Komentari na vest

Tri kola do plej-ofa: Napredak gospodar svoje sudbine, Pazar pao ispod crte

B

Boki ks

pre 30 dana

Neznam ko im sedi u upravi, verovatno neki sto nemaju veze sa fudbalom. Smenom Dobrasinovica su se ljudi samoubili. Sledi im grcevita borba za opstanak.
P

Pazar ce postati 3 klub

pre oko 1 mesec

Pazar realno uz večite jedini imaju vernu i ozbiljnu publiku,ne racunam navijace vojvodine,napretka,spartaka,itd..koji su verni navijaci do gostovanja vecitih😃tj.tad svi ti verni navijaci navijaju za vecite 😃u Pazaru veciti su nebitni kao i svi ostali klubovi.
T

To je teško izvodljivo

pre oko 1 mesec

Moguce je kad bi preuzeo klub neki lik iz Dubaia😀Teško pored TSC ,vojvodine i Čuke,mnogo su oni ispred Pazara po pitanju finansija i organizacije kluba .Sto se tice publike/navijaca se slazem da su 3 i da su jedini grad gde veciti se osecaju kao gosti.i cevape imate najbolje u srbiji😃
Ћ

Ћелави препотенко

pre oko 1 mesec

Не знам да ли је изводљиво, али Суперлиги фали Будућност из Подгорице. Можда и Сутјеска, али Будућност пре свега. Кад могу Кардиф и Свонси да играју енглеску лигу, могу и ова два клуба српску, претпостављам. Сећам се раније док сам читао Спортски журнал да је Будућност у тадашњој лиги имала преозбиљну посету, одмах иза Партизана и Звезде. Град величине Ниша, само што сви навијају за свој клуб, и плус има подршку Владе ЦГ. Био би то пун погодак, уз наравно обавезно смањење лиге на 12 клубова.
M

Miloe

pre oko 1 mesec

Ne trebaju nam CG klubovi, pre bih gledao Surdulicu i Timok Zaječar uvek. Kakvi god da su, naši su. CG je sama tražila razdvajanje, nek se sami snalaze i neka ispadaju od Andore i Farskih ostrva. Ne trba mi da im dižemo kvalitet klubova.
p

pčelar

pre oko 1 mesec

Samo najveći ludak bi mogao da poveruje da će klub koji se i ne oseća Srbskim,nego umislili da su turci da igra evropu,neka idu u tursku možda se sažale pa ih puste umesto nekog njihovog kluba,sazlužio aćif efendija...
N

Nenad1246

pre 30 dana

Ni jedan klup se ne oseća Srbskim. Klubovi mogu da se osećao srpskim ali osećanja ne čine klub već njegova lokacija, a on je u Srbiji tako da svi klubovi locirani u Srbiji su srpski.
O

Oto

pre oko 1 mesec

Meni sad trenutno nasa liga i zanimljiva....Realno, Zvezda odskače kvalitetom, ali nije da ne moze da izgubi od Partizana, TSC-a ili Vojvodine...Bice zanimljivo gledati do kraja kako ce koji tim odigrati...
k

kleo21

pre oko 1 mesec

Pazarci su izgubili Evropu sa smenom Dobrasinovica, sad neka se bore za opstanak, definitivno Pazarci najveci gubitnici.
K

KAKAV PENAL JUCE U IVANJICI

pre oko 1 mesec

4ta utakmica na prolece koja se otvara izmisljenim penalom za mezimicu. zvezda slika Srbije...nazalost.
N

Najrealnije

pre oko 1 mesec

Mladost ispada u plej aut !
?

??

pre 30 dana

Bilo bi dobro, a napredak da uskoci
T

Torcida

pre oko 1 mesec

Mentol koji je dao otkaz odlicnom Dobrasinovicu i na njegovo mesto doveo amatera Matica, treba dozivotno da leti iz kluba !
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Druže taj je zaštićen ko beli medved. Svi se prave blesavi posle one sačekuše. Kao da se ništa desilo nije.
S

Slaba vam matematiks

pre oko 1 mesec

Kako je Pazar "pao" ispod crte ?!!
V

Valja čitati

pre oko 1 mesec

Valja tekst pročitati pre pisanja komentara.
D

Dojcilo

pre oko 1 mesec

Zaista je Pazar sam sebi stavio omcu oko vrata. Donekle mogu da shvatim da naprave gresku tako sto smjene Dobrasinivica, ali da na njegovo mjesto dovedu Matica, to je cisti samoubilacki potez. Dje njega nadjose!?
P

Pazar je sam kriv

pre oko 1 mesec

Pazar je sam sebe ukanalio.jedino mi zao publiku koja bi ucinila prvenstvo zanimljivim,tj bile bi utakmice sa vecitim u Pazaru spektakl🙂ova druge gostovanja večitih su postali monotona,tj gde god da gostuju osecaju se kao domacini.za sledecu sezonu nek se malo bolje organizuju u klubu i nek dovedu adekvatne pojacsnja i iskusnog trenera.
G

GOST - PP

pre oko 1 mesec

Greota za Pazar, imaju solidan tim sa solidnim igracima, ukanalila ih je promena trenera, sa Gaćinovićem bi usli u Evropu lagano!