Tomane Zvezdin, čekaju se papiri iz Tondele

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.06.19. | 18:00

Portugalca s velikim nestrpljenjem išćekuju u taboru srpskog šampiona

Španski vezista Hose Alberto Kanjas je na pragu Crvene zvezde, a napadač Tondele Tomane čini se još bliže. Kako saznaje MOZZART Sport, pregovori sa brzonogim napadačem bi trebalo da budu okončani već sutra, a jedinu prepreku u ovom trenutku predstavlja komplikovana papirologija koja treba da stigne iz portugalskog kluba, s obzirom u Tondeli bez razloga odugovlače realizaciju posla.

Možda je zatajila administracija u ovom portugalskom klubu, ali to ni u najmanjoj ne bi trebalo da utiče na realizaciju posla. Crvena zvezda je utanačila sve detalje sa Portugalcima, dok je sa Tomaneom postignut lični dogovor još pre mesec dana.

Izabrane vesti

Ipak, u Crvenoj zvezdi još ne žele da potvrde da je posao gotov, kako ne bi izmalerisali pregovore, pošto im je nekoliko transfera, poput onog sa Aleksom Galvezom, propalo u poslednji čas.

Kao što ste već mogli da pročitate, Crvena zvezda će Tondeli na ime obeštećenja uplatiti 800.000 evra, a ta suma bi trebalo da bude isplaćema u tri rate. Njegovom dosadašnjem klubu pripašće 50 posto novca, dok 40 procenata ide na adresu Gimaraeša, a 10 posto Aruki.

Tomanea u Austriji čekaju sa velikim nestrpljenjem, pošto se nakon odlazaka Joveljića i Pavkova napad srpskog šampiona sveo samo na Ričmonda Boaćija i Nikolu Krstovića.

Grci najavljuju: Kanjas od sutra Zvezdin

Portugalac bi u Zvezdinu bazu mogao da stigne u uvertiri najvažnijeg meča na pripremama sa Zenitom, gde bi potom okršaj sa ruskim šampionom na Red Bul Areni u Salcburgu posmatrao u društvu čelnika srpskog šampiona.

Tomane je prošle sezone postigao 14 golova i zabeležio šest asistencija na 34 utakmice u prvenstvu i Liga kupu Portugalije, dok je sezonu ranije devet puta tresao mrežu rivala. Veruje se da će biti veliko pojačanje za napad Crvene zvezde u predstojećim evropskim kvalifikacijama.

Foto: Screen shot


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara