TREĆA SMENA: Od Brazila, Argentine, Paragvaja, Ekvadora i Kolumbije do plej-ina u NBA

Vreme čitanja: 4min | sre. 17.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Prekid serine poraza biće cilj Rosario Sentrala kada ugosti Deportivo Rijestru u poslednjem meču finalne runde osnovnog dela takmičenja u Liga kupu Argentine. Domaći Rosario je na 11. mestu Grupe A sa 14 bodova posle 13 mečeva. Rosario je poražen od River Plejta rezultatom 2:1 u poslednjem meču, što mu je bio treći uzastopni poraz u Liga kupu. Deportivo Rijestra je remizirala 0:0 sa Urakanom u proteklom duelu.

ATLETIKO MINEIRO - KRISIJUMA, 01.00

(Fudbal, Brazil 1)

Atletiko Mineiro je skoro odlično počeo sezonu, pošto je već odigrao dva kola u grupnoj fazi Kopa Libertadores. Savladao je Karakas sa 4:1 i Rosario Sentral sa 2:1 i sa šest poena predvode grupuz. Petlovi su u prvenstvu Brazili krenulo nerešenim rezultatom bez golova na gostovanju Korintijansu. Prošle sezone u Seriji B, Krisijuma je sasvim neočekivano ušla u trku za plasman u Seriju A i na kraju ju je osvojila, završivši na trećem mestu. Očigledno je da izabranici Klaudija Tenkatija ne mogu da postavljaju ambicioznije ciljeve od borbe za opstanak, a u prvom kolu su remizirali na svom terenu sa Žuventudom 1:1.

NASIONAL ASUNSION - LIBERTAD, 01.00

(Fudbal, Paragvaj 1)

Libertad predvodi paragvajsku Aperturu sa 28 bodova, i ima duel manje i pet poena više od najbližeg pratioca Sero Portenja. Libertad je trenutno u seriji od tri pobede u svim takmičenjima, a doživeo je samo jedan poraz u 15 prethodnih susreta na raznim frontovima. Bilo je to od urugvajskog Nasionala u Kopa Liobertadores. Nasional Asunsion je pretposlednji sa samo devet poena, ali je neporažen na dva minula sudara u ligi. Ipak, Nasional je očajno počeo borbe u grupnoj fazi Kopa Sudamerikane sa dva poraza, od Argentinos Juniorsa i Korintijansa.

MILJONARIOS - JUNIOR, 01.10

(Fudbal, Kolumbija 1)

Domaći Miljonarios će pokušati da iskoristi prednost svog stadiona kada mu Junior stigne na megdan u 17. kolu Aperture. Junior je remizirao 1:1 protiv Envigada u svom poslednjem ligaškom meču, i sada je na sedmom mestu sa 25 bodova u 16 mečeva. Miljonarios je na devetom mestu sa 22 boda u 16 duela. Miljonarios je pobedio u poslednjem meču sa 3:2 protiv Deportivo Pasta, produživši niz neporaženosti na pet susreta, a ujedno je nanizao tri slavlja.

TEHNIKO UNIVERSITARIO - DEPORTIVO KUENKA, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Na redu je deveta runda prve faze šampionata Ekvadora. Deportivo Kuenka posle lošeg početka sezone stiže na noge Tehniko Universitariju. Domaći Universitario je na osmom mestu sa devet bodova kroz osam mečeva. Tehniko je pobedio u poslednjem meču sa 2:1 protiv Mušuk Rune, prekinuvši niz od šest mečeva bez slavlja. Poslednji ligaški meč Deportivo Kuenke rezultirao je nerešenim rezultatom 3:3 protiv Aukasa, čime je njen početak bez pobede u ligaškoj kampanji produžen na čak osam susreta. Kuenka je na 13. mestu sa pet bodova.

FLAMENGO - SAO PAULO, 02.30

(Fudbal, Brazil 1)

Flamengo je pre početka šampionata Brazila već odigrao dva kola u Kopa Libertadores, gde je remizirao 1:1 sa Miljonariosom i pobedio Palestino sa 2:0, opravdavši status favorita grupe. U šampionatu, Titeov tim je u gostima u prvom kolu pobedio Atletiko Gojaniense rezultatom 2:1 i zauzima peto mesto na tabeli. Sao Paulo je, kao i aktuelni protivnik, odigrao dva meča u Kopa Libertadores, ali je u isto vreme već uspeo da pretrpi jedan poraz, izgubivši od Taljeresa sa 2:0 u prvom kolu. U šampionatu, tim Tijaga Karpinija je podbacio u prvom kolu, senzacionalno izgubivši na svom terenu od Fortaleze sa 2:1.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

FILADELFIJA – MAJAMI, 01.00

(Košarka, NBA liga)

Jedan od ova dva tima noćas će se plasira u plej-of i da izazove drugoplasiranog na Istoku Njujork Nikse, dok će poraženi imati još jednu šansu. Filadelfija je u seriji od osam pobeda. Majami, za koji igra srpski reprezentativac Nikola Jović, u dobrom je ritmu, vezao je dva trijumfa, dobio tri od četiri poslednja meča. Ove godine su ovi timovi odigrali tri puta, a Seventiksersi vode 2:1 u pobedama.

ČIKAGO – ATLANTA, 03.30

(Košarka, NBA liga)

Bulsi ili Hoksi noćas zavšravaju sezonu u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Atlanta Bogdana Bogdanovića putuje u Ilinois sa šest vezanih poraza. Demar Derozan biće najveća opasnost po goste iz Džordžije. Ove sezone Bulsi su slavili sa 2:1 u duelima sa ovim timom. Atlanta je pobedila današnjeg rivala sa 113:101 početkom aprila u poslednjem odmeravanju snaga ova dva tima.


tagovi

Treća smena

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara