Vladan Milojević pred Rad: O Borjanu, ostalim reprezentativcima i Simiću

Vreme čitanja: 3min | čet. 17.10.19. | 14:33

Crveno-beli sutra (20 časova) dočekuju Građevinare

Nisu igrači i stručni štab Crvene zvezde imali mnogo vremena da tokom reprezentativne pauze napune baterije. Pojedinci su imali obaveze u nacionalnim selekcijama, drugi su odrađivali posao u Kupu Srbije protiv Trepče.

PROBLEM ZA ZVEZDU - BOAĆI SE OPET POVREDIO 

Izabrane vesti

Ipak, Vladan Milojević je imao dovoljno vremena da pripremi meč sa Radom, što će biti predigra za duel u Londonu protiv Totenhema.
„Posle kratke pauze ponovo se vraćamo obavezama u domaćem prvenstvu. Prva prepreka je ekipa Rada koja u svojim redovima ima dosta kvalitetnih igrača. Promena trenera je značila Građevinarima,  a moj kolega Radojičić je i prošle se one radio odličan posao sa ekipom Proletera koji je prošle sezone bila hit prvenstva. Bodovni saldo nije ispratio Radove dobre igre, ali siguran sam da će i to vremenom doći. Dolaze na Marakanu da odigraju jednu dobru, rasterećenu utakmicu. Imaju skup jako iskusnih i dobrih igrača, internacionalaca i povratnika u naš fudbal. Očekujem lepu utakmicu i bez ozbira što je radni dan pozvao bih što više navijača da dođu na tribine i naprave sjajnju atmosferu. Mi smo jedna duša i srce i sigurno je da bez njih nismo isti. U narednom periodu imamo dosta utakmica. U domaćem prvenstvu svaki bod je bitan, a napomenuo sam da je osvajanje šampionske titule naš priotret i daćemo maksimum da sutra odigramo dobru utakmicu“, rekao je u uvodu Vladan Milojević.

Mogao je Zvezdin šef stručnog štaba da uživa slušajući vesti sa svih meridijana. Bilo je igrača Crvene zvezde koji su se istakli tokom reprezentativnih akcija.
„Očekujemo povratak Bena, Borjana i Degeneka koji su imali obaveze malo duže. Svi moji igrači koji su nastupali za reprezentaciju su dobro odigrali i želeo bih da istaknem veliku pobedu Kanade protiv SAD u kojoj je Borjan sačuvao mrežu i sigurno smo ponosni zbog toga. Takođe, Degenek i Ben su zabeležili pobede, Ben je bio i strelac za Komore. Pauza nam je dobro došla, imali smo neke sitne povrede koje smo sanirali i očekujem da od utakmice sa imamo sve igrače u trenažnom procesu“.

IGRAJ U MOZZARTU, GLEDAJ ZVEZDU I POMOZI DECI

Pored Boaćija problema sa povredom imao je i Milan Gajić, ali se očekuje da bude spreman za sutrašnji meč. Videćemo hoće li četiri gola u mreži Trepče Veljko Simić naplatiti mestom u startnoj postavi, te da li će Van La Para pokazati znake napretka.
„Ceo tim je zaslužan za sve rezultate postignute u prethodnom periodu. Simić je odlično odigrao i postigao četiri gola, a imao je priliku da postigne mnogo više. Simić je standardan kao i ostali, rekao sam dosta puta da je moj izbor ko će igrati. Drago mi je da su igrači, koji nemaju toliku minutažu, motivisani i fokusirani na obaveze. Mi smo profesionalci i nije nam lako. Protiv Trepče su odlično su odradili posao i ponosan sam na to. Oni treba da rade svoj posao i zato su ovde“, jasan je bio Milojević.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara