Ostoja Mijailovič (© Starsport)
Ostoja Mijailovič (© Starsport)

Ostoja Mijailović otkrio: Dugujemo 600.000 evra bivšim igračima

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.02.22. | 16:15

Prvi čovek kluba iz Humske je istakao da će sve biti izmireno do kraja godine

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović pričao je o dugovanjima košarkaškog kluba prema bivšim igračima koji su se nagomilavali prethodnih godina.

Izabrane vesti

"Dug košarkaškog kluba Partizan prema bivšim igračima iznosi 600.000 evra i taj ostatak ćemo plaćati do kraja tekuće i naredne sezone", izjavio je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, a potom se osvrnuo na prethodni period:

"Kada je 2018. godine napravljen reprogram celog duga samo iznos ka bivšim igračima je bio 3.400.000 evra. Poslednji presek rađen je u julu mesecu prošle godine i tada je dug bio oko milion. Od tada do danas je izmireno još 400.000 i taj ostatak od 600.000 evra moraće da se plaća ove sezone i naredne sezone. Ono što je najvažnije taj naš dug je pod kontrolom. Da nije bilo kovida i prekida sezone u martu, tog duga sada ne bi bilo jer mi značajan prihod imamo od ulaznica", rekao je Mijailović gostujući na TV Tanjug.

On je dodao da je trenutno zadovoljan rezultatima i podsetio da je na promociji Željka Obradovića rekao da nema potrebe ulaziti u euforiju.

"Navijači su u nekom trenutku pomislili da je sve gotovo na samom početku sezone. Jedna košarkaška sezona nije fakultetski ispit gde ga vi položite u jednom danu, završili ste posao i onda nastavite dalje. Dakle, sezona je dosta duga, sezona je izazovna. Tu je i kovid, tu su i razne povrede. Utakmica je puno, puno je i putovanja. Sezona dugo traje, a mi smo na njenoj polovini. Drugi smo u ABA ligi, drugi smo u Evrokupu. Nismo očekivali da ćemo dobiti sve utakmice do polovine sezone. Neke smo mogli da dobijemo, neke jednostvano nismo mogli".


Mijailović je rekao da javnost mora da zna kako trener Obradović nikada u karijeri nije radio u klubu sa manjim budžetom, da su sve druge priče "podgrejane", ali da to svakako nije alibi za par izgubljenih utakmica u proteklom periodu.


tagovi

KK PartizanOstoja Mijailović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara