Komentari na vest

Španci imaju novog selektora - ko je Luis de la Fuente?

k

kojotski

pre preko 1 godinu

Mlada reprezentacija i A selekcija su dve potpuno druge dimenzije. Videćemo šta će biti. Španija ima odličan potencijal u mladim igračima, jedini problem je što nemaju pravog lidera, nekog ko odskače i ko može biti autoritet na terenu.
c

carte blanche

pre preko 1 godinu

Nas selektor vodi povredjene fudbalere i jos ih uvrstava u prvu postavu, i daje im 90 minuta, a sam tvrdi da su bili na 50-60% mogucnosti i da ne bi sa njima dogurali mnogo i da smo prosli grupu? Valjda je zadatak selektora da pronadje adekvatne zamene i na SP vodi najspremnije, a ne da se igra sa renomeom reprezentacije i da apriori vodi selekciju Srbije ka neuspehu.
b

brt

pre preko 1 godinu

svi treneri posle ispadanja sa prvenstva il su dali otkaz il su smenjeni samo mi i svabe trazimo krivce negde drugde.
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Luis Enrike odlazi posle 4 godine, Roberto Martinez je selektor Belgije pitaj Boga koliko dugo, Zlatko Dalić je vodio Hrvatsku i na prošlom prvenstvu pa nije smenjen ni posle evropskog prvenstva, Sautgejt je vodio Engleze i u Rusiji, Dešan Francusku isto tako a nije osvojio Euro, Joakim Lev je bio selektor Nemačke 10-12 godina, Manćini je i dalje selektor Italije iako se nisu plasirali u Katar… Primera koliko hoćeš i nisu svi uvek uspešni ali ljudi znaju da je za neki rezultat potreban kontinuitet i zato mislim da je dobra odluka da Piksi ostane selektor. Loša stvar je što će biti smenjen posle prvog lošeg rezultata u kvalifikacijama ako ga bude bilo.
g

goust

pre preko 1 godinu

@alessandro Treneri koje si naveo uglavnom imaju nešto u glavi, našem Piksiju promaja duva na sve strane. Svi znamo da od napretka nema ništa. Ali ako ti je lakše da se lažeš, samo napred. Videćemo, u svakom slučaju.
h

haahhahahaa

pre preko 1 godinu

enrike je bio obicna truba, a nazalost ovaj je jos veca ;D
o

ostavka je resenje

pre preko 1 godinu

kad ce kikson?
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Gde se to pominjao Roberto Martinez kao kandidat za selektora Spanije?
V

Voždovac

pre preko 1 godinu

Mogli su nekog malo starijeg da dovedu, nije red da se ovaj mladić uči na reprezentaciji.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Sta da se uci covek osvojio 4 zlata sa mlade reprezentacije I finale na OI u Tokio.
P

Pedjolin0

pre preko 1 godinu

Ma kakvi Španci. Njihovo bezvezno statično dodavanje je prevaziđeno i provaljeni su skroz. Plus ubiše ih nagomilani stranci u La Ligi i zato domaći igrači kasne u razvoju...ili uopšte nemaju kvaliteta na nekim pozicijama.
m

miile

pre preko 1 godinu

ti to iz ugla naše superlige,onako iz rukava...ma da bre