Komentari na vest

Nikola Kalinić završio sa reprezentacijom: Vreme je za mlađe

Z

Zorkel@

pre 20 dana

Hvala za sve. 🇷🇸🔆zdravlja , sreće i bez povreda !!! Živeo.
х

хахахаха

pre 20 dana

патетике просечног човека из Железника
K

Khal Drogo

pre 20 dana

Имамо снимак, није то рекао Никола како су медији злурадо пренијели и насловили. Код Калинића је специфична ситуација, када год је играо за националну селекцију играо је срцем, борбено, са великим залагањем, гиљао у одбрани. Трзавице су почеле 2019-е једним кретенским снимком и једном изјавом која му није требала па су га зли језици преименовали у Калиноглу. Те су трзавице могуће одредиле да не биде у репрезентацији на СП 2019-е. Еуро 2022-е је одиграо на високом нивоу, међутим репрезентација која је групну фазу одиграла одлично се оклизнула у осмини финала. И даље би због дефанзивног потенцијала који посједује био од користи репрезентацији, но потребно је да и физички и ментално буде спреман да одигра како се од њега очекује. Видјећемо да ли је ово и коначни крај у дресу Србије. Ту ће коначну дати Пешић, ако процијени да му је неопходан на олимпојском турниру, неће ту бити проблема и без обзира на ову најаву,могли би Николу ипак гледати у Паризу.
.

.......

pre 20 dana

Kakva lepa romantična priča. "Nespretna izjava" Au koliko ste pokvareni. Rečima se ne može opisati.

Mali peca

pre 20 dana

Razocaran sam , mogo si bar jos ovo leto i dosta od tebe , 32 god i nije mnogo jos uvek si ozbiljan igrac i trebas nam .
Љ

Љубиша

pre 21 dana

Фер и коректно са његове стране што је унапред рекао да неће,не чекајући списак и последњи час. Али ипак алергичан сам кад неко одбије репрезентацију. Има 33 године,добро игра у Евролиги и може без проблема да буде играч у ротацији. Тако да је,за мене,ово прерано. Требао је да одигра олимпијаду и ћао.
Н

Нина Бадрић

pre 21 dana

јел такве као Ти,Ја провалим за трен...
O

ODLIČNO

pre 21 dana

Dolaze: Smailagić, Vukčević, Jović i Pokuševski.
H

Hahahahahahaha

pre 21 dana

Simon i Smajli ne bi bili reprezentativci da su Šveđani
p

profesorogi

pre 21 dana

Neka ide sada lepo sa Teodosićem da proslavi odlazak iz reprezentacije a ovi mladi naši hrabri momci na čelu sa našim Svetislavom na čelu,idemo po medalju!
S

SSSR

pre 21 dana

VELIKI NIKOLA KALINIĆ.Po završetku sjajne karijere,samo ću reći:Hvala ti što si igrao za moju ZVEZDU.Niko nije savršen i bezgrešan,svi smo mi ljudi.VELIKI NIKOLA KALINIĆ.
В

Владе Ђуровић ББРС

pre 21 dana

слажем се са тобом,ал ипак су ми дражи Зуфер Авдија и Срђан Дабић...
j

just

pre 21 dana

do it
K

Kon

pre 21 dana

Stvarno ne razumem kada neko kaže "bravo majstore" nekome ko ne želi igrati za reprezentaciju svoje zemlje. Njega kao igrača mogu, ali da je bravo i za pohvalu nije.
d

d.g.

pre 21 dana

Mnogi pominju Jokića kog reeprezentacija baš zanima ali mu je omiljena neešto neraspoložena baš tih dana...
c

ciki123

pre 21 dana

pre neku godinu je delovalo da nam nailaze problemi na reprezentativnom nivou na pozicijama 1 i 4. u Međuvremenu su se pojavili Topić, Jović, Petrušev, Pokusevski, Vukčević, iskočio u prvi plan Avramović, nadolazi i Drezgić. Na poziciji 2 nadolazi vrlo solidni Đurišić, tu su još uvek svakako i Gudurić i Bogdanović koji imaju jos više godina ozbiljne kosarke ispred sebe. Nažalost je Kalinić završio sa reprezentacijom, ali vrlo poštena izjava. Voleo bih jedino da se oproste kako dolikuje od reprezentacije i on i Lučić, a da ne pričam kako smo dužni ostali Teodosiću, a da se nikad ne zaboravi ni Simanić i ono što je on prošao za ovu reprezentaciju... 1: Micić, Avramović, Topić 2: Bogdanović, Gudurić 3: Marinković, Lučić, Dobrić 4: Jović, Petrušev 5: Jokić (Mitrović), Milutinov
G

Goran kos

pre 21 dana

Cuo sam puno komentara od igraca koji su sa njim igrali da je sljam, dok je bio u Zvezdi stalno je provocirao u utakmicama sa Partizanom i vidi se da je los covjek. Dobar je igrac i volio sam ga ali je bolje da ne kvari atmosferu
@

@goran kos

pre 21 dana

...a ti inace cesto zablejis ispred prodavnice sa igracima sa kojima je on igrao. sa ovima iz barse ili oni iz fenera? na terenu nikada on nije nikoga provocirao, cesto je on bio taj koji je provociran.
B

BREkalo

pre 21 dana

koliko ja znam on je još u Hajduka, i igra
H

Hayvan

pre 21 dana

Bolji je kalinic od gudurica 100 puta
B

Buđola

pre 21 dana

Tu je Neda šiškica,on je košmar za sve odbrane🤣
O

OldHead

pre 21 dana

Ziv bio junače, hvala za sve... Momak došao, čini mi se, iz univezitetske reprezentacije sa Jovketom i ostao skoro deceniju.. Uvek cu pamtiti ono kucanje preko Buruzisa..
@

@@@@

pre 21 dana

Junak?! Ono za Kosovo oprošteno?
а

а шта

pre 21 dana

каже,кадр ли и даље???
R

Rezime

pre 21 dana

U poslednje vreme nije ni igrao mnogo. Verovatno i ne bi bio pozvan na Olimpijadu.
п

па да

pre 21 dana

и у Барселони је пустио млађе да се кале,Наваро учи од Калине
P

Pa kako da igra

pre 21 dana

Kada je u svađi sa Pešićem, možda ne u svađi, ali definitivno nisu u dobrim odnosima. Problem je što na njegovoj poziciji nemamo boljeg igrača u ovom trenutku, ne boljeg, nego je on ubedljivo najbolji.
A

Aranđel

pre 21 dana

Nije tacno da nije igrao nego ti olajavas covjeka jer je veliki zvezdas.Inace najbolje krilo evrope ne racunajuci crnce
B

BokiUSA

pre 21 dana

Casno I posteno. Nisam vise za reprezentaciju (sta su pravi razlozi nije ni vazno) I zavrsena prica. A ne neki se moljakaju jure I stalno se ponizavamo... ko hoce stalno hoce a ko nece uvek treba da kaze. I tu se sve zavrsava. I nadam se da ti koji su se molili da se odazovu u rep nece vise biti pozivani. Imamo sta imamo samo hrabro i uvek se to vrati posteno i casno...
K

Kup

pre 21 dana

Stavovi, lična stvar, vrlo čudno...ali, sa druge strane nije mi ništa čudno, on to lako menja kao i navijači...od velikih Srba, potenciranje toga, gde čovek kaže Kosovo nije naše...a oni pevaju Kosovu i posle se kunu u Kalenića, pa ne ide to rođaci... Ili volimo Nebojšu a ne Filipa, a pevali smo pesme protiv majke ... Pa neka Teodosić napravi svoju privatnu reprezentaciju od onih što ga podržavaju pa neka igra tamo...i onako se vraća u privatni klub...
i

ivko svemirko

pre 21 dana

Nikola Milutinov likes this thing 👍 Licemeru!
V

Vidi prijatelju

pre 21 dana

Jevreji su 1000 godina vikali “Dogodine u Jerusalemu” iako za to vreme to nije bio njihov grad i posle 1000 godina vikanja je postao, a za Kosovo sve zavisi kako gledaš. Ono jeste naše kulturno nasleđe i jeste na neki način deo Srbije i ne treba da ga se odreknemo, ali ako realno gledaš u ovom trenutku, Srbin da bi otišao u Prištinu mora da pređe granicu, Kosovo igra EP u fudbalu, kvalifikacije za sva Svetska i Evropska takmičenja, Kosovo Srbiji udara sankcije, tako da sa te strane Kosovo nije naše.
p

publika

pre 21 dana

I kakve sad to veze ima sa bilo čime? Nego eto, osetio si se bitnim da pljuneš po Zvezdi i napišeš "pa ne ide to tako rodjaci". Jel' si sad izlečio neku frustraciju, jel' sada dosta lakše?
M

Ma da bre to

pre 21 dana

A sta je to pogresni u recenici kosovo nije nase? Jel imas policiju, skupstinu, valutu, neke zakone, bilo sta? Ljudi, kosovo su predali politicaro pre 10 godina, samo to sada polako sprovode u delo da manje boli. Policija, pa tablice, pa sad dinar! To sto se mi lozimo, dogodine u prizrenu...ma daj. Ko zeli sa ga vrati, pusku u ruke i neka cepa. Ja da idem tamo da budem ranjen ili ubijen i da posle neki alavi politicar to samo onako preda, a ja bogalj bez penzije. Ukljucite mozak, bizoni!
p

predato je 99-te

pre 20 dana

prodali ga vucic seselj i slobo.... zali boze zrtava..sada tamo ima toliko albanaca da bi nas u sastavu Srbije pojeli...
M

Mp

pre 21 dana

Možete da mrzite Nikolu jer se svaki igrač posmatra kroz prizmu da li je crno ili crveno beli i da mu zamerite sto je javno iznosio svoje stavove itd. ali da je decko veliki borac, uvek u funkciji tima, moma koji nikad nije tekmu odigrao u fazonu boli me uvo, momak koji vazne tekme igra sa lakocom i koji je osvojio mnogo trofeja to ne mozete da mu zamerite... Fer i korektna izjava i hvala za sve odigrano u dresu reprezentacije, mladji su imali odlican primer u tebi! Srecno!
F

Familija

pre 21 dana

Kalina MAJSTORČINO ajde polako vreme je NAPRED ŠAMPIONI idemooooooooo ciganiiiiiiiiiiii samo napred gazi familijo
g

gazi familijo

pre 21 dana

mislis albu i asvel...ostali gaze vecinom nas
Ž

Živela Srbija

pre 21 dana

Ne vidim problem, Jović i Petrušev su svakako lepo uradili SP, ovog leta će biti još bolji, što samo kaže da je Kalinić na četiri i van konkurencije. Eventualno na tri da igra, ali i tu ima onih koji su više zaslužili. Pre bih Dobrića koji je dečko pokidao na SP vodio na OI (a njega napominjem jer on obično bude taj 13ti) nego Kalinića, sa kojim se nikada ne zna u kom će modu da bude. Hvala na svemu, pošteno je rekao, nek igraju mladji. A ove dežurne baba tračare koje su jedva dočekale da kreiraju u svojim glavama teorije zavere, nek se fokusiraju na uspehe svojih plastikanera u Evroligi i moćna 16ta i 11ta mesta, a nas kojima je Srbija na prvom mestu da puste da uživamo u igri naših momaka i da navijamo za njih u Parizu, ponosno, kao i lane u Manili! Živela Srbija!

Gost17

pre 21 dana

Bravo majstore. Svaka na mestu. Živeo.
D

Don Vito Corleone'

pre 21 dana

Na leto u Zvezdi. Pa da opet rutiniramo one što su im pravi dresovi crveno plavi.
G

Gostinjo

pre 21 dana

Vi mozete da rutinirate samo vas FMP privezak..u finalu procice te kao i prosle godine..
D

Don Vito Corleone'

pre 21 dana

@Gostinjo. Sve ti znaš, samo ne znaš da si nepismen. Ta Aba titula koju pominješ, to vam je jedina titula za predhodnih 11 godina.
G

Gostinjo

pre 21 dana

Brzo se zaboravlja vasa decenijska frustracija bez trofeja, kada ste iste krali na dodeli? To vam je bio najveci uspeh kluba koji je odavno ugasen
D

Don Vito Corleone'

pre 21 dana

@Gostinjo. Kaže to navijač kluba koji je na titulu čekao 31 godinu, više od 3 Decenije, apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije.
N

NR

pre 21 dana

Pa vi niste titulu videli 15 godina. A onda je rezim ucinio svoje. Kada je posteno zvezda titulu nikada videla ne bi.
G

Gostinjo

pre 19 dana

Mi imamo klub koji je prvak Evrope, a vas je ugasen pre deceniju i vise..Zato i visite u rupama u Zelezniku sada
O

Ovaj Gudurić

pre 21 dana

Što spominjete nas je svaki put ukanalio, a Trifunović ne može da igra u Partizanu a ne za reprezentaciju..
Z

Zaza Paculia

pre 21 dana

Realno, ovo smo i znali. Znsmo svi da postoji problem sa nekoliko igraca, od odstranjivanja Teodosica, i javne podrske koju je dobio od igraca. Mislim da bi nam Kalinic znacio, pogotovo u odbrani, preuzimanju, ALI, imamo dovoljno sirok roster i ovako. Jovic i Petrusev napreduju jako lepo, Lucic da malo pomogne, malo Dobric i polako.
G

GostPa

pre 21 dana

Sad je jasno koji su najjačih 12 za OI. Micić, S. Jović, Bogdanović, Avramović, Gudurić, Marinković, Dobrić, N. Jović, Pokuševski, Petrušev, Milutinov i Jokić. Na širem spisku: Vukčević, Trifunović, Lučić, Mitrović, Lazić, Davidovac, Topić, Ristić i Marjanović. Nebitan je redosled, ne predstavlja rangiranje po kvalitetu. Što se tiče Kalinića razumem ga, već je veteran, nije u top formi kao ranije i iz istog razloga smatram da je i Lučić završio sa reprezentacijom. Prema mom mišljenju jedino je Stefan Jović neko koga bih zadržao za olimpijadu i nakon toga bih mu se zahvalio i forsirao Topića.
B

BokiUSA

pre 21 dana

Jokic niti zeli da igra niti je potreban...
P

Pjer

pre 21 dana

Cigan sam ali Lazić ni na najširem mogućem spisku reprezentacije Moldavije neće biti a ne naše...
s

svi osim

pre 21 dana

Jokica,covek mora ergelu da odrzava,kakva Srbija i Olimpijske igre.
M

Marko1983

pre 21 dana

Samo bih zamenio Pokuševskog i Mitrovića. Luka je potreban jer je iskusan i daje nešto što ostali nemaju, vrlo inteligentan igrač.
H

Haha

pre 21 dana

Ukoliko ne bude igrao Kalinic, ja se nadam ovom sastavu: Micic, Bogdan, Jovic, Petrusev, Jokic Jovic, Marinkovic, Guduric, Davidovac, Milutinov I jos bi poveo Avramovica, Dobrica ili Djuricica. Mozda taj Pokusevski mada ne verujem
J

Jöle 39

pre 21 dana

Odlična vest. Ajde sad još Tinu ninu i Guduric.
B

Big Lebowski

pre 21 dana

Dosta igrača ne želi da igra zbog Pešića. On je jedini razlog zbog koga i Jokić razmišlja da li da igra. Kari ima jako nezgodan karakter a i seljačina je teška.

Неко реалан

pre 21 dana

Та "сељачина" је у Индијанаполису одстранио Радмановића, који је глумио битног фактора, па је освојио злато. Та "сељачина" је прошле године освојио сребро када нико нике веровао у репрезентацију. Та "сељачина" има европско злато са СР Југославијом, Немачком. Та "сељачина" не дозвољава недисциплину било да си Тео, Радман или Јокић.
B

Big Lebowski

pre 20 dana

@Neko... Bez obzira, i dalje je seljačina po ponašanju.
T

Top Gun

pre 21 dana

Kalinić i Nedović su podržali Teodosića protiv selektora i tu im je bio kraj.
K

Kouc

pre 21 dana

Bio bi odlican za ove OI. Ako sve bude jednom po planu. Jokic, Milutinov, Petrusev, Micic, Vanja, Aleksa, Bogdan, Guduric, Dobric, N. Jovic kao 10 sigurnih. Da li Stefan Jovic moze fizicki da izdrzi ne znam, svakako odlican defanzivno i da smiri igru. Pokusevski se sam izjasnio da zeli da igra. Davidovac i Smailagic nisu potrebni ali mislim da ce jedan od njih dvojice sigurno ici (blizi je Davidovac zbog SP) i ne znam ko bi tu mogao da uskoci jos.
b

bgcz

pre 21 dana

Pokusevski lik dvaput izvodi loptu sudiji u bitnom trenutku. Toliko o inteligenciji i fokusiranosti, a ocekujes da doprinese u taktickim utakmicama na Olimpijskim igrama
O

Oksi

pre 21 dana

Steta. Jako kvalitetan i zahvalan igrac. Kao covek, rekao bih da je cudan, neobican. Imao je stavove s kojima se ne slaze 90% ljudi, a nije se libio da izgovori javno. Svadjao se sa saigracima (ima dosta snimaka), nekako nikad nije bio deo tog kosarkaskog drustva. Privatan zivot koliko god je krio, dosta toga kompromitujuceg smo, nazalost, videli. Srecno u daljoj karijeri.
X

XYZ

pre 21 dana

Prosečan igrač bio i ostao. Sa ljudske strane ga zvezdaši tolerišu jer je igrao za Zvezdu.
c

cao cao

pre 21 dana

xyz - sigurno je klasa za Vanju Marinkovica. Ovaj ne moze vodu da mu nosi
g

gostiona

pre 21 dana

xyz, prosečan igrač?! stvarno? ne pratiš ti košarku?
X

XYZ

pre 21 dana

Ja navijam za Zvezdu krete.u jedan! Kakve veze ima Marinković ne igraju na istoj poziciji. Problem je što sam gledao asove košarke i onda kad ti ulete igrači tipa Kalinić deluju ti bezvezno.
G

Gostovanje1435

pre 21 dana

Jeste za mladje kao sto su lucic davidovac i dobric. Ajde kalinicu ne izigravaj se no se oprosti na olimpijskim ako si toliko zapeo
D

Drvo

pre 21 dana

Đurišić
d

diego

pre 21 dana

Hvala za sve legendo, uvek srcem za Srbiju...
X

XYZ

pre 21 dana

Legenda?!
g

gost1978

pre 21 dana

dal si ikad igrao? jednom ? nebitan si