Ivica Jevtić (©MN Press)
Ivica Jevtić (©MN Press)

Emotivni susret trenera: Jevtić i Jovanović odmah udaraju na "svoje"

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.10.23. | 11:28

Crvena zvezda i Spartak danas od 17.00 časova na Banjici igraju utakmicu prvog kola Superlige za odbojkaše

Žreb je namestio da već u prvom kolu Superlige trener Ivica Jevtić mora da se sudari sa Spartakom, koji je do ovog leta vodio sa klupe. Zanimljivo, slična situacija čeka i mladog stručnjaka Raška Jovanovića - koji je prošle sezone bio pomoćnik u Crvenoj zvezdi, a sada stiže na Banjicu kao šef stručnog štaba Subotičana.

Baš zbog trenera današnji susret će imati zanimljivu i emotivnu notu. Sigurno da će biti neobično i igračima, koji su navikli da ih gledaju na istoj strani terena. Početak utakmice je zakazak za 17.00 časova, a ulaz je slobodan.

Izabrane vesti

Spartak dolazi u Beograd u odličnom raspoloženju jer je iza njega uspešno evropsko putovanje. Andrija Vulikić i drugari uspeli su da osvoje BVA kup i tako obezbede učešće u CEV Čelendž kupu ove sezone. Na krilima tog uspeha stižu na megdan Crvenoj zvezdi.

Kad je u pitanju start sezone na domaćoj sceni, tačnije u nacionalnom Kupu - i jedni i drugi su bili sigurni. Crvena zvezda je pobedila Kulpin maksimalnim rezultatom 30. septembra, a Spartak je istog dana bio bolji od Jedinstva iz Stare Pazove.

Rivali nisu mogli mnogo da ih namuče, pa će današnja utakmica ipak doneti realniju sliku o kvalitetu novih sastava.

Ivica Jevtić je propustio pripremni period i prvi meč jer je bio u strčnom štabu reprezentacije, a ekipu je tokom njegovog odsustva vodio Ognjen Bulić. Sa Bulićem je ostvarena prva pobeda, a danas će istim putem pokušati da nastavi Jevtić. Sigurno da za njega ne bi bilo ništa bolje - nego da uspe na debiju da pobedi svoj bivši tim.

Prošle sezone Spartak i Crvena zvezda sastali su se dva puta - putevi su im se sreli samo u domaćoj ligi. Subotičani su u prvom delu prvenstva slavili - 3:2 na Banjici, a crveno-beli su im se revanširali u Subotici - 3:0.

Pamti se da su posebno u Beogradu imali veoma interesantne i dramatične okršaje, pa bi baš takav mogao da bude i ovaj današnji...

SUPERLIGA ZA ODBOJKAŠE

Prvo kolo

Petak

Partizan - Karađorđe 3:2

Mladi radnik - Ribnica 1:3

Subota

Takovo - Radnički 2:3

Niš - Borac Starčevo 3:1

Vojvodina - Jedinstvo Stara Pazova 3:0

Sreda

17.00: Crvena zvezda - Spartak Subotica



tagovi

OK Crvena ZvezdaOK SpartakSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara