Komentari na vest

Spolstra: Zahtevam najviši standard od Jovića; Nije još šampionski nivo, ali je strašno napredovao

K

Khal Drogo

pre 15 dana

Биће Јовке добар
M

Mp

pre 15 dana

Razlika izmedju uprava i treneru Nba i u Evropi a pogotovo na Balkanu je u tome sto svi gledaju dugorocno a kod nas - daj sad i odmah trofeje! Ne ide preko noci... Mnogo primera, navescu neke... Denver uzeo Jokica pre Nurkica, Jovic prosle godine i danas, za Dalas svi pricali kako su unistili Luku dovodjenjem Kajrija, sad su na korak od pf konf... Oklahoma od slabog tima do prvaka zapada itd... Nba je proces i nema sumnje da Jovic ima odlican vec sada razvojni put i bice sve bolji i bolji. Ocekujemo finale Boston - Denver sto iz objektivnog tako i iz subjektivnog gledanja.
r

rea

pre 15 dana

Dalas da uništi Luku dovođenjem Kajrija - kako? Na koji način? Kajri nije prva zvezda nikada bio, niti će biti, dok Dončić imao GOAT potencijal.
a

agorodtas

pre 15 dana

Bolji je Smail Aga
S

Snowman

pre 15 dana

Nije mali materijal za NBA, al ga cale Ilija ugurao u NBA preko miska, realno Evropa to je njegov level nista vise od toga.
K

Khal Drogo

pre 15 dana

Ако заиста вјерујеш да може Илија да угура сина у ен-би-еј или да то може Мишко, шта да ти кажем, залутао си на поље кошарке
@

@snowman

pre 15 dana

...ako mislis da su njegov otac ili misko mogli da uticu na to da on igra u play-off-u 26 minuta, u velikoj si zabludi.

klipsch

pre 15 dana

Mora da je i Spolstru podplatio...
P

Pfk

pre 15 dana

Jer ovo spinovanje sad kao da je ovaj neki dobar kosarkas jel mu je otac u upravnom odboru fmp-a….??? Pitam za drugara
@

@pfk

pre 15 dana

...ne, nego cinjenica da je decko sa 20 godina starter u plej-ofu kod najboljeg trenera u nba. primera radi, jedan exum igra samo kada su utakmice vec resene i prosecno daje ceo 1 poen po utakmici. ali s' obzirom na to kako koristis jel' i jer, od tvog komentara se vise i nije moglo ocekivati i iskreno nije vredan ni citanja a ne ovolikog komentara.
@

@pfk

pre 15 dana

Exum je naj veca zvezda u ekipi papane
P

Pfk

pre 15 dana

Ne bitan fmpeovac……
V

Voždovac

pre 15 dana

Bar nije NEPISMEN.
D

Delijaxxx

pre 15 dana

Čuj ti ovog lika koledž košarka pahahaha u Evropi se igra profesionalna košarka a ne koledž a za ovu reu nemoj plakati hejteru dečaka od 20 godina msm možeš samo da plačeš 😭😭😭😭
G

Gpdkn

pre 15 dana

Nikola Jovic je najbolja stvar koju smo dobili od poslednjeg svetskog prvenstva
J

Jack Sparrow

pre 15 dana

Jovic ce u buducnosti oraviti statistike jako slicne Jokicu mozda ne taj broj tripl dablova ali bice jednako dominantan u igri plus ima mnogo dobar sut za 3 i bice sve bolji, mozda i jos jedan balkanski MVP jednog dana.
r

rea

pre 15 dana

Jović je pitanje da li će biti u NBA nakon što mu istekne ugovor sa Majamijem, a ne da bude ol-star ili MVP nivo igrača. Spolstra je Bog trenerskog zanata, čovek od poluporfesionalnih igrača pravi legitimne NBA startere koji nakon Majamija zabadaju fine ugovore i ne igraju apsolutno ništa (videti pod Robinson, Štrus, Vinsent...).
G

Gost13

pre 15 dana

Strus ima vrlo dobru sezonu u Klivlendu, a Vinsent je sam sebe ukopao odlaskom u Lejkerse. Tamo se ne bi naigrao ni mnogo bolji igrač (vidi pod Neš, Hauard itd).
@

@rea

pre 15 dana

...jovic je sebi vec obezbedio da ostane do kraja karijere u nba. un sa 20 godina ima ove brojke u nba plej-ofu, dok su igraci partizan mozzart bet-a sa 24 jos uvek klinci i retko dobiju neki minut u plej-ofu aba lige. svaki komentar grobara je pokazao mrznju prema nasem reprezentativcu samo zato sto navija za zvezdu.
r

rea

pre 15 dana

@Gost13, kakve tačno veze imaju Neš i Hauard koji su u Lejkersima igrali pre 15 godina, sa situacijom u kojoj je Štrus? Pritom, porediš ljude koji su u Lejkersima igrali za skoro pa maksimalne ugovore, doduše Neš na kraju karijere, sa igračem koji do prošle godine nije igrao NBA, koji ima ugovor 10-15 miliona godišnje i od kog je Spolstra napravio da izgleda kao NBA košarkaš, dok je Neš dvostruki MVP, a Hauard višestruki defanzivni igrač godine i kandidat za MVP priznanje, pritom, od vremena kada su oni igrali u LAL i danas, ne da nema više ni jednog istog igrača, nema nema ni jednog istog čoveka u upravi Lejkersa, čak se i vlasnička struktura dobrano promenila.
r

rea

pre 15 dana

@@@rea, a kakve tačno Jović ima veze sa Partizanom ili FMP-om da bi ga poredili sa igračima tih klubova? Recimo FMPovi navijači Lazarevića zovu klinac, junoša, čovek ima 28 godina, dok navijači Partazana itekako jesu svesni da Smajli, Trifunović i Balša više nisu toliko mladi igrači, zato im i nije više mesto u Partizanu, jer je evidentno da nemaju potencijal za najviši nivo košarke.
K

Khanbg

pre 15 dana

Kako si se nalupetao rea, uzas. Robinson, strus i vinsent nisu ni bili nosioci u majamiju, a nisu ni sada. To su igraci zadatka, i koji trener ume da ih koristi, jako su dobri. Vidis pod Strus. Ham iz lejkersa uopste ne zna da koristi roster, zato mu vinsent i ne igra.
r

rea

pre 13 dana

@Khanbg, ko je tačno pominjao nosioce? Jedino ako ti računaš Jovića u nosioce Majamija ove sezone, onda je to već druga problematika... Elem, Štrus, Vinsent i Robinson su bili izuzetno važni igrači Majamija, jer je to ekipa sačinjena od igrača uloge, a ne zvezda. Tu kao "zvezde" mogu proći Batler i Bem, a to su igrači koji bi u Bostonu recimo, bili četvrta i peta zvezda tima. Da se razumemo, za one koji ne znaju, Džimi ima 34 godine i to je igrač koji više nije onaj Džimi od pre 5-6 godina, zato je i povređen cele sezone.
H

Hyypia

pre 15 dana

Kakve kosarkase izbacujemo... Mozda jednog dana svi prihvate poziv pa da osvojimo opet nesto.
?

?!?!

pre 15 dana

Ko bude zdrav a odbije da ide na Olimpijadu netreba ga vise nikad ni pomenuti u nasim medijima a kamo li vise pozivati u reprzentaciju.
K

Kaze

pre 15 dana

Evrposkoj tituli moždmo legitomno da se nadamo s igračkim kadrom koji imamo, samo ako se nastavi ovaj trend neopisivog bola između nogu koji pojedini igrači imaju prema odnosu za nacionalni dres, u suprotnom nam ne gine opet neki Šruder, Tajs, braća Vagner...