Parker kreće jako u Evroligi, 15.000.000 i napad na fajnal for

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.11.18. | 19:09

To su želje, videćemo kakva je realnost...

Asvel iz Vilerbana igraće Evroligu od sezone 2019/20, potvrdili su zvanično čelnici elitnog takmičenja ono što se odavno znalo. Klub sa najviše titula u francuskoj i nekada redovni učesnik tog takmičenja - doduše u onom starom formatu - dobio je dvogodišnju licencu, a njegov prvi čovek Toni Parker izneo je prve planove iz kojih se može zaključiti da Asvel neće biti topovska hrani ni za koga.
"Moj san je da dođemo u situaciju da imamo budžet od 15.000.000 evra za prvu sezonu. Ako u tome uspemo, a verujem da hoćemo, onda možemo da budemo konkurentni i da se borimo za fajnal for. Kao Žalgiris prošle sezone", kazao je četvorostruki NBA šampion sa San Antonio Sparsima.  

Parker ne krije da se Asvel neće zadovoljiti s dve godine učešća. On želi da njegov klub postane redovan i stabilan član elite...
"Vajld kartu imamo za naredne dve sezone. Te dve godine iskoristićemo da nastavimo da ispunjavamo sve standarde Evrolige. Naš glavni cilj je izgradnja velike hale koja će imati "puno radno vreme". U suštini, želimo da imamo sve uslove kao najveći klubovi, da postanemo veliki klub, deo elite", zaključio Parker.  

Izabrane vesti


tagovi

KK AsvelToni Parker

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara