Komentari na vest

Nije dobro: Povreda Miloša Kosa, Zagreb ispao iz Lige šampiona (VIDEO)

I

Ivan-Zagreb

pre oko 1 mesec

Ponosni smo na sjajnu sezonu mlade ekipe Zagreba. Miloš je jedno od otkrića sezone uz Klaricu, Srnu i Sirotića, stvarno se nadam da ovdje neće biti ništa više osim natučene kosti jer je dečko baš gotivan, požrtvovan i navijači ga vole. Nadam se da Miloš ostaje i sljedeće sezone u Zagrebu, Dibirov, Gojun i Čupić su od starijih igrača već potvrdili ostanak, uz ovu mladu gardu koju sam nabrojao, sljedeće sezone može se i do četvrtfinala. Osobno mislim da bi i za Miloša i njegovu karijeru bilo najbolje razvijati se još jednu sezonu u klubu koji će igrati Ligu prvaka, u gradu koji je na sat i pol vožnje od njegove Kozarske Dubice, nema jezične barijere, poznaje kulturu i mentalitet. Samo da ga zaobižu povrede i bit će to top igrač, vjerujte :)
A

Ante081

pre oko 1 mesec

Cupic je iduće sezone zajedno na klupi sa nikolićem neće igrati više! Za gojuna i dibirova vjerujem da će igrati, takodjer treba se dovesti barem još 2,3 kvalitetna igraca da bi se moglo napasti četvrtfinale iduće sezone
U

Ubedjen

pre oko 1 mesec

Bez njega ce biti -15 u Spaniji
G

Grobar32

pre oko 1 mesec

Ma ajde svakako nećemo ništa da uradimo protiv spanaca i ne idemo na sp.
T

Treba biti realan

pre oko 1 mesec

Naravno da je tako. To bi bila senzacija nad senzacijama da prodjemo spance. Mislim da su sanse ravne 0.
H

Handball Fan

pre oko 1 mesec

Strašan pad Miloša, pretrnuo sam. Ono je bilo jezivo u prenosu, a kamoli uživo. Sa velike visine je pao i vidi se odmah da je ozbiljno i bolno. Nadajmo se da će ipak biti dobro i da će oporavak teći brzo. Žao mi je momka, koliko se samo nesebično daje, troši, rizikuje. Drž' se lave!