Raško Jovanović i Nemanja Jungić (©CEV)
Raško Jovanović i Nemanja Jungić (©CEV)

Jovanović: Utakmica završena našom greškom, ali nemam nikakav problem kad igrač preuzme odgovornost

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.12.23. | 12:53

Trener Spartaka nije bio nezadovoljan iako je njegova ekipa izgubila od Crvene zvezde

Trenutno Spartak ima skor od šest pobeda i šest poraza, ali čini se da je mogao da uradi i više do sada...

Odbojkaši iz Subotice su ozbiljno namučili Partizan, sa Zvezdom su dva puta igrali po pet setova - jednom na početku sezone slavili, sinoć izgubili. Jedini kiks koji se apsolutno nije očekivao od njih jeste maksimalni poraz od Mladog radnika.

Izabrane vesti

Bio je posle tog meča ljut trener Raško Jovanović, pre svega zbog lošeg pristupa njegovih igrača.

Juče je Spartak ponovo poražen, ovog puta od Crvene zvezde, ali je Jovanović bio ponosan na svoju ekipu, jer je odigrala veoma dobar meč i pala tek u dramatičnoj završnici taj-brejka.

"Čestitke Zvezdi. Obično su najteži ovi porazi, ali meni ne pada previše teško, jer sam stvarno prezadovoljan kako su moji momci izgledali na terenu. Generalno, ispoštovali smo sve što je dogovoreno - i odnos i preuzimanje odgovornosti. Utakmica je završena našom greškom, ali ja nikada nemam problem kada igrač preuzme odgovornost na sebe. Pohvalio bih sve moje momke", rekao je Raško Jovanović. "Nema šta da im zamerim, jer kada se pogleda statistika, mi smo bolji u svim elementima, ali je priču završila sigurnost, stabilnost i iskustvo. Ipak, pričati o tome kada su utakmica završi na jednu loptu, nije zahvalno. Čestitam od srca mojim momcima. Zadovoljstvo je raditi kada ekipa izgleda ovako".

Čak dva i po sata dramatične borbe u Subotici, Zvezda bolja u pravom trileru

Utiske posle poraza je izneo i kapiten Nemanja Jungić.

"Kao pozorišna predstava u Dudovoj šumi. Drago mi je što smo za kraj godine priredili nama i našoj publici ovakav meč, a i našem protivniku", rekao je Jungić. "Mislim da smo pokazali zube... Nismo pobedili, ali šta da radimo... Drago mi je što je viđena borba i sa njihove i sa naše strane. To je dokaz koliko je liga izjednačena i da sve ekipe žele da se bore za prvo mesto. Ima kvaliteta i dalje u ovom prvenstvu. Nastavićemo sa dobrim radom, idemo na zasluženi odmor, pa od sledeće godine još jače".

SUPERLIGA SRBIJE ZA ODBOJKAŠE

12. kolo

Petak

Ribnica - Mladi radnik 3:0

Spartak Subotica - Crvena zvezda 2:3

Subota

17.00: Borac Starčevo - Niš

18.00: Radnički - Takovo

19.00: Jedinstvo Stara Pazova - Vojvodina

19.00: Karađorđe - Partizan




tagovi

OK SpartakSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara