Komentari na vest

Obradović pred Budućnost: Neuobičajeno velika pauza, nadam se da je ekipa spremna

b

bljuc

pre 12 dana

Cenzura na izjavama turcina radi i radi

❤️❤️❤️❤️

pre 13 dana

Sad mu smeta "neuobicajeno velika pauza" od nedelju dana a prosle godine mu nije smetalo da pravi kalendar kako mu odgovara u kome je zvezda mesec dana bez takmicarske utakmice usla u finale aba lige. Jer oni nisu mogli da igraju uporedo da igraju euroligu i plejof ABA, ali svi ostali su igrali uporedo zavrsnice nacionalnih sampionata i eurolige. Spin majstor, i veliki manipulator.
D

Dajvak

pre 12 dana

Pa što se nijeste plasirali i vi među 8 pa da imate takmičarske utakmice?? U da, vi svakog Januara prestanete da se ložite na EL. 🤣
B

Barcelona Espana

pre 13 dana

Euroleague should consider not to invite Red Star Belgrade as it's not the original Red Star but formerly known FMP from Zeleznik. Every fan in Europe knows that Red Star wouldn't exsist without Serbian Government and that only traditional Belgrade basketball club is Partizan with Legendary Zeljko Obradovic as their head coach. Therefore we, Barcelona fans, declare ourselves as supporters of only one Belgrade, traditional club in Euroleague and that should be Partizan who also has better results and fans! Visca Barca!
S

SSSR

pre 13 dana

236 cenzurisanih komentara.MAŠALA.
j

jsvd

pre 13 dana

sramota da czv igra evroligu ona je 16 od 18. Asvel, Alba i Czv put . paris, london i besktas in. treba uvesti da u ligi sampiona ona dva najgora u grupnoj fazi ls odmah ne mogu po automatizmu u LS . Czv bi tako ispadala. Uvijek je zavrsavala 32
R

Rumenige

pre 13 dana

Koliko si trofeja osvojio za ove 3 sezone sa najvećim budžetom u istoriji ovog dela Evrope i medju najvećim budžetom u Evropi????
d

druze

pre 13 dana

blamiras se, covek ima 9 evroliga , svetski evropski prvak, i ponovo ce uzeti aba ligu..pusa za tebe...
G

Grobar 62

pre 12 dana

Sta kazu u lazi,tezak si slucaj
b

bljuc

pre 13 dana

kako rumenom odgovaraju sudije posto su mu bile super protiv Buducnosti
F

Figaro

pre 13 dana

Tu su nase sudije
D

Drvo

pre 13 dana

Hoće li se igrati sa faulovima za Ledeja ili bez, šta je odlučeno na sudijskom kolegijumu ABA?
p

pitanje

pre 13 dana

Jel su mu super sad sudije?
P

Pitam Turkish

pre 13 dana

Jel su mu super sad sudije?
V

Voždovac

pre 13 dana

Kukavicaaa, ti si samo jedna više kukavica, Ti si samo jedna više devojčica, Koju k... bilo koooo.
S

Solfeđo

pre 13 dana

A da to je ta NBA franšize, navikli da igraju svako drugo veče!
S

SSSR

pre 13 dana

Admine,pošto vidim da si budan i da još nisi pod dejstvom rakije,hajde vrati film pa pusti lepo komentare.
P

Pobogu...

pre 13 dana

kao što rekoh juče... "Pobogu... pre oko 22 sata ne daj bože da se o Žocu nešto napiše kritički... adminu odmah padne mrak na oči, obriše sve postove dotičnog, njegov nalog i dolazi mu na kućnu adresu noseći biografiju najvećeg!" Cenzurisan mi je komentar u kom sam samo napisao da ih on trenira i da nema šta da se nada da je ekipa spremna. Ko treba da zna, ako on ne zna?
S

SSSR

pre 13 dana

Admine,ako je prošla supa,dok čekaš sarmu,pusti komentare.
J

Juhu

pre 13 dana

Sta imaju Javor, Boltauzer i Pukl da sude srpskim ekipama? Ima li u Srbiji sudija???
K

Kaze najveci trener u istoriji kosmosa

pre 13 dana

"NADAM SE DA JE EKIPA SPREMNA" Jerbo nisam im ja trener, otkud znam da li su spremni, ja sam kao selektor Brazila, skupim najbolje igrace u repku, a oni da l su trenirali ili su se provodili uz alkohol i dame ja to ne znadem... HAHAHAHAHAHAH pa ovaj ne moz da dotakne dno, samo pada....
b

brt

pre 13 dana

par dana pauze i odmah kuka,pa zvezda je proslu sezonu cekala mesec dana
N

Nije

pre 13 dana

To nista Mega cekala Zvezdu 2 meseca.
N

Neutralno

pre 13 dana

Mislim da nas ceka najgora finalna serija ikad. Ulog je direktno ucesce u EL i to je prvi put. Ove sezone je kulminiralo sve ono sto se desava poslednje 3 godine. Zvezda se seli u Pionir i to je haos sam po sebi, plus ce Covic zeleti da “vrati” Partizanu za ono u 5. utakmici prosle sezone. Tu je ceo haos sa sudijama i stvarno ne znam kako ce Zvezda pristati da im sude Boltauzer, Javor i Pukl, s druge strane Partizan nece pristati da finale prodje bez njih, mada imaju oni jos Nedovica i Radovica. Ocekujem bar jednom, mozda i dvaput da se prazne tribine, utakmice koje ce trajati po 150+ minuta i sve ono sto nema veze sa kosarkom.
P

Providan si jako

pre 13 dana

I ti si kao neki neutralan? Sram te bilo.
P

Pjer Karden

pre 13 dana

Partizan će dobiti lagano seriju sa 3-1,što je dobro da napokon vidimo leđa Čoviću koji je postao opasan teret na leđima Zvezde.
Z

Za pjera

pre 13 dana

Dobice Zvezda 3:0,bez trunke muke.
i

igokea top 12

pre 13 dana

@pjer Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom u FK i 4-tu duplu krunu takodje za redom,to je najbitnije!