"Dejan Nikolic"
"Dejan Nikolic"

Ne brinemo da bezbednost maratona

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.13. | 14:38

„Beograd je otvoren i bezbedan grad, a saradnja sa odgovornim gradskim i republičkim odgovarajućim strukturama zaduženim za bezbednost je na visokom nivou“, rekao je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona

Dejan NikolicDirektor Beogradskog maratona Dejan Nikolić poručio je da nema razloga za brigu za bezbednost na predstojećoj manifestaciji, u nedelju 21. aprila.
Beograd je oduvek bio otvoren i bezbedan grad i ubeđen sam da nema razloga da se posebno brinemo za bezbednost na Beogradskom maratonu“ rekao je Nikolić.

On je podsetio da tragični događaj na Bostonskom maratonu pre tri dana, kada su život u bomabaškom napadu izgubila tri osobe, a više od 180 bilo povređeno, „nema veze sa samim maratonom“.

Izabrane vesti

Direktor preduzeća Beogradski maraton d.o.o rekao je da su organizatiori preduzeli sve neophodne mere, uključujući i mere bezbednosti, kako bi 26. Beogradski maraton protekao, kao i svih godina do sada, u najboljem redu.
Saradnja sa odgovornim gradskim i republičkim odgovarajućim strukturama zaduženim za bezbednost na visokom je nivou“, rekao je Nikolić.

 

(FOTO: MN Press)

 

 


tagovi

Beogradski maratonEvropaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara