Petar Bojić
Petar Bojić

Vojvodina ne staje: Potpisao Bojić, sledeći je zvrk iz Gambije kog je skautirala Zvezda

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.06.19. | 12:46

Potvrđeno interesovanje za Ostojića, novi ugovor napadaču Matiću

Novi ljudi za novu Vojvodinu. Sa starim trenerom, ali velikim ambicijama. Posle potvrde angažmana Nenada Lalatovića, nastavlja novosadaski superligaš da vuče konkretne poteze na letnjoj pijaci.

Posle Nikole Drinčića (Radnički Niš), Jovana Kokira (Partizan), Marka Đurišića (Dinamo Vranje), Nemanje Vučića (Zemun), stigao je među Lale i Petar Bojić. Reč je o doskorašnjem ofanzivcu lučanske Mladosti, kome je istekao ugovor sa klubom iz Dragačeva, pa je kao slobodan igrač došao na „Karađorđe“. Bojić ima 27 godina, može da odgovori zahtevima centralnog veznog i napadača, minule sezone odigrao je 21 utakmicu za Mladost i angažovan je kao velika želja trenera Lalatovića, sa kojim je svojevremeno odlično sarađivao u Čukaričkom.

Izabrane vesti

Tu se spisak pojačanja Voše ne zavšava. Lalatović u timu za narednu sezonu želi i jednog od igrača koji je privukao pažnju na terenima Prve lige. U pitanju je vezista iz Gambije Usman Marong, trenutno pod ugovorom sa kruševačkim Trajalom. Marong ima 20 godina, pokriva više pozicija na sredini terena, minule sezone je čak bio i efikasan (šest golova na 14 utakmica), međutim, neće Novosađani lako do njegovog potpisa. Njega je tokom proleća skautirala Crvena zvezda i izrazila želju da ga dovede u filijalu, Grafičar, pa će se narednih dana voditi velike bitke na relaciji Beograd – Novi Sad. Moraće i omaleni Marong, pravi zvruk na sredini terena, da proceni da li je za njega bolje da igra u Superligi ili ostaje u rangu u kome je sad, ali bi bio na oku aktuelnom prvaku.

Ni tu nije kraj, jer Vojvodina je – potvrdio je to i novi sportski direktor Nikola Lazetićželi da dovede Bojana Ostojića. Iskusnom štoperu za pet dana ističe ugovor sa Partizanom, ali je njegova želja da prednost u pregovorima dobiju crno-beli. Tek ako se u Humskoj izjasne negativno, Ostojić bi mogao put Novog Sada, gde je napadaču Bojanu Matiću ponuđen nastavak saradnje na još šest meseci.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara