Komentari na vest

Ponitka se i dalje oporavlja, Partizan Mozzart Bet u Atini oslabljen

G

Girona

pre 8 meseci

Al smo se zeznuli za njega i Kaminskog…
G

Gallina

pre 8 meseci

Bez lose namere, ali u nadi da ce grobari skapirati koji spinovi idu iz njihovog kluba, pre koliko je Ostoja obecao da ce doci pojacanje kakvo evroliga juje videla? Svaki malo neka dirljiva prica ili o dolasku Zoca ili Punter sapunica se pise, ne bi li navijci pod euforijom uzimali karte… sve je to ok, i kod nas svaceg ima, ali ne tripujte se da ste vi nesto
s

staTofali

pre 8 meseci

Sto grobari traze pojacanja kad zadrzali bronx trojicu,nanu,pantu i ledu,jos dva sunarodnika im doveli oba iz NBA dozu i kamija,plus ovde vilene i pene kako smajli,jaro,trifke,andja selfy,nedostajali reprezentaciji,a tu i domaci mladi nba potencijali momcine od 2,12 cm kopriva i vucko,letnja liga star nba. Plus poljak tu. A jedino i pre dva meseca sam pisao jedino Avramovic vredi toj ekipi od domacih. Onda je do trenera onda,posto o svima navedenima slusam bajke u kladionici,poslu,okolini od grobara.
D

Dajvak

pre 8 meseci

Malo manje provodi vremena ispred dragstora, vidiš da ti škodi.
P

Poljska Motika

pre 8 meseci

Zali boze bacenih 2.mil po sezoni za ovog Poljaka koji pojma nema!
P

PoniMotika...

pre 8 meseci

...CIST PROMASAJ,DZABA BACENE OGROMNE PARE!
S

Srafcici

pre 8 meseci

Prica se da Ponitka ima neke srafove u kolenu a da nije prijavio prilikom dolaska. Problemi u raju cini se 🥴
G

Gallina

pre 8 meseci

Ma nemoj tako zoc maestro ce ga zasrafiti haha
g

gost 011

pre 8 meseci

kvalitet ekipe ce se videti u atini
0

0111

pre 8 meseci

Cemu pojacanja. Za F4 ABA LIGE IMATE SANSE
c

cisto pitam

pre 8 meseci

Ostoja,Zeljko,Zorane-sva trojica ste pre dve nedelje najavili VELIKO pojacanje i da prelazni rok nije gotov-I STA SAD???Dovescete pojacanje kad nas Makabi razbije prvo kolo ili na svetog nikada?? Zar Studentski centar nije dovoljan-Jaramaz, Vukcevic,Andjusic nisu igraci za Evroligu.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 8 meseci

kakav bot is predgradja.... da su najgori nasi su, i da su najgrdji, vodi ih zeljko, meni je dovoljno
G

Girona

pre 8 meseci

Jeste nasa podrska u svakom komentu bitna ali moramo biti malo i objektivni ovo nije dobar prelazni rok, gde je veliko pojacanje?!
S

Sani Boj

pre 8 meseci

Ma nece se ni osetiti, imamo Andjusica, Koprivicu, Trifunovića, Vukčevića, Jaramaza, ne zna se ko je bolji, koga god da staviš isto je. Tvrdim da postoji u ABA ligi bar 15 igraca koji su bolji od ove petorice, razlika je samo sto ovih 5 igrača u Partizanu uziva neke povlastice i zato ima prednost. Zaista neshvatljivo da imas 5 igraca koji mozda mogu da igraju ABA ligu, Evroligu ni blizu, jos dovodis Jaramaza, decko potpuno pogubljen, niti suta, niti akcije, niti dodavanja, ko ga je izabrao svaka mu čast. Imamo Ledeja, Pantera, Nanelija, Kaminskog, Douzera, Smailagica i ajde Avramovica, uz Ponitku to je 8 igrača??? Ko je ovde lud? Zvezda ima 16 igraca, doduše mutanti dobijaju para koliko god im je potrebno. Opet nemamo roster, fale bar dva dobra igraca, plej pod hitno jer ga mi nemamo vec drugu sezonu sto je zaista neshvatljivo. Videlo se protiv SC derbija kad mučeni Avramovic ne zna sta ce sa loptom. O toj bruci bolje i ne govoriti, imas 7 razlike na dva minuta do kraja i primiš 9 koseva, a protivnik u bonusu, a na terenu 5 Amerikanaca ne mogu dati kos, ne znam da li je trener bio prisutan. Ukratko za svu silnu ljubav i odanost navijaci Partizan su dobili za 2 godine jedan osvojen trofej od 8 mogucih i na početku trece godine vec izgubljen jedan trofej i to od anonimnih igraca. Je li mi se cini ili nas to neko vuce za nos i obmanjuje. Izgleda da treneru, igracima i upravi treba objasniti da se kosarka igra radi osvajanja trofeja. Ne pada mi na pamet da ove godine uzimam pretplatnu kartu, a vidim da su mnogi odustali. Razocarati punu halu grobara u Podgorici na onako sramotan nacin pokazuje koliko se postuju navijaci, a posle utakmice Zeljko naravno daje nebulozna objašnjenja kao da smo svi pali sa drveta. Neki od nas su i igrali tu kosarku pa ponesto znamo.
p

pero7

pre 8 meseci

kad je Jaramaz odlazio bio je najbolji igrac i sto ide..uprava napolje..andjusic u monako sto ga ne vratemmTristan u realu kakav talennat...ne mozes imati 10umetnika..ili isti nivo..svi u nba su imali 2-3 ostali epizodisti..jedino Fmp ih ima 20.vecina iznad 35..jos cekaju Slavnica..rakoca i Jeretina..
r

reb8888

pre 8 meseci

...to sto se tebi ne svidjaju neki igraci, ne znaci da ne kostaju. itekako ste racunali i raduljicu i kuzmica i holanda. a sto se tice ulaganja, partizan ima minimum 3-4 igraca u rangu sabaza, koji je u zvezdi jedini na tom nivou, plus naravno trener....
a

all grobar

pre 8 meseci

Takvi kao ti i ne trebaju biti na tribinama, ali ce tribine biti pune. Ko si ti da govoris ko je za EL ili ABA ligu. I prosle godine smo imali tanak roster pa smo imali uspesnu sezonu. Sve ovo pod pretpostavkom ako si uopste nas.
F

FilipZl

pre 8 meseci

Je l' ti Zvezda kriva sto je ceo staf partizanke sav svoj fokus tokom prelaznog roka dao na jednog igraca- Mirotica, i sa tim izgubio dosta dobrih pojacanja. Sad kad su svi manje vise formirali sastave, nema takvih igraca. Niko kriv nije do samog Zeksa i Zorana.
z

zajebani cica

pre 8 meseci

Sani boj al si se ti raspisao. Lepo ti na sever pa navijaj za tvoje. Kako te samo ne mrzi da pises toliko.