Željko Obradović (© Star sport)
Željko Obradović (© Star sport)

Obradović: Nebitno da li je poraz pola koša ili 10

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.05.24. | 20:41

Utisci šefa struke crno-belih posle poraza u Podgorici u drugom meču polufinala ABA lige

Ništa nije gotovo u polufinalnoj seriji Partizan Mozzart Beta i Budućnosti. Crno-beli su kiksnuli u Podgorici i sada će konačna odluka ko će u finale ABA lige pasti u petak u Beogradu. Posle meča, Željko Obradović je istakao da je njegov tim igrao u momentima dobro, da je borbenost bila na nivou, ali da će biti potrebno više od toga da bi se obezbedio ulazak u finale.

Mogao je Partizan i u Podgorici da slavi samo da je Aleksa Avramović pogodio u poslednjem napadu.

Izabrane vesti

"Prva stvar koju želim da uradim je da čestitam Budućnosti na pobedi. Serija je 1:1, nije bitno da li je pola koša ili 10 ili kako god, rezultat je važan, pobeda, serija se vraća u Beograd. Mislim da smo igrali prilično dobro. Imali smo pet izgubljenih lopti zaredom, Budućnost je uspela da se vrati. onda su oni imali dobijenu utakmicu, a mi smo igrali agresivnu odbranu, poentirali iz teških situacija a promašivali otvorene šuteve. Borbenost na nivou, ali biće potrebno malo više da bismo se plasirali u finale", rekao je Obradović.

Usledilo je pitanje koje se odnosilo na tenzije i ponašanje navijača.

"Moja poruka je ona od prvog dana od kada sam se vratio u Partizan. Ovo je samo košarka i treba da se završi pričom o košarci. nikakve tenzije nam ne trebaju. Mi smo klub koji sa ekipom Budućnosti gaji odlične odnose. Koristim priliku da pozovem navijače Partizana da navijaju fer i korektno i da bolji treba da ide u finale. To je jedina poruka koju dajem od prvog dana od kako sam se vratio u Partizan".

Potom je dodao:

"Ne nameravam da odustanem od toga jer smatram da su te stvari najbitnije u našim životima. Treba da budeš čovek i da se ponašaš fino, kulturno i pristojno. Vi imate i neke druge primere. Pero je kod vas, nije kod mene", zaključio je Obradović.



tagovi

KK PartizanŽeljko ObradovićABA

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara