Komentari na vest

Ostoja Mijailović otkrio: Dugujemo 600.000 evra bivšim igračima

D

Drzavni klub

pre preko 2 godine

Jedno pitanje,koliko se ukupno puta Limar zahvalio AV i predsedniku njegove stranke za Neogranicen budzet ove sezone i 4.mil puntera,ja sam cuo jedno 45 puta,a vi..?!
I

Ima

pre preko 2 godine

li neko preporuku za dobrog limara?
H

Hvala Vucicu

pre preko 2 godine

Kako se smanjuje dug ako nema znacajnog priliva novca a rashodi za plate se samo povecavaju dovodjenjem novih igraca? A da!
L

Luja

pre preko 2 godine

Ovi su dužni bivšim igračima bar dva miliona evra a tek stiže ček za Rumenog, Pantera, Ledeja, Kuskusa, Mura, Madara, Lesora... Katanac vam ne gine. Neko vas je zezno za pare. Sigurno Nordeus.
a

ale ale ale oooo

pre preko 2 godine

Znaci barem 1.800.000, ako ne i vise. Ovakvi kao Ostoja su slika i prilika drzave, lazi cim zinu, brutalno i bezobzirno. Ovo da Partizan duguje bivsim igracima SAMO 600 soma, je ista laz, kao sto SRBIJA IMA ISTI BDP KAO NEMACKA!!!!!
K

K R O J F

pre preko 2 godine

“Taj odnos počinje u godini kada je Cibona osvojila ABA ligu, dobila garancije da će biti obezbeđana finansijska sredstva za učešće u Evroligi, a na kraju od toga nije bilo ništa. U elitno društvo je otišla Zvezda. Ne želim da rizikujem bilo kakvu tužbu, pa ću iskoristiti ono što su me naučili moji advokati. Kada želiš da kažeš nešto sporno, uvek naglasi navodno pre toga. Navodno, Cibona je za odustanak od Evrolige bila finansijski pokrivena.
R

Rare

pre preko 2 godine

Dobar vic. Ovo je sve u domenu rekla kazala, navodno, neki kazu i slicno. Mene zanima kako sedmi u ABA igra EK, posto to mesto pripada drugom, trecem i cetvrtom.
@

@Rare

pre preko 2 godine

Isto kao sto je Zvezda kao 10 ta igrala Evrokup odma nakon sezone u kojoj nije imala pravo nastupa u regionalnom takmicenju.
L

Luja

pre preko 2 godine

Ovo s Cibonom spada u epske gluposti.
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Naravno da je istina da je zvezda dala novac Ciboni da bi preuzela njeno mesto.Drugo je što ne možete da prihvatite istinu pa se laže do iznemoglosti
L

Laž

pre preko 2 godine

Provereno! Duguje se mnogo više.Pare nisu isplaćene Đumiću,Vrabcu,Šaliću,Muriću,Birčeviću,Gagiću,Pecarskom,Jankovićima,Miki,Jaramazu,Mekaduu...i jos mnogo njih.Za ove znam sigurno,a ima ih dosta.Vujoševiću se još duguje,Šćepanoviću i Filipovskom također...Cifra je oko 3 miliona evra.Ostoja laže!
P

Pa kako toliko

pre preko 2 godine

Mora da se bavis revizijom kada pobroja dva tima kojima se duguje? Pa, sta mislis jel promena imena resenje? Recimo neki uppr i nesto nalik tome. Sve sami strusnjaci i poznavaoci....
B

Beograd Srbija

pre preko 2 godine

-Ostoja samo ti radi u skladu sa pravilima zakona, naravno da treba da se vrate svi dugovi i da se bivsi igraci izmire, znamo mi sve celu situaciju u regionu ko laze i prica nebuloze to su ovi bestidni ljudi, nebih im pominjao sad ime jer time ponizavam moj telefon.
R

Rare

pre preko 2 godine

Kako radi u skladu sa zakonom? Gde mu je UPPR overen od suda?
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

A FMP 1 ima budzet 100 000e jer tako kaze legenda co*ava, Radonjic ne radi za 800 000e, ne, nego za rucak i bus karticu, Ivanovic, ona tri Amerikanca nisu dosli za ogromne pare, nego za pljeskavicu u Zelezniku koja je nezaboravna, i tako te price... A jedno je kod njih uvek isto, trti ih ko stigne i kad stigne...
K

Kalina igra

pre preko 2 godine

Za 3,6 mil kesica smokija
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Zebrac. Vas trtaju maloizvjesni timovi uzduz i porijeko. Tu naravno ne racunam nas jer vam je trtanje od nase strane dodje kao dobar dan.
I

ISTINA5

pre preko 2 godine

Zanima me koji klub na svetu koji je sedmi na tabeli je bio dovede dva igraca iz tima sa f4 .?
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Nijedan.Ali je potpuno normalno da završiš PRETPOSLEDNJI NA TABELI promeniš ime,adresu,preuzmeš mesto u Evrokupu tima čije si ime preuzeo.KUPIŠ MESTO U EVROLIGI od šampiona Jadrana itd. Ali da ovo za Partizan je čudno
w

webad1984

pre preko 2 godine

mene zanima koji klub na svetu,koji prodaje svoj grb i koseve,dobije pomoc drzave i bude isforsiran ispred svih drugih,te gurnut u evroligu?
J

Johane johane

pre preko 2 godine

Krojf@ cemu takav komentar brate moj kad nije tako bilo, kako mozes da verujes u to da je Zvezda kupila od Cibone mesto u evroligi? Tako sto je neko pustio buvu pa ti zalicilo da moze da bude tacno, nismo promenili ime, nismo promenili adresu a jesmo bili u teskim problenima i cudi me kako ste vi tako nesto izbegli ako smo mi drzavni klub a vi namerno potlaceni i sistematski unistavani deset godina i vise ciji dug je u jednom trenutku bio 7 miliona, svaka cast vratili ste pare, sredili finansije, idemo dalje puna podrska od komsija ali nemoj tako.
w

webad1984

pre preko 2 godine

johanejohane...nismo ni mi posteni i nista se ne moze bez drzave,ali nemojte vi nas prozivati,kad ste realno i ocigledno,vraceni na taj nacin na kosarkasku mapu...dok se mi prepiremo kako je drugi los,a moji ok,umesto da priznamo da sve u sistemu mora da se menja i da se mafija(potezi drzave) sankcionise,svi cemo biti u konstantnom klincu,a upravo oni najgori ce raditi u mutnom...bacili su nam svima prasinu u oci,a mi to i dalje ne shvatamo..
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Jesam izmislio?Jesu potvrdili iz Cibone da su dobili novac od Zvezde u zamenu za prepuštanje mesta u Evroligi.
R

Rare

pre preko 2 godine

Naravno da si izmislio i naravno da to niko nije potvrdio. Kakva su to pitanja? Čuj, Cibona potvrdila 🤣. Gde to, kod Tegija?
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Aleksandar Petrović stariji brat Dražena petrovića je potvrdio da je Cibona dobila novac od KK CRVENA ZVEZDA da bi ustupila mesto u Evroligi s obzirom da niko nije želeo da pomogne Ciboni ni grad Zagreb ni država

Vixtra

pre preko 2 godine

@Rare https://sportklub.rs/kosarka/aba-league/a354541-Aco-Petrovic-Navodno-Zvezda-im-je-dala-novac/ Evo pa čitaj.
N

Nekoiznutra

pre preko 2 godine

Vidi se napredak, vidi se da se stvari popravljaju i u igrackom i u organizacionom pogledu. Samo me brine to sipanje para koje niko kod nas u klubu ne vide, od sponzora jedva se pokrivaju gostovanja i plate radnika. Od grada, drzave i drzavnih sponzora kroz upravne odbore ne vide se novcana sredstva na papiru sve se vodi na druge racune i niko ne zna koja se novcana sredstva u pitanju. Plate igraca se kriju, i provizija menadzera za ove mlade momke su ogromna. Ne znam zasto ali ne mirise dobro iz nutra.
J

Jodas

pre preko 2 godine

Eto neka ti znas pu papirima sta pise.. 😒
N

Nekoiznutra

pre preko 2 godine

@jodas. Da sine ja sam od sd Partizan preko kk dosao u fk svojim znanjem i kao navijac naseg kluba, radim sad za skoro minimalac iz ljubavi, zato to pisem. Jer niko ne zeli da kaze pravu sliku u sportu.
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

I ne mora da kaze, svi znamo kako to ide. Ne menja se nista jel odgovara nikome da se promeni. Sto niko ne pominje Danilovica koji je vodio klub preko deset godina i doveo ga gde je bio a sada je predsednik KSS-a. Reprezentacija dozivela fijasko o svi se prave mrtvi.
D

Debela deca vlasti Zeleznik

pre preko 2 godine

Prvo im je oprosteno 20 mil duga zatim kipljena Evroliga od Cinone za deset miliona zatim obezbedjen najveci budzet u istoriji srpske kosarke i tako vec deset gosina za redom ,samo carter letove placate milion i po po sezoni kao da ste Nba tim ..Zadrzali ste najbolje domace igrace i niko nema para da ih otkupi koliko jake ugovore imaju i plus dovodite 8 evroligaskih iskusnih proverenih igraca svake sezone i opet vam malo debela deco vlasti? Dzaba vam sve nemate tradiciju od kada ste postali Fmp “kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove”! I oni nasli da spiniju nesrecnici ugaseni o nama..Kako ih samo nije sramota? Kakve sve nebuloze pisi,sou!
R

Rare

pre preko 2 godine

Bukvalno si slagao od prvog do zadnjeg slova. Zapravo, opisao si Partizan, koji igra EK umesto Igokee koja je izborila na terenu, ima najsklupljeg trenera u Evropi i najskuplje igrace u istoriji srpskog sporta. Panter i Ledej bi u FKCZ bili najplaceniji igraci, a Smail Aga, Kuruc, Madar i ekipa su u rangu Dragovica, Borjana, Ivanica, Bena...
L

Loziona

pre preko 2 godine

Prvo da vidimo gde nestade 17 miliona evra duga 2011.-e.
R

Rare

pre preko 2 godine

Zvezda je dug vratila kroz UPPR overen od suda. Ako je nesto sumnjivo, mozes da se obratis sudu. Mene zanima Partizanov dug, to niko nije odobrio niti overio na sudu.
O

Ognjen Drinski

pre preko 2 godine

Kakva gomila gluposti. Čuj, kupljena licenca od Cibone. Nebuloza skoro poput one da JSDP ne finansira vlada nego Nordeus. Stvarno, vas svakakvih ima.
B

Bijeljinac

pre preko 2 godine

Neka ste u proseku imali po 10.000 na svakoj evropskoj ( a naravno da niste, igrali ste u pioniru gde je 7000 kapacitet), neka je prosecna karta bila 25 eura ( a nije), na 9 utakmica koliko ste domacini u evropi u grupnoj fazi ( a niste sve odigrali) to je manje od 2.5 M eura. Znaci da ne racunam godisnje karte koje bi umanjile ovaj prihod jer su navijacima isplatljivije. Neka je jos 1M od aba lige ( ali nije), koga bre limar laze??? To je 3.5M, a on vratio 3M duga i ima jos 20M za tim. Samo Panter i Lidej imaju 5.5M a gde su tu svi ovi NBA prospekti za koje je pojedine placeno i obestecenje. Gde je strucni stab koji ima 10 stranih trenera ( spanci, grci...) i jos 10 domacih. Vama bre ceo strucni stab ne moze da stane u jedan kadar, mada odstrucio ih je turk telekom. Sportski pozdrav do novih lazi.
M

MOT

pre preko 2 godine

Sportski pozdrav hajde sad lepo pojsni sta si mislio pod Panter i Ledej 5,5 miliona. Molim te lepo objasni zbog citalaca sta to znaci i ako moze kopije ugovora ili izvor ko ti je dao ili gde si procitao tu informaciju. Sportski pozdrav.
B

Borky

pre preko 2 godine

5.5M je za celi ugovor oba igraca,Panter 3M i Ledej 2.5M al za dve godine. Sto se izvora tice pun ih je internet samo treba ukucati u google. Po meni nabolji izvor je sam Messina i zvanicna objava Armanija da su nudili Panteru povecanje od 1.2M a on odbio i presao u Partizan za po Messinu "lude pare" a svi znamo da Armani preplacuje igrace bez problema. Na to sve treba imati u vidu da igraci nisu presli u Barcelonu ili Cska vec u klub koji igra eurokup posle fantasticnih igara na f4 a to svaka logika kaze mora jos dodatno da se plati.
M

MOT

pre preko 2 godine

Borky@ Aha za dve godine znaci budzeti se sad racunaju na dve godine nisam znao.
p

podesen

pre preko 2 godine

Skaj boksevi su najskuplji,to plaćaju firme ne racunaj gole ulaznice amaterski.
B

Budzet Fmpa

pre preko 2 godine

Kalinic 3,6 mil ,Ivanovic 1,2 mil,Holins 1,4 mil,walters 1 mil,White 1,1 mil ,Dobric 900k,Lazic 600k, Davidivac 800k , Kuznic 800k,Cirbes 300k,Mitrovic 650k,Radonjic 700k .. plus budzet za carter letove 1,5 mil i plus bonusi i skupi stanovi po Beograd na vodi..Ali opet im malo ,oni hoce jos..Malo immi 20 mil oprostenog duga kupljena Evroliga i 2x organizovanje final foura u Beogradu..Njima smeta 7 mil Partizanovog budzeta jer je i tako on opasan po njih!
R

Rare

pre preko 2 godine

"Kalinic je uplatio svoju mesecnu platu od 55 hiljada evra SPC".
B

Borky

pre preko 2 godine

@MOT Ja ne racunam i zato sam naglasio da je to za dvije godine. Milsim da je to Bjeljinac isto trebao naglasiti. Svaki igrac moze otici nakon sezone pa je glupo spominjati celi ugovor vec godinu po godinu.
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Sada sam totalno zbunjen. Odakle dug prema igračima kada isti igraju u partizanu za časove ljubavi,semenke i kikiriki?
B

Broj je broj

pre preko 2 godine

Ma naravno! A kada cemo da vidimo dugove novonastale zvezde prema bivsim igracima, nikada, samo se Partizanovi dugovi javno objavljuju.
Т

ТАКО ЈЕ ОСТОЈА

pre preko 2 godine

Добио Марфин банку на суду да она њима уствари плати, враћа дугове бивших играча у рекордном року, стварио тим од 15 милиона евра . Супер Остоја гробари кадар невера како су поштени.
S

Složna braća

pre preko 2 godine

A kod vas u predgrađu svi pošteni, formalno.
Н

Нотор

pre preko 2 godine

Како се то враћа тај дуг па се вратило три милиона без муке? да нам објасни то Остоја и овим моралним гробарима да и они чују
E

Enzo

pre preko 2 godine

Ovaj priča o dugovima a dovodi Pantera (najviše plaćen igrač ikad u srpskoj košarci), Ledeja, Lesora, Madara koji ima nba potencijal, Vukčevića otima Realu.. kakva komedija :D
N

Najvise placen igrac

pre preko 2 godine

Je Kalinic sa 3,6 mil za dve sezone i Divac sa pola miliona za dve utakmice!
O

O tempora

pre preko 2 godine

Vukčevića otima Realu???? Šta ti pričaš čoveče, pa dečko je imao epizodne uloge u Realu i procenjeno je da će se bolje razvijati u Partizanu sa Željkom. Toliko smo oteli Vukčevića da u slučaju da ode u NBA obeštećenje ide Realu.
G

Gost4333

pre preko 2 godine

Znaci on vraca dug i placaju ogromne pare na igrace ove sezone i niko da postavi pitanje odakle
F

FloRa

pre preko 2 godine

Klub koji ima Najveci budzet u istoriji kosarke na celom Balkanu,drzava im dala bukvalno Neogranicen budzet ali bukvalno Neogranicen,pa samo trenera su platili neverovatnih 4.mil za 3.god ugovora(toliki je ceo godisnji budzet Zvezde),pa zatim puntera 3.5mil,pa ledeya,alena,letonca iz NBA,amera iz Kine,lesora..itd sve po 2-3 mil.evra,i oni sad pored svega toga nasli ovde da nam prodaju maglu i Lazu kako oni toboze nekom nesto "duguju" haha,verovatno ih sramota sto su Spanski mediji objavili da su platili skoro 2.mil za dovodjenje Tristana Vukcevica,pa sad hoce da se 'operu' u ocima javnosti predstavljajuci se kao sirotinja i da toboze i oni nekom nesto duguju,sramota ih koliko para imaju pa malo propagande i spinovanja nije na odmet da bi sakrili koliko su desetina miliona evra dobili sa vrha za budzet,to zna cela Srbija!
D

Dachaa

pre preko 2 godine

Ma imamo budjet od 150 milki moze nam se😁
B

Bolesna flora

pre preko 2 godine

Nije lako...ali LL jos moze da pomogne.
R

Rare

pre preko 2 godine

Zvezda je vratila dug kroz UPPR, overen od strane nadleznog suda. Ne znam kako bivsi Partizan vraca dug?
P

Perinco

pre preko 2 godine

Znamo svi kako je vraceno tih 16 milona duga!Mnogi ste oterali u stecaj ili ste ih ugasili!Samo vi ne pricajte o vracanju dugova!!!
B

Bozza

pre preko 2 godine

UPPR u kome se potraživanja plaćaju sa bednih 2.5%. Znaš kada bi takav UPPR prošao bez podrške vladajućih struktura? Nikada, a ni tada.
9

9999

pre preko 2 godine

Mogao je i Partizan da uzme UPPR ali nije hteo Vujosevic,jer onda nikad ne bi video svoj kikiriki vredan 650000€
G

Gligorije

pre preko 2 godine

@9999 Nije Vujošević bio KK Partizan. Prema tome, on nije mogao da stopira UPPR. Inače, UPPR mogu da iniciraju i poverioci. Drugo, nikada Partizan ne bi dobio uslove UPPR-a kakve je Zvezda imala.
R

Rare

pre preko 2 godine

Partizan ne bi dobio uslove kao Zvezda? Jel to neki vic? Pa Partizan je vratio dug bez UPPR, a od Bogdanovog odlaska nema ni pola miliona evra prihoda.
s

sta reci....-

pre preko 2 godine

Kojim to sredstvima i kojom to magijom, je dug bivsih igraca smanjen sa 3.4 miliona na 600.000 oce li se ovi moralisti crno beli da se zapitaju posto su poznati da se uvek bave dugovima fk i kk cz , oce li da istraze kako se to vracaju dugovi???
G

Gost7766

pre preko 2 godine

naravno partizan ne mora da ide u stecaj zbog dugova ni vk ni kk sve se to smanjuje dug lagano iza kulisa... I onda nam navijaci jsd pricaju o državnom projektu
P

Proizvodnja

pre preko 2 godine

Mi nismo imali projekat Evropska Zvezda sa Sagadinom i legijom stranaca. Vi ste kupovali gotove igrače, a Dule je od anonimusa pravio igrače.
J

Jan

pre preko 2 godine

To je pravi predsednik. Sve svoje privatne novce je dao klubu. Rizikuje svoju privatnu firmu za klub
G

Gosty

pre preko 2 godine

Како сте врстили дуг да ли се може знати? Нисте ништа освојили да би узели лову да вратите дуг. Хвала нашем главом спонзору!
v

vicaa

pre preko 2 godine

a nagrade za osvajanje aba lige su bas velike ili naseg prvenstva? od tih nageada ne mozes da platis jednog igraca. mislia da zvezda zivi od toga sto je bila prva u aba ligi?
G

Gostу

pre preko 2 godine

Како сте врстили дуг да ли се може знати? Нисте ништа освојили да би узели лову да вратите дуг. Хвала нашем глАВом спонзору!
P

POTRČKO

pre preko 2 godine

Koliko je ABA liga Partizan osvojio od dolaska Ostoje u klub? Koliko je puta bio šampion Srbije od dolaska Ostoje u klub? Koliko je sezona igrao Evroligu od dolaska Ostoje u klub?
S

Smejurija

pre preko 2 godine

Klub sa neogranicenim budzetom, kao fora duguje...Sramno je da se uopste javljate dok vam drzava sipa milione...
L

Legenda Obradovic

pre preko 2 godine

Sasa sinoc sve objasnio. Ko ste i sta ste...
M

Markeđani

pre preko 2 godine

Kako sad to? Zar kod vas ne igraju iz ljubavi, otkud dug i otkud 3,4 miliona duga a igrali Vrabac i kompanija kako vaši navijači vole da kažu?