Komentari na vest

Zapamtite ime Bilala Jalčinkaje

H

Herrko

pre 5 meseci

Obratite vi ljudi moji pažnju na Dženana Pejčinovića, pogledajte kako rešeta u omladinskoj reprezentaciji Nemačke. Mnogo ozbiljnija glava od ovog Bilala bar po dosadašnjem učinku. Da su Crnogorci pametni pa da ga nekako pridobiju, imaju napadača za narednih 20 godina. Ali teško, mali će biti špic in der Nationalmanschaft!
Š

Škrabotina

pre 5 meseci

Zamolio bih redakciju da se pozabavi temom "Srpski Sinovi i FSS-ovi Mimovi". Koliko Misimovića, Arnautovića, Dragovića, Krkića, Bajčetića, Marina, Dragovića, Kerkeza, Pavlovića, Ugrinića, Maleša, itd...smo mi prosuli jer nisu dovoljno Veliki Srbi?
A

Axios

pre 5 meseci

Video sam da na ovu vest ima 1 komentar. Mogao sam da se opkladim da će biti u ironičnom tonu, kao "evo ga još jedan "čist" Nemac"... i slično. Treba imati poseban mentalni sklop i ne znati kako svet u XXI veku funkcioniše, da bi se ostavio ovakav komentar. Za 80 godina Srbija će imati 3 miliona stanovnika, od kojih će 2 miliona živeti u Beogradu, a u reprezentaciji pola njih neće biti Srbi. To je neminovnost svidelo se to tebi ili ne.
l

leonidas89

pre 5 meseci

E necu, iz inata!
U

Ujka Zitko

pre 5 meseci

Imate 10.mil Turaka u Nemackoj koji se vode kao Nemci.Jedan od njih je i ovaj omladinac.Pricamo nesto za Francuze afrikanci,ovo ono,a gledaj samo Svabe😂😂😂😂
C

CZ***

pre 5 meseci

Ovo je sportski portal. Piši o fudbalu, ako te uopšte fudbal zanima. Ostavi se brojanja krvnih zrnaca, vere i boje kože. To su teme iz XIX veka. Ima ih u Zvezdi, kao i u Partizanu i nikom normalnom ne smetaju iako nijedan nije rođen ovde, za razliku od etničkih Turaka u Nemačkoj. Plus skoro svim obojenim igračima tamo, majke su Nemice (Sane, Gnabri, Musijala, Kedira, Boateng...).