Roni Osaliven (©AFP)
Roni Osaliven (©AFP)

Mladi igrači su očajno loši, ne bih ispao iz Top 50 ni da izgubim ruku i nogu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.08.20. | 13:19

Surovo iskreni Roni Osaliven

Malo koji poznavalac i poštovala sporta nije čuo, pa čak i kod nas za Ronija Osalivena. "Loši dečko" bilijara, tačnije snukera živa je legenda ovog barskog sporta i kažu najbolji koji je ikada uzeo tak u ruke.

Defnitivino bi njegova vitrina sa trofejima, alio i takmičarska  biografija bile još ubedljivije da se godinama nije borio sa demonima alkoholizma i narkotika. A kada se izborio, vratio se onome što najbolje zna i proteklih godina igra vrhunski, mada ruku na srce više nije toliko dominantan. 

Izabrane vesti

Iako mu je 44 godine ne neamerava da se povuče, šta više smatra da će pri vrhu ostati još dugo i to sve "zahvaljujući" mladim naraštajima.

"Kako sada stvari stoje, dugo se ništa neće promeniti u vrhu snukera", jasan je Osaliven, "Standard igre, posebno mlađih je slab. Ne bi bili ni dobri amateri, tako su loši. Da bih ispao iz Top 50 morao bih da izgubim ruku i nogu. Zato smo i mi starijii dalje tu, jer su oni tako loši".

U snukeru je dakle dslična priča kao u tenisu gde Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer i dalje kose, dok mlađi vodu nose.


tagovi

Roni O'SalivenbilijarSnuker

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara