Lalatović puca visoko: Mora Voša da bude među prva tri i da izađe u Evropu

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.06.19. | 08:47

Povratnik na klupu Novosađana prikjučio se ekipi na Zlatiboru

Nenad Lalatović je u ponedeljak veče stigao u hotel “Palisad” na Zlatiboru, priključio se ekspediciji Vojvodine i tako zvanično preuzeo ulogu šefa stručnog štaba novosadskog superligaša.

Lala je drugi put među Lalama…
U svim klubovima davao sam maksimum. Taj trend nastaviće se i u Vojvodini. Voša je među tri naša najveća kluba. Vratio sam se na mesto uspeha. Uvek sam govorio da sam najlepše trenersko vreme proveo u Novom Sadu. Nadam se da ćemo ostvariti rezultate kakve smo imali kad sam prvi put bio u Vojvodini”, kazao je Lalatović MOZZART Sportu, u prvom obraćanju medijima.

Izabrane vesti

Vojvodina je bila veliko fudbalsko ime još u staroj Jugoslaviji, a iznedrila je veliki broj igračkih veličina.
“Iluzorno je pričati da je čast i zadovoljstvo biti na kormilu Vojvodine. Nema potrebe da naglašavam da da ću davati 200 odsto svojih trenerskih resursa. Pred nama je veliki posao. Rad. Minulu sezonu Voša je završila na osmom mestu, ali to nisu naše ambicije, moramo da se vratimo među prva tri kluba u Srbiji”.

Ugovor je parafiran na godinu dana, uz mogućnost da bude produžen na još 12 meseci.
“To je prvi dogovor i manje bitna stvar. Sad smo na Zlatiboru, pred nama je ogroman posao. Zatim putujemo u Sloveniju gde ćemo odigrati pet kontrolnih utakmica i eto početka prvenstva. Cilj je da izađemo u Evropu, ali to ne mogu sam da ostvarim već uz pomoć igrača. Nadam se da će fudbaleri biti na potrebnom nivou i očekujem uspeh”, konstatovao je Nenad Lalatović.

PIŠE: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara