MMA spektakl u Beogradu: Limp spreman za Brejv CF

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.12.21. | 19:27

Maksimović merka titulu

Srpski MMA borac Slobodan Maksimović Limp, 18. decembra u Belexpo centru, boriće se za titulu lake kategorije u glavnom meču večeri, protiv Filipinca Rolanda Gabrijel di Navarete u organizaciji Brejv CF (Brave CF), a ovaj borilački spektakl biće emitovan na Arenasport kanalima.

Izabrane vesti

“Osećam se neverovatno, posebno što Brejv dolazi u moj grad i što imam priliku da se borim pred mojom publikom”, kaže Maksimović za Direkt i dodaje da je ovo prvi put da jedna velika promocija dolazi u Srbiju i da će MMA nakon 18. decembra sigurno doživeti pravi procvat.

Slobodan Maksimović je poručio publici da može da očekuje pravu MMA borbu i da će sigurno biti svega.

“Očekujem pravi rat u oktagonu! Biće tu svega, od stend aua, partera, rvanja, apsolutno svega, sve očekujte", kaže srpski MMA borac.

Inače, "Brejv CF" je najbrže rastuća istočnjačka MMA organizacija koja će ove godine u saradnji sa MMA savezom Srbije, publici doneti devet sjajnih mma mečeva i okršaj sedam srpskih boraca u oktagonu Brejv CF-a.

Luka Nikolic, predsednik MMA Saveza Srbije, takođe je istakao da je ovaj dogđjaj od izuzetnog značaja, ne samo za promociju MMA sporta, nego i naše zemlje u svetu, s obzirom na veliki broj stranih zvanica koje su pokazale interesovanje da dođu u našu prestonicu i prate mečeve.



tagovi

mma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara