Tončev oduševljen zbog Ajntrahta, Čuka oprezno na Jermene

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.06.19. | 16:50

Prvi čovek Radničkog najavljuje spektakl

Fešta u Nišu se već sprema! Samo što su se na žrebu u Nionu „poljubili“ brojevi Radničkog i Ajntrahta, za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, počele su pripreme na Čairu za ovaj meč.

Prvi čovek Radničkog Ivica Tončev je – egzaltiran. Obećava da će duel Nišlija i Ajntrahta, polufinaliste Lige Evrope iz prošle sezone, biti za pamćenje. Možda Real sa Nišave nema velike šanse da prođe dalje, ali makar će navijači gledati spektakularnu utakmicu.
Veliki klub se postaje i vraća na staze stare slave igranjem velikih utakmica. Kada sam se vratio u Niš, obećao sam da će Radnički igrati ovakve utakmice i nadam se da će to biti sada slućaj, ako prođemo Floru u prvom kolu. O ovoj utakmici, sa Ajntrahtom, pričaće se dugo, jer ovako veliki klub nije došao u Niš od 1982. godine. Tada smo igrali sa Hamburgom polufinale Kupa UEFA, a sada možemo da igramo sa Ajntrahtom, koji je nedavno igrao polufinale istog takmičenja“, rekao je Tončev.

Izabrane vesti

Trener Radničkog Nenad Lalatović je dosta umerenije komentarisao ishod žreba.
Spektakl protiv Ajntrahta je jako daleko. Prvo treba da prođemo Floru, a to je, verujte mi, opasan tim. Njihovo prvenstvo uveliko traje, prvi su na tabeli, imaju prvog strelca lige i najboljeg igrača Estonije u poslednjoj deceniji, Konstantina Vasiljeva, koji je zagorčao život reprezentaciji Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine“, podvukao je Lalatović.

U sličnom tonu, optimistički, ali uz veliku dozu opreza, u Čukaričkom pričaju o Banantsu i Moldeu, dva najverovatnija rivala u prva dva kola kvalifikacija.
Molde je svakako favorit u duelu sa islandskim Rejkjavikom, norveški šampionat je u punom jeku, a naš potencijalni rival je prvi na tabeli, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Ali otom-potom, sada razmišljamo samo o Banantsu i mečevima prvog kola, kad dođe vreme za to pričaćemo o Norvežanima ili Islađanima”,  kazao je posle žreba u Nionu Nenad Miroslavljević, sportski direktor Čukaričkog.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara