Komentari na vest

Obradović: Nebitno da li je poraz pola koša ili 10

n

nick 123

pre 11 dana

kome je do košarke danas?
v

vec vidimo kraj....

pre 12 dana

Ovog ce Gilespi da degazira u Transilvaniju..Prica se da je opet tamo slobodno mesto..Onaj vampir usao u politiku..
B

Bane15

pre 12 dana

Obradovic: " Eh, da mi daju jos 45 miliona na ovih 30 osvojicu trofej sigurno"
R

Robija te čeka

pre 12 dana

Zgazio si ženu, Pobeg'o iz zemlju, Ti si ljudski talog, Sudiće ti narod. Željko robijo, Nisi se izvuk'o, Kad se vlast smeni, Plakaćeš u memli.

Da razjasnimo

pre 12 dana

Jednom za svagda pre dolaska Zeljka Partizan je godinama postojao samo ali samo kao sparing partner Zvezdi uglavnom sa bar 5 puta manjim budzetom i takav bez sansi da se podigne na veci nivo.I takav Partizan je jedno vreme za 3 godine uzeo 4 trofeja.Ne secam se da je to impresioniralo bilo koga koliko sada smeta onima kojima je cilj da Zeljko ode zato sto trenutno ima 1 trofej iako je klub za 5 nivoa nego sto je bio pre i vratio ga na Evropsku mapu.Jel sve to vredno da se Zeljko pobije za neka takmicenja iako jedno od tih je osvajao i Canak sa Gagicem i Radetom Zagorcem , to mozda jeste prioritet nekom drugom klubu i navijacima Partizanu ne vec nesto mnogo vece i koliko god ga uvlacili u taj mulj koristeci se svim sredstvima manipulacije i pritiska.
G

GOROSTAS.KALCO

pre 12 dana

Upropastili ste Zagorca, kao i svakog domaceg kosarkasa. To jest Turčin je upropastio Zagorca kao i Dangubica koji je sa Zvezdin igrao top 8
V

Voždovac

pre 12 dana

Najveća prevara od trenera u istoriji košarke.
N

Neverovatno!

pre 11 dana

Šta sve neće čovek da pročita u komentarima, najtrofejniji evropski trener je u stvari najveća prevara. Kao da kažeš da je Majkl Džordan najveća prevara NBA ili Tom Brejdi najveća prevara NFL-a. Za pojedince nije opcija komentara na netu.
Z

Zeljko Odlazi

pre 12 dana

DOSTA JE BILO, DOVIDJENJA!
Ž

ŽeljkoRobija

pre 12 dana

Kada će sudjenje za ono gaženje???
F

Figaro

pre 12 dana

Kada cete da vratite novac AGROBANCI?

Ivica Gasic

pre 12 dana

Apsolutno uvek ista priča, e ljudi, nije normalno! I sve kao on fol "smiruje" tamo neku "situaciju", znaš bogati! Ali u stvari, tim svojim "smirivanjem" on drugim rečima poziva grupice fanatika da prave urnebes i diže tenziju u nebo! A "nedobog" da izgube...auuh, tada ide onaj njihov čuveni scenario demonstrativnog napuštanja terena kada je ceo svemir kriv!!
k

kladionicar198o

pre 12 dana

nije bitno kako igra Partizan,bitno je da je Zoc potpisao nov ugovor🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
N

Nebeska udica

pre 12 dana

Covek osvojio sve zivo. Zaradio za 17 pokolenja. Jedan od najvecih trenera u istoriji evropske kosarke. Da je pravi smeker posle Konstantinopolja vratio bi se ali u Cacak da vodi Borac. Ne bi ulazio u ove polticke igre, hleba i igara, sa gomilom preplacenih stranaca i jeb.vanjem po spisku svim domacim mladim igracima a toboze kao u interesu srpske kosarke. Koliko sam voleo ovog coveka, pogotovo u ono vreme kada su nas gazili sa svih strana, kosarkasi su nam bili trunka ponosa, srece, radosti. Posle one sramote u Beogradu 2005. video sam nesto sto vidim i dan danas. Nije to to. E moj Zeljko.
Č

Čačak

pre 12 dana

To što je zaradio za 17 pokolenja kada dođe vreme za put, neće poneti niti on niti bilo ko drugi. Duša ka nebu ide samo čista. A ako nije, neće ni izaći na nebo. Razmislite svi o tome, i pokajte se dok je vreme. Čačanin.
R

Rumunija sleduje....

pre 12 dana

I ovog ce dr.Nebojsa da spakuje i posalje u penziju u RUMUNIJU isto ko i njegovog predhodnika laznog generala!

Ivica Gasic

pre 12 dana

Ooohohohoho ... uuh kako dobar komentar druže, gađaš direkt u crno belo srce junačko! Nemo', nemo' takoo

Svako ima svoje legende

pre 12 dana

Pre ce Covic otici tamo gde mu je mesto iza resetaka a onda mozete da se pozdravite sa Zvezdom bez njega zna se sta je bila.
M

Mauro Tasoti

pre 12 dana

Ovo ne valja ništa ali treba reći da je Partizan danas igrao utakmicu protiv ekipe koja je izrazito neprijateljski nastupila dok je Zvezda igrala protiv ekipe koja je izašla na teren sa prijateljskim pristupom,skoro pa bratski duel u kome je unapred sve rešeno i sve se zna.Za svaki slučaj Mega je i svog najboljeg igrača poštedela napora igranja u ovom polufinalu.
s

samo

pre 12 dana

Treba reci i da za sve imate izgovor.Budi musko ,stisni zube i priznaj jednom istinu, inace niko te nece ceniti u zivotu,ma koliko ti govorili drugacije.
z

zoc top 13

pre 12 dana

Da se malo vratimo nazad i podsetimo na fantasticne uspehe ovog 'najboljeg trenera' galaksije i vasione: 1) Izgubljen ABA super kup od Studenata, 2) Izgubljena sva 3 poslednja derbija od Zvezde i to za redom u razmaku od samo 15 dana, 3) Izgubljen Kup i to lagano, 4) Fantasticno top 12-13 mesto u EL, 5) ispadanje iz EL na kraju....za tako nesto da postignes sa najvecim budzetom u Evropi zaista moras da budes veliki talenat!🤣

Ivica Gasic

pre 12 dana

Preterao si! Nemaju najveći budžet u EL, ne znaš! Real i Pao imaju veće budžete, a naši partizani su tek treći .. kme, kmee
m

matoriekspert

pre 12 dana

Ma naravno, oni pevaju " umro je Partizan" a mi ćemo da im se smeškamo? Crnogorski cigani će dobiti svoje u svakom slučaju
Z

Zivela Buducnost

pre 12 dana

@matoriekspert plaki plaki...igokeac🤣🤣🤣
K

Kalcopolista

pre 12 dana

Od srca cestitam Buducnosti na vecerasnjem ciscenju igokeje sa parketa u Moraci iako su ih ostojine sudije pljackale ceo mec ali nisu uspeli da im otmu pobedu,Bravo Buducnost!
G

Grobarcina

pre 12 dana

Pocistili oni vas sa +20 i efes +45 prijatno mala pudlice 😆😆
G

Gorostase

pre 12 dana

U petak pravac Beograd u automobilu koji si kupio od botovanja.
L

Letac

pre 12 dana

Treba da budes covek i ponasas se fino kulturno, rece trener. Da li je mislio na srednji prst Pantera ili Madara? Na prostakluke Nanelija? Divljanje Lesora nebrojeno puta? Zle namere Ledeja? Pevanje uvredljivih pesama Smailagica? Licemerje na nivou!
V

VUKASIN BLOK 70

pre 12 dana

Zeljko preksinoc ste zaglavili sa klinkama u provodu i vi imate pramo nekome da pridikujete?! da se razumemo da mogu i ja bih, ali bar nas ne upropastavajte vise podnesite ostavku posteno!
M

MVPCACAK

pre 12 dana

ceo grad zna za klinke i lobe a novinari ne smeju da pisu o tome
Č

Čačak zna

pre 12 dana

i za gaženje kolima.
B

Brine

pre 12 dana

Grobarčino po koji put bežiš iz ustanove
V

VUKASIN BLOK 70

pre 12 dana

Zeljko ako uopste udjemo u finale i cigani nas dobiju casno daj ostavlu ovo je sve tuznije i tuznije... Uopste se ne vidi pecat trenera u igri, a kao imamo najboljeg trenera u Evropi...
N

Nebitno isto

pre 12 dana

sa kim igras u gostima, ti gubis
K

KmeKme

pre 12 dana

Dvogodisnji skorasnji 10 dana zakljucenugovor,Gilespi ce,a mozda pre toga Farel uskoro da raskinu izmedju ostojine instalacije i rumenog. Najkraci ugovor bice. Nema Bodiroga da vadi vise.
G

G line

pre 12 dana

ahhaha a kada izubi ide prica o navijacima kako on nekoga poziva da ne vredja itd a kada pobedi to je velicanje pobede do svemira
b

bljuccc

pre 12 dana

turcine smorio si
n

nema sta

pre 12 dana

turcin objasnio kao i uvek
Г

Геџа - Србијанац

pre 12 dana

Чекај, бре, портал на другој вести каже ,,лоша игра Партизана", а овај каже ,,играли смо да број". Кад бришете прву објаву?
G

Genova

pre 12 dana

Zeljko koliko ti uopste doprinosis srpskoj kosarci? Trifunovic, Koprivica i Andjusic bez sansi kod tebe uz to da je Tristan pobegao u NBA i tek tamo dobio sansu?
@

@Genova

pre 12 dana

pa napravio je reprezentstivca Azerbejdzanu malo li je?
o

okei

pre 12 dana

Strucnjak.
P

Psi ho

pre 12 dana

e moj treneru, bitno da si Papapetrua otpisao...
A

Aco CZ

pre 12 dana

Kao Zvezdas, bez uvrede, niti provociram,ali brate mili, Zeljka sam cenio kroz celu karijeru, kapa dole, posebno za reprezentaciju i uspehe 90-ih , ipak celu sezonu gubi bitne utakmice jer igra bez klasičnog pleja, to nije Aleksa, jos manje Panter. Doveo je neke igrace koji slabije igraju, ne uklapaju se u sistem,.. Nije mi to jasno celu sezonu, plej je mozak ekipe. Aleksa je defanzivac i po impulsu poentee, Panter skorer, 1 na 1 igrac. Dusko V. je imao Mekejleba, Avdalovica, Vestermana,.. Radonjic Jovica, Nelson, kasnije igrao L. Brown itd.
B

Brinr

pre 12 dana

Pratim dugo košarku ali mi navedi njegove uspehe sa repkom ,ali da je sam vodio ja se lično ne sećam ni jedne
O

Opet igrači krivi?

pre 12 dana

Jel nacrtao poslednju akciju? Zna li se šta?
I

Ivanoo

pre 12 dana

Ima preko 120 akcija pa nije mogao da se odluči na koju da igraju...
G

Gooxy

pre 12 dana

Blizi se finale i sve vise pjena udara na usta ovim iz predgradja.moram priznati da ste aktivni na svim portalima i zasluzili sta sendvic sa parizerom
P

Pik gist

pre 12 dana

Bez morala i obraza uvek. Idi Željko, prolupao si. Nema više ni T od trenera od tebe.
V

View

pre 12 dana

kome je sada do kosarke... neki decak mu je pokazivao sredjji prst... dokle smo to kao drustvo dosli?
U

Ukradeni parfem

pre 12 dana

Bez Bolthauzera bolje ne dolazi na finalnu seriju, neces imati nikakve sanse! 😂😂😂
P

Princip G.

pre 12 dana

Jesam Grobar,al' me je ovaj Obradović oduvek nervirao.Čovek je pravi egoista.Voleo bi da ode.
M

Meraklijaa

pre 12 dana

Znaš koliko su nisko pali ovi iz železnika kada moraju navijati za milogorce...
@

@meraklija ruralac

pre 12 dana

Obavezno na svaku vest pusti ovaj isti komentar, malo je na samo 2-3... Otkrij mi tajnu, jel si sam ovo smislio ili si imao pomoc?
@

@Meraklijaa

pre 12 dana

a koliko ste vi nisko pali kada ste za nas navijali protiv Efesa?
g

gostbre

pre 12 dana

na osnovu ovih pluseva i minusa mozes lako zakljuciti da ne silaze sa nasih vesti...vise mrze partizan bolesnici nego sto vole svoj tim
P

POobogu...

pre 12 dana

A za koga si ti navijao onomad kada je tvoj sadašnji ljubimac promašio zicer u Podgorici? Koliko si ti iz Laktaša tada nisko pao? I dalji si se uopšte digao?
@

@gostbre

pre 12 dana

evo ja navijam za Partizan i stavio sam minus jer me je sramota cime se neko bavi
M

Majmuncino

pre 11 dana

Bolesniku glavati petnaest godina iskaljujes mrznju protiv Zvezde na raznim portalima. Petnaest godina nisi bio ni na jednoj utakmici. Glavati, glavati
m

max 00

pre 12 dana

Klasa je večna. A pisac saopštenja bolestan čovek treba mu pomoći.
d

d.g.

pre 12 dana

Košarkaški Murinjo. Bivši.
d

d.g.

pre 12 dana

Žoc je stari demagog. Znaju grobari da ne misli ozbiljno.
r

rumeni

pre 12 dana

idi juri klinke
@

@rumeni

pre 12 dana

Dodao bih - i sibaj lobe..
n

ng

pre 12 dana

ne juri ih dovode mu ih na noge
K

Klasičan.Versaći

pre 12 dana

Lično sam video svojim očima kako je Željo prepodobni večeras psovao kao kočijaš.
r

rumeni

pre 12 dana

idi juri klinke
g

gostbre

pre 12 dana

msm brate da panter ne treba da kreira ni u kom slucaju....msm da svi ostali to bolje rade...jedino aleksa nezna kao i on.....valjda je svima u klubu jasno da se mora imati klasicna jedinica sa ulazom i asistencijama ...
n

nbd

pre 12 dana

Covece, sve sami komentari navijaca zvezde. Ovo je bolesno...
Р

РВ

pre 12 dana

Да ми је знати шта си ти видео овде добро осим што ће Остоја да још заради који динар од навијача Партизана.
M

Ma da bre to

pre 12 dana

Au brt...ovaj tip kad krene da prosipa ljudskost i manire. Druze, pokazujes srednji prst ekipi koja masi slobodno bacanje i ti pobedjujes, vidis dete na ulici sa majkom kako ti pokazuje sresnji prst, o tome pricas na sva usta, ali ne vidis na TV EKRANU kako dete od 5 godina skandira ono sto je skandiralo. Ovo dete su videli mnogi, tvoje si izgleda samo ti video. Vi imate kazes parametre odredjene po kojima vrednujete nesto? Sto se onda u areni peva nedovicevoj zeni i covicevoj zeni? Sta su zene i deca krivi? Pogubili ste vi kompas i parametre. Deca, zena-porodica je svetinja i u to se ne dira. Ako imas nesto resavas direkt, a ne ko cava. I jako je bitno jel 10 ili 1...vise boli jedan. Vidimo se u finalu, da nam 3 puta pricas kome je sada do kosarke.
i

igor978

pre 12 dana

Dragi moj Žoc, ako je tebi ovo bilo dobro, kako kažeš, onda smo se svi mi uzalud radovali produženju ugovora.
@

@igor

pre 12 dana

Mi se nismo uzalud radovali! Jedva cekamo njegovu demagogiju u 3 cina u finalnoj seriji! Neprocenjivo!
i

idibegaj

pre 12 dana

Škarpina
Z

Zvezdaš 73

pre 12 dana

Da nema fotke najvećeg Trenera univerzuma pomislio bih da intervjue daju Br 1 i Grunf iz Alan Forda.
s

samoooo

pre 12 dana

nemoo da se nerviras zelimire da porumenisss
n

ne brini momak

pre 12 dana

Stize najnoviji Tom Ford od druga..Direktno iz duty frre-shopa
D

Demagog...

pre 12 dana

par excellence!
A

A SAD JE NEBITNO????

pre 12 dana

HAHAHAHAHA pa je li moguce ovo, iz dana u dan skacete sami sebi u usta, kraljevi kontradiktornosti, hipokritizma i patetike!
p

praksa

pre 12 dana

znamo kako se zavrsi svaki tvoj poziv na fer navijanje. nestvarno.
j

ja11111

pre 12 dana

Kome je sada do kosarke...
G

Grobarcina

pre 12 dana

Pa gubite aba ligu posle mi se javi na kraju haha
G

GOROS

pre 12 dana

Gorostase meni je tebe zao
G

Grobarcina

pre 12 dana

Hoce ali mozda za 100 godina 3:0 hahah nadaj se
G

Grobarcina

pre 12 dana

Partizan osvaja Aba ligu nema sekiracije ljudi zapamtite sta vam kazem brejk jedan dobijamo protiv fmpa tako da opusteno !!!
s

samo

pre 12 dana

Zapamti,bice 3:0 za Zvezdu.
Z

Znik

pre 12 dana

Teska i ruzna utakmica, svakak u Areni zatvaramo utakmicu sa +20 i to verovatno sa 100+ poena.
B

Brine

pre 12 dana

Bitno je da su ti prve reči da čestitaš budućnosti ,da sve treba da ostane u okviru košarke ,samo kada te Zvezda pobedi tu su ti prve reči sudije navijači
D

Daks

pre 12 dana

Tvoj nastavak saradnje je sraman. Ubio si ekipu u pojam a podrzavace te samo placeni olosi i skandirati tvoje ime. Ovo je najgora igra u zdanjih 30 god a ti si zasluzan za to..Ziveo Partizan
N

Nisi ti goci

pre 12 dana

Partizanovac...providan si i tu svoju pricu serviraj naocalku.
T

Ti daks

pre 12 dana

se razumes u kosarku kao Marica u krivi k....
H

Haha

pre 12 dana

Razumeo se on ili ne, mislim da je u pravu sto se tice igre Partizana. Previse novca je spucano, a rezultat je 0 u odnosu na budzet. Ovakav tim Partizana po imenima bi trebao ovaj tim Buducnosti da zgazi, a ovako olako Partizan moze da ispadne ako ove krene sut, a Panter nastavi da divlja.