Trener Partizana Bojan Janić (©CEV)
Trener Partizana Bojan Janić (©CEV)

Partizan i dalje u petoj brzini, Spartak nije uspeo da zaustavi Mrdaka i Tadića

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.01.23. | 21:28

Crno-beli u odloženom susretu 9. kola Superlige zabeležili treću vezanu maksimalnu pobedu

Publika je možda očekivala neizvesniju borbu i dužu utakmicu u dvorani Master, a dobila je ekspresnu pobedu domaćeg sastava. Odbojkaši Partizana su u odloženom susretu 9. kola Superlige lako izašli na kraj sa Spartakom iz Subotice - 3:0 (25:15, 25:18, 25:19).

Trebalo je ovaj meč da se odigra početkom decembra, ali je odložen zbog lošeg zdrastvenog stanja ekipe Ivice Jevtića.

Izabrane vesti

Crno-beli su nastavili da igraju u petoj brzini, jer su vezali treću maksimalnu pobedu. Prethodnu godinu su zatvorili trijumfom u Kupu Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca, a onda su u januaru slavili protiv Jedinstva iz Stare Pazove i Spartaka.

Najrazigraniji su večeras bili primači servisa - Milija Mrdak i Luka Tadić. Imali su u prvom delu sezone problema sa povredama, ali se čini da je to sada za njih samo ružna prošlost. Kapiten Mrdak je upisao 18 poena (24-16, 78 odsto), dok je Tadić završio meč sa 14 (17-9, 53 odsto).

U ekipi iz Subotice jedini dvocifreni bio je Ahmed Omar sa 11 poena (napad 22-10, 45 odsto). Svi ostali su bili daleko ispod očekivanog nivoa.

Partizan posle 13 utakmica u Superligi ima skor 9-4 i trenutno se nalazi na drugom mestu odmah iza Vojvodine. Spartak je šesti sa osam pobeda i pet poraza. U narednom kolu crno-beli su subotu dočekuju Karađorđe (17 časova), a Jevtićevi momci idu na megdan Mladom radniku.


tagovi

OK PartizanOK SpartakSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara