""
""

Na Beogradskom maratonu trči 20.000 ljudi

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.04.15. | 08:13

"Ovo je najbolja promocija naše zemlje, glavnog grada i sporta uopšte", poručio gradonačelnik Siniša Mali uoči početka trke

Tradicionalni 28. Beogradski maraton održaće se danas i trka će prema najavama organizatora biti najmasovnija do sada. Za Beogradski maraton prijavilo se preko 20.000 učesnika za Trku zadovoljstva i preko 4.500 maratonaca i polumaratonaca iz 56 zemalja sveta.

Ovogodišnji Beogradski maraton biće okvir održavanja i prvenstva Srbije za muškarce i žene, kao i štafetnog polumaratona za učenike srednjih škola, studente i korporacije.

Izabrane vesti

Promoter Beogradskog maratona biće svetska rekorderka u skoku u dalj i višestruka olimpijska osvajačica medalja Galina Čistjakova iz Ukrajine. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da će tradicionalnu manifestaciju putem sajta uživo moći da prati ceo svet.
"Maraton je najbolja promocija naše zemlje, glavnog grada i sporta uopšte", rekao je Mali i pozvao Beograđane da u što većem broju izađu na ulice prestonice i pokažu da je Srbija sportska nacija.

Beogradski maraton startuje u 10 časova ispred Crkve Svetog Marka.

(foto: MN Press)


tagovi

Beogradski maraton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara