Jokara nas vodi a kosarkasice mogu do polufinala uz malo srece i laksi zreb u drugom delu igara.