Vesli Snajder (©AFP)
Vesli Snajder (©AFP)

Snajder ima novu žrtvu, Holanđani se okomili na Antonija: Pune su mu gaće, treba da se srami

Vreme čitanja: 3min | uto. 23.04.24. | 17:07

Pljušte prozivke na račun Junajtedovih zvezda

Ostrvo je ostalo uskraćeno za senzaciju, sitnice su delile Koventri od velikog preokreta, pobede – gol poništen u nadoknadi produžetka, da bi zatim izgubio u penal-seriji – i plasmana u finale FA kup. Mančester junajted se provukao kroz iglene uši, a u centru pažnje našao se Antoni. Ne zbog toga što je na terenu uradio nešto vredno pomena, već zbog skandaloznog ponašanja.

Dok je Hari Megvajer prilazio svim igračima Koventrija da se rukuje i čestita im na muškoj igri, brazilski krilni napadač ih je provocirao. Neprimereno je gestikulirao stavivši ruke na uši. Još jednom je navukao gnev javnosti, ali ne samo engleske. Našao se na tapetu Holanđana, koji pomno prate zbivanja u posrnulom gigantu sa Old Traforda zbog Erika ten Haga.

Izabrane vesti

U penzionerskim danima ume da bude dosadno, ako ne pronađete sebi zanimaciju. Vesli Snajder baš ne zna šta će od sebe. Najveća zanimacija, ako ne i jedina, predstavljaju mu gostovanja po raznim televizijama. Tu i tamo dobije malo medijske paženje, ali i priliku da isproziva fudbalere i funkcionere.

Zalagao se za to da Dušana Tadića izbace iz Ajaksa, udario je i na Edvina van der Sara, a Antoni mu je nova žrtva.

“Antoni bi trebalo da se srami onoga što je učinio, trebalo je da ode sa terena. Nadam se da će Mančester junajted izgubiti 5:0 u finalu”, rekao je Vesli Snajder, a još oštriji bio je Kalid Bularuz:

“Ono što je Antoni uradio je patetično. Kupljen je za 100.000.000 evra i svaku utakmicu su mu gaće pune go**na. Ima nula golova i jednu asistenciju ove sezone”.

Malo je promašio Kalid Bularuz, nešto je bolja statistika Antonija – dva gola i isto toliko asistencija ove sezone. Ali, suštinski gledno, pravo u centar. Sramna i poražavajuća statistika čoveka koji je plaćen 95.000.000 evra i do sada ništa nije pokazao.

Ponašanje je posebna priča, a priliku da ‘pecne’ brazilsko krilo iskoristio je i Nil Mopaj.

“Čak ni ja ovo ne bih uradio”, napisao je Nil Mopaj, napadač Brentforda.

Antoni je pokušao da se izvadi, međutim, alaba vajda. Snimci su obišli svet. A, šta je bio povod i da li ga je zaista bilo – teško da bilo koga zanima.

“Način na koji je njihov igrač tretirao naše navijače nije bio lep, pa sam u žaru odreagovao na provokacije i stao u odbranu mog kluba”, rekao je Antoni.

I dok se Brazilac batrgao da promeni sliku o sebi, na tapetu Holanđana našao se i Markus Rašford. Ne zbog kakve neprimerene gestikulacije, već zbog odsustva sa terena. Na njemu je, a nema ga. Ne vidi se. Ne doprinosi.

“Video sam Rašforda kako igra protiv Koventrija, šta je taj tip uradio?”, zapitao se Marko van Basten i nastavio:

“Bio je to neverovatan prizor. Nijednom nije isprintao, ništa nije uradio sa loptom, ništa nije ni pokušao. Svaku je vratio nazad. Izgleda kao da igra mali fudbal sa drugarima”.



tagovi

Vesli SnajderAntoniMančester JunajtedKoventri SitiFA kupMarko Van BastenKalid BularuzMarkus Rašford

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara