Dogovoreno: Zvezda plaća Tomanea u tri rate, Tondeli 50 posto, Gimaraešu 40, Aruki 10

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.06.19. | 22:02

Ugovor sa crveno-belima na tri ili četiri godine

A Bola je pustila objavila da se Crvena zvezda dogovorila sa Tomaneom, čije će obeštećenje iznositi 800.000 evra, a O Žogo je otišao korak dalje i objavio da je čitav posao završen i kada je u pitanju Tondela, kao i da su dogovoreni svi detalji transfera. Crvena zvezda će pomenutih 800.000 evra isplatiti u tri rate.

Takođe, navodi se i da će od ukupne sume 50 procenata pripasti Tondeli, da će 40 posto ići na adresu Gimaraeša, dok će 10 procenata uzeti Aruka. U pregovorima je posredovao menadžer Migel Pinjo, a ostalo je još da se utvrdi da li će Tomane staviti paraf na trogodišnji ili četvorogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

Izabrane vesti

Tomane (26) će biti ekspresna zamena za Dejana Joveljića i neko ko bi trebalo da donese veliki kvalitet Zvezdinoj navali. U pitanju je igrač sličnog profila kao što je bio Ugo Vijeira, što znači da se odlično snalazi i u ulozi takozvanog drugog napadača. Iako nije igrao u izrazito napadačkoj ekipi, Tomane je prošle sezone postigao 14 golova i zabeležio šest asistencija na 34 utakmice u prvenstvu i Liga kupu Portugalije, dok je sezonu ranije devet puta tresao mrežu rivala.

Portugalac je ponikao u Boavisti, dok je prve profesionalne korake ostvario u Gimaraešu, odakle je išao na pozajmice u LImanos i Duzburg. Pre Tondele igrao je za Panetolikos i Aruku.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara