Komentari na vest

Partija dizača koja se retko viđa: Ana Jakšić brojala čak do 12 poena

s

suzanabg

pre 7 meseci

Meoni, u redu je druze shvatamo da ne simpatišeš Maju. Opsednut si Bojanom. To što je Bojana super odigrala SP i dalje ne znači da je bolja od Maje. Da Maja odigra pet losih EP i SP toliki je kredit ostavila da joj se sve prašta. Tehnički, stilski, taktički Maja je bolja ne samo od Bojane već bilo kog dizača na svetu. Tako da mozes smanjiti dozivljaje. Tijana je takav igrač da mora da ima dosta lopti. Moras malo poznavati odbojku. Eno je Tijana "opterećena" u Ezibačiju i sa Naz kao dizač. Preko 30 poena.
m

meoni

pre 7 meseci

Nemojmo o poznavanju odbojke, pliz. Nas problem je, kao sto ti kazes, sto Maja ima kredit. I Bjelica ima kredit, jer je uvek tu za reprezentaciju... E, vidis-to je najveci problem. Ali ti krediti nam nece doneti zlato. Ako ga zelimo. A zelimo ga. Reprezentacija nije azil. I nisu meni manje vazne ostale medalje. Svaka je u ravni cuda, obzirom kako se kod nas tretira odbojka. Ne znam odakle ti, da ja "ne simpatisem" Maju kao igraca. Maja je bila tehničar, kakav se nije rodio. I ko zna da li ce se roditi. Zbog svih onih stvari koje si navela. Ali se ona prvo generacijski vise ne uklapa u tim. A generacijski se pravi hemija. Koja je presudna za medalje. Odbojku svi znaju da igraju. I nije Bojana odigrala samo SP dobro bez Maje, nego i EP2017, kada su uzeli zlato. I Ligu Nacija 2022. kada su uzeli bronzu. Ja pricam generalno o tehnicarima. Da nisu hrabri. I da nam to fali. Kad pocnu da forsiraju i druge u timu, tada ce se i drugi uigrati. A tada nam ne moze niko nista. Čak je i Sladja imala epizode kada je uposlila ceo tim i kada smo pojeli protivnika. Timska igra. Samo toliko zelim. Nije Tijana nikad sama resila utakmicu. Eno ti Eczacibasi, živ primer za to. Dok god se ne ukljuci jos neko da pomogne Tijani, Eczacibasi nece videti titulu. Videcemo kako ce je Gray ispratiti ove sezone. Lepo je pocela. A Naz je prica za sebe. Ni njoj nije mesto u prvoj postavi. Trenutno je bolja Elif.
A

Ana j

pre 7 meseci

Ima dobar pregled igre i mozak ali i ne bas najbolje prste
F

Francuska veza

pre 7 meseci

To kažu u Le Cannetu, zato su je i vratili nazad sa kartom u jednom smeru, nisu oni još uvek na njenom nivou...
g

ghp

pre 7 meseci

podcenjen igrač po meni
D

Djiri

pre 7 meseci

Gledao sam utakmicu u S.Pazovi. Velika Zvezda protiv devojčica od 18 - 19 godina. Prvi set dobio Omladinac. Drugi bio tesan. Treći glat dobijen, a četvrti opet tesan. Sa ovakvim tehničarem Zvezda nema šta da traži u našoj Super ligi.
M

Munja Trans

pre 7 meseci

Pa kazu da je ona naslednica Maje...Hvale je u medijima,treneri je hvale,igraci.Napravila 12 poena .Ti kazes sa njom Zvezda nema sta da trazi, sta onda reprezentaciju ceka sa njom nakon Pariza?To je za manje od godinu dana.Mada i to je nebitno kod nas.Svakako se igra samo na Tijanu.Moze biti kod nas tehnicar bilo ko.
m

meoni

pre 7 meseci

@Munja Trans... Nama treba hrabar tehničar, koji će na selektorovu strašnu strategiju, "diži sve lopte na Tijanu", da odgovori sa "Dogovoreno" i uradi kao Bojana Drča, mag. Ona očigledno jedina kapira odbojku kao timski sport. Samo u tom slučaju naši ostali igrači u polju, postaju zveri. Ovako su opušteni, "Tijane će" i procenat prolaza im je jako slab... Daklem, tehničari naši, opustite se, u polju postoje i drugi igrači. Budite hrabri. I oni mogu da budu jako dobri, kad znaju da im verujete i računate na to da će "napravti" poen.