Komentari na vest

Španske sudije već uzele broj tablica Džudu Belingemu

P

Patrik Šik

pre oko 2 meseca

Ja ne mogu da verujem da svi pisete da je svirao kraj sekund pre centarsuta zbog komentatora sa arene sport koji nije izvalio da je sudija svirao kraj kad je lik izbio loptu a igrac Reala je uzeo i krenuo da ide u stranu, samo ga nije cuo niko sem dva tri fudbalera oko njega sto se jasno vidi na snimku jer igrac Valensije pored njega prestaje da igra i gleda ga u fazonu el si svirao, to sto niko nije cuo ne znaci da njie svirao lik, zato ga ni savez ne kaznjava ne znam sta vam je
d

dakle postojim

pre oko 2 meseca

A zasto nije kaznjen sudija koji nije svirao Barsi penal u 90 minuti protiv Hetafea jos u prvom kolu? Od prvog kola je se videlo da ce Realu opet namestiti titulu.
N

Neutralni 1

pre oko 2 meseca

Bože dragi😂😂

Bojank91

pre oko 2 meseca

Najlakše je da napadnu Belingema i tako skrenu priču sa sudija.
7

7788

pre oko 2 meseca

Toliko je zaštićen Real da mu je uvođenjem VAR-a najviše poništeno golova u Španiji ukupno 27. Druga je Sevilja sa 16. Toliko je zaštićen da mu je ovaj isti sudija Hil Manzano kojeg iz tabora Barselone najviše označavaju kao Realovog sudiju, svirao na jednoj utakmici 3 penala za Valensiju. Od ta 3 samo je jedan bio čist ko suza, drugi umesto faula nad Marselom, sviran je penal. Za treći ruci Ramosa, prethodilo je prvo igranje rukom igrača Valensije, pa tek onda igranje rukom Ramosa. Ta utakmica je davno završena i tada u Realu nisu se obazirali na to, ali sada posle zadnjeg događaja i poništavanjem gola svirajući kraj u trenutku ulaska lopte u gol, pređena je crvena linija. Ovakav bezobrazluk se više trpiti neće i biće još vađenja spornih detalja u kojim je Real oštećen poput zadnjeg el Madrilenja. Tu je bilo argumenata za 3 penala za Real, nije sviran nijedan. Mora se skinuti pritisak koji su stvorili Čavi i Laporta, jer ovakvi skandali nisu viđeni nikada i nigde.
D

Del boske

pre oko 2 meseca

Florentino ti li si?
7

777

pre oko 2 meseca

Ove sezone je sve i krenulo u ovom pravcu od utakmice protiv atletika.Sudije su previdele neke situacije,poput pomenutih potencijalnih penala u tom meču koje su izignorisali,protiv raja takodje cudan kriterijum,sevilja katastrofa do izlaska sudije zbog povrede,ni tamo ne bi pobedili da je isti sudio do kraja.I poslednja utakmica sa valensijom je bila vrhunac,nepostojeci penal svira u 92min,kasnije ponistava gol zviždukom kojim okončava lakrdiju od sudjenja te večeri.Suspenzija dotičnog nece doneti 3 boda Realu,ali će se možda primiriti ostatak sabotera u nameri da sapletu ekipu koja je na dobrom putu da osvoji titulu.Pratioci sami nemaju kapacitet i kvalitet da bez ovako grubih "greški" arbitara priprete,oni se i kad se ovako nesto desi,sami sapletu isto kolo i propuste priliku da se približe.Neka na kraju Real slavi novu titulu.
p

pojjbbnnn

pre oko 2 meseca

hahahqhahahq 27 lupi covek i osta ziv kao da niko bista nezna samo on
W

Wynaa

pre oko 2 meseca

Atletiku je u toj utakmici ponisten cist gol protiv Reala, a protiv Sevilje je Real zabio iz ofsajda. A svih ovih godina Manzano vam je bio dobar. Sta sad ne valja? Malagi je 2017 godine ponistio isti takav gol protiv Reala. Svi su to objavili zadnja 3-4 dana. Sto tada nije bio kaznjen? Pa svi znamo da je on Realov sudac. Unistio je i Gironu neki dan pred utakmicu sa Realom kada im je iskartonirao igrace da ne mogu igrati protiv Reala. Ostetio Barcu za penal u El Clasicu. Imao si vec 4-5 clanaka na svim portalima gdje je citava planeta pisala kako je Barca ostecena. I o tome ne pisem samo ja, i ne govori to samo Xavi. Citava planeta je pisala o tome. Jadno je sto Real ne moze regularno da osvoji titulu ni pored nikad gore Barcelone. Barci zadnjih 60 utakmica svirano samo 6 penala, a padavicarima iz Madrida 20. Real je uvijek bio drzavni projekat.
L

Loooolo

pre oko 2 meseca

Realu ponisteno 27 golova od uvođenja VAR? Naveo si sjajan dokaz. Znaci da nije bilo VARa svi ti Realovih neregularni golovi bi bili priznati. Jel to hoces da kazes? A i nista cudno. Bilo je sezona prije VARa gde je se Realu priznavalo po 20 golova iz ofsajda. Znali smo mi oduvek i bez tog tvog podatka u korist koga se najvise "gresi".
g

gost127

pre oko 2 meseca

@7778 Ja ne verujem kolika si ti paljevina batice 🫨 K'o da si im portparol lično... Iskuliraj bratanče, nemaš ništa od toga. A Real najpovlašćenija ekipa na svetu, realno